- 16 Kasım 2018
- 33
- 15
- 27
Teşekkür ederim kendi hemşirem sonucu görünce bana iki embriyo mu transfer edilmişti diyor o yüzden bıraz aklım karışmıştı cevap verdiğin için cok sağol Allah hepimizin dualarını kabul etsinkişiye
Yok dondurulmus transfer bu 3. Birinci 7 haftalik iken dustu ikincisi de pozitif oldu sonra deger dustuTaze transferse ilaçlar şişkinlik, sancı yapabiliyor. 4. Gün daha yerleşmeye Yen’i başlıyor. İnşallah sıkı sıkı gömülüyordur Rahime
Değerlerin çok güzel cnm tebrik ederim, takılma rakamlara kişiye göre değişiyor,önemli değerim en az iki katı yükselmesi diyor doktorlar seninde güzel artmış cnm Allah tamamına erdirsinMerhaba arkaşalar aranıza yenı katıldım benım 5.gün dondurulmuş 1 tane embrıyo transfer edildi 8gun kanamam oldu hemen doktora gittik kanama için iğne yaptı ve kana baktı 8.gün değerim 100.6 cıktı iki gün sonra tekrarladık yani 10.gün 364.35 çıktı ve 12.gün 934.4 çıktı 10gun sonra kese için gıdıcem ama tek embriyo ya gore sonuçlar yuksek degılmi
Amin inşallah cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız verdiğiniz cevaplarla Allah razı olsun❤❤seninde
Selam canım değerin gayet güzel çıktığı için bidaha yaptırmaya gerek duymamıştır doktorun. Bence de sık ultrasona girmek iyi olmayabilir. Doktor serum zamanına denk getirmek İstemiştir. Belki keseyi gördüğün gibi kalp atışını da görürsün. Bende serum alıyorum 3. Serumu kalp atışını duyduğumda alacam.Selam kızlar bugün transferımın 15.günü
En son beta HCG degerimi 12.gün yaptırmıstım sonuç 934.4 çıkmıştı doktorum baska test istemedi ama ben yaptırmak istiyorum ama korkuyorumda doktor randevumu Aralık 1e verdi yanı 13gun sonra aslında 1hafta sonra keseyi görebilirsiniz demişti ama ben serum tedavisi de görüyorum aralık 1de serumda takılcak muayenede olacak bana akıl verin 1 hafta sonra kese için gıtsemmı yoksa beklesemmı ultrasyonada sürekli girmek istemiyorum zararlı diye yada kanmı versem aklım cok karışık napıcam ben ya
Sağol canım cevap verdiğin için benimde 3üncü serumum olacak inşallah dediğin gibi ikisini birden görürüm çünkü beklemek cok zor sen keseyi ne zaman gördün? Ben şuan 4+6yım daha erken gibi geliyor kese görebilmem için sabırla beklıcem inşallah doktorun verdiği tarihte 6+5 gün oluyorum inşallah sende bende sağlıklı sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarız herşey gönlünce olur inşallah canımalacam
Canım bende daha keseyi görmedim yarın ilk kontrolüm inşallah görürüm keseyi benimde kalp atışlarını duyacağım zaman 3. Serumum olacak su an tahmini 5+5 üm. Sana verdiği tarihte duyarsın kalp atışlarını. Hepimizin gönlünce olsun hersey sorunsuz devam eder gebeliğimiz canımSağol canım cevap verdiğin için benimde 3üncü serumum olacak inşallah dediğin gibi ikisini birden görürüm çünkü beklemek cok zor sen keseyi ne zaman gördün? Ben şuan 4+6yım daha erken gibi geliyor kese görebilmem için sabırla beklıcem inşallah doktorun verdiği tarihte 6+5 gün oluyorum inşallah sende bende sağlıklı sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarız herşey gönlünce olur inşallah canım
Benim de 29 ekimde çift embriyo transfer edildi. 7 kasımda evde test yaptım 9. Gün tek çizgi çıktı . 10. Gün evde yaptım belirgin 2. Çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım 104 çıktı. Senin de hakkında hayırlısı olsun canım.Cift embriyo transferinde en erken ne zaman kanda gebelik belli olur acaba :)
Amin inşallah ama bu sabah uyandıgımda kahverengi leke gördüm bıraz yoğun 1hafta öncede kanama gelmişti iğne yapılmıştı bugün de kahverengi geldı Sence normalmı bı bilgin varmı bu konuda cok korkuyorum
Tüp bebekte ne yazıkki çoğu kişinin bu sekilde kanaması lekelenmeleri olabiliyor. Kiminde de yerleşme lekesi deniliyor. Kırmızı gelince kan korkuluyor kahverengiden çok korkulmuyor benim bildiğim. Belki de daha önceki kanama alanıdır hala gelen uani eski kan da olabilir canım. Korkutma kendini normal olabilir ama için rahat etsin diye doktorunu ara sor ve bir görün istersen canım.Amin inşallah ama bu sabah uyandıgımda kahverengi leke gördüm bıraz yoğun 1hafta öncede kanama gelmişti iğne yapılmıştı bugün de kahverengi geldı Sence normalmı bı bilgin varmı bu konuda cok korkuyorum
Bence kan testi yaptırma, çünkü artış oranından bir sonuca varamazsın artık ilk günler gibi. Kese içinse beklemek en güzeli gibi. Erken baktırınca doktor ölçüm alamıyor filan daha beter panik olabilirsin kese var mı yok mu diye. Sabır sabır inşallah hepsi güzel çıkacak sonuçlarınınSelam kızlar bugün transferımın 15.günü
En son beta HCG degerimi 12.gün yaptırmıstım sonuç 934.4 çıkmıştı doktorum baska test istemedi ama ben yaptırmak istiyorum ama korkuyorumda doktor randevumu Aralık 1e verdi yanı 13gun sonra aslında 1hafta sonra keseyi görebilirsiniz demişti ama ben serum tedavisi de görüyorum aralık 1de serumda takılcak muayenede olacak bana akıl verin 1 hafta sonra kese için gıtsemmı yoksa beklesemmı ultrasyonada sürekli girmek istemiyorum zararlı diye yada kanmı versem aklım cok karışık napıcam ben ya
İlk haftalardan beri defalarca kanama yaşadım, hem de adet olmuş gibi. İlaç iğne ne kullanıyorsan aksatma, doktoruna bilgi ver mutlaka, bir de yataktan tuvalet harici kalkma dinlen, cinsel ilikşi yasak. Bana hep bunları söyledi doktorlar. Geçmiş olsunAmin inşallah ama bu sabah uyandıgımda kahverengi leke gördüm bıraz yoğun 1hafta öncede kanama gelmişti iğne yapılmıştı bugün de kahverengi geldı Sence normalmı bı bilgin varmı bu konuda cok korkuyorum
Teşekkür ederim canım doktorumu aradım benden kan testi istedi yaptırdım bugün trasnferımın 16.günü sonuç 7673.59 cıktı c
Aslında doktorun verdiği günü beklıcektım ama bugün yoğun kahverengi leke gelince aradım oda kan testi istedisonuçlarının
Teşekkür ederim canım doktorumu aradım benden kan testi istedi yaptırdım bugün trasnferımın 16.günü sonuç 7673.59 cıktı c
Doktoruma gönderdim haber bekliyorum
5.gün 1 tane embriyo transfer edildi evet bende sordum yükseliş fazla degılmı diye yok gayet güzel dedi yarın gel keseye bakalım dedi inşallah görürüz en son 12. Günümde yaptırmıstım bugün 16. Günüm arada 4 gün var sizce 4gunluk artış için nasılBaya yüksekmiş ikiz mi acaba