Gözün aydın canım çok iyi değerin maşallahMerhaba
Ben testi yeniledim ve çok şükür değerim artmış.
11. gün değerim 300,78
16. gün değerim 3789 çıktı.
doktorum ikiz ihtimali var dedi (2 embriyo konulmuştu) bu cuma kontrole gideceğim inşallah keseyi görürüz
Benim degerim böyleydiMerhaba
Ben testi yeniledim ve çok şükür değerim artmış.
11. gün değerim 300,78
16. gün değerim 3789 çıktı.
doktorum ikiz ihtimali var dedi (2 embriyo konulmuştu) bu cuma kontrole gideceğim inşallah keseyi görürüz
Kese ve kalp atisini bi arada duymak için sanırımBenim transferim de 19 Ekim de oldu :) beni bu hafta cuma günü çağırdı doktorum.
16 kasım biraz uzun bir tarihmiş gerçekten ama bir bildiği vardır mutlaka doktorunun.
Crinone jel kullanıyosan normal canım bendende geliyordu. EndişelenmeArkadaşlar çok şükür pozitif gördüm ama kahverengi lekeler geliyor akıntı gibi bazende sizde de oluyor mu ağrı da oluyo kasıklarımla belimde ara ara. hemşirem normal diyor ama içim rahat etmiyor
Yok canım ben iğne kullanıyorum ama yinede oluyorCrinone jel kullanıyosan normal canım bendende geliyordu. Endişelenme
Benim kan tahlili yaptırmadan 1 gece önce kanamam geldi koyu renk hatta tutmadı diye korkup ağlamıştım ertesi gün test yapıp pozitif gördüm. Yerleşme kanaması olabiliyormuş.Yok canım ben iğne kullanıyorum ama yinede oluyor
Benim pozitif canım kese de gördük ama insan tedirgin oluyor tabi ama şükür bugün kalp atışını da duydum tşk ederim cevap için yine de normalmiş olurmuş bi kaç hafta daha lekeBenim kan tahlili yaptırmadan 1 gece önce kanamam geldi koyu renk hatta tutmadı diye korkup ağlamıştım ertesi gün test yapıp pozitif gördüm. Yerleşme kanaması olabiliyormuş.
Merhaba,Arkadaşlar transferden kaç gün sonra kese görülür ve kalp atışı duyulur?
10.gün 306
12.gün 625 değerlerim.
Doktorun çağırdığı tarih transferin 22.gününe denk geliyor o gün sadece kese mi görülür???
Kişiden kişiye değişiyor betahcg değeri. Ama 12. gün önce negatif çıkarsa kesin olmadığı için kafa daha çok karışıyor.Cift embriyo transferinde en erken ne zaman kanda gebelik belli olur acaba :)
Yaa benim 4. Gun karın alt bolgemde fena agri var bekleyelim bakalimKişiden kişiye değişiyor betahcg değeri. Ama 12. gün önce negatif çıkarsa kesin olmadığı için kafa daha çok karışıyor.
Demek öyle canım,inşallah sağlıcakla önce keseyi görürüz sonra kalbi duyarız,rabbim hepimizi sağlıcakla hamileliğimizi tamamına erdirsin inşallahMerhaba,
Ben transferden 21 gün sonra gittiğim zaman sadece keseyi görmüştük. Kalp atışı için 10 gün sonra tekrar çağırdı. Sen de sadece keseyi göreceksin sanırım.
Değerlerin gayet güzel. Maşallah sağlıkla devam eder inşallah. Hem 5. Gün embriyosu hem de kişiden kişiye değişiyor değerler. Hayırlı olsun tekrardanMerhaba arkaşalar aranıza yenı katıldım benım 5.gün dondurulmuş 1 tane embrıyo transfer edildi 8gun kanamam oldu hemen doktora gittik kanama için iğne yaptı ve kana baktı 8.gün değerim 100.6 cıktı iki gün sonra tekrarladık yani 10.gün 364.35 çıktı ve 12.gün 934.4 çıktı 10gun sonra kese için gıdıcem ama tek embriyo ya gore sonuçlar yuksek degılmi
Taze transferse ilaçlar şişkinlik, sancı yapabiliyor. 4. Gün daha yerleşmeye Yen’i başlıyor. İnşallah sıkı sıkı gömülüyordur RahimeYaa benim 4. Gun karın alt bolgemde fena agri var bekleyelim bakalim