- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
Çok sevindim çok güzel bir haber bu sağlıklı bir şekilde devam edecektir inşallahMerhaba,
Ben uzun uğraşlar sonu ilk transferimi oldum. Bugün 10. gündü, dayanamayıp test yaptırdım. sonucum 300.67 çıktı uzun süre ekrana bakıp anlamaya çalıştım bir türlü inanamadım hatta fotografını çekip doktoruma attım sizce sevinmeli miyim diye o kadar beklemiyordum yani...kendisi beni hemen arayıp tebrikler hamilesin dedi hala inanamıyorum. cuma günü tekrar kan verip değeri kontrol edeceğiz. inşallah değerim düzgün bir şekilde ilerler ve her şey yolunda gider.
Merhaba,Çok sevindim çok güzel bir haber bu sağlıklı bir şekilde devam edecektir inşallahİnanamadığınıza göre çok uğraşlar sonucu olmuş kaçıncı denemenizdi ve problem neydi ? Güzel akşamlar olsun
Merhaba bnm de cikolata kistim var bnde tedavi oncesi baskilayici igne kullanmayi dusunuorum.sz tedavinizi nerde oldunuz?Merhaba,
4 yıldır korunmuyorduk. Aşılama, yumurta takibi derken geçen sene Ekim ayında tüp bebeğe başladık, daha doğrusu ilk görüşmemizi yaptık ama benim AMH değerim çok düşüktü 0,37 aylar sonra 3 yumurta toplanabildi ama hiçbiri döllenmedi. sonrasında yine aylarca en azından 2-3 yumurta görmeyi bekledik 4 yumurta toplandı ve çok şükür hepsi döllendi bu sefer de çikolata kistim varmış onun için 3 ay baskılayıcı iğne oldum. ilk transferimi de bu ay yaptılar ve şuan hamileyim inşallah allah sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip eder. doktorum cuma günü testi tekrarlamamı istedi. Her şey güzel olur inşallah.
Merhaba,Merhaba bnm de cikolata kistim var bnde tedavi oncesi baskilayici igne kullanmayi dusunuorum.sz tedavinizi nerde oldunuz?
Çok mutlu oldum inanın bende bir AMH mağduru olarak.. Haziran ayında 0,523 tü benim de sonrasında yaptırmadım test..Ağustosta tüp bebek merkezine gittik ve tedavimiz başladı 6 yumurta toplandı 4 ekim de 5 i sağlıklıydı fakat 2 tanesi 5.güne gelebildi çok şükrediyorum hiç kalmayacak korkusu vardı çünkü bende.. İnsallah Aralık ayında transferim olacakMerhaba,
4 yıldır korunmuyorduk. Aşılama, yumurta takibi derken geçen sene Ekim ayında tüp bebeğe başladık, daha doğrusu ilk görüşmemizi yaptık ama benim AMH değerim çok düşüktü 0,37 aylar sonra 3 yumurta toplanabildi ama hiçbiri döllenmedi. sonrasında yine aylarca en azından 2-3 yumurta görmeyi bekledik 4 yumurta toplandı ve çok şükür hepsi döllendi bu sefer de çikolata kistim varmış onun için 3 ay baskılayıcı iğne oldum. ilk transferimi de bu ay yaptılar ve şuan hamileyim inşallah allah sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip eder. doktorum cuma günü testi tekrarlamamı istedi. Her şey güzel olur inşallah.
Transferden sonra çok stres yapma lütfen hatta elinden gelirse hiç düşünmemeye çalış. Kafanı oyalayacak şeyler bul bir de bol bol dinlen. Ben bunları yaptım en azından. İnşallah sen de en kısa sürede hamilelik haberini alırsınÇok mutlu oldum inanın bende bir AMH mağduru olarak.. Haziran ayında 0,523 tü benim de sonrasında yaptırmadım test..Ağustosta tüp bebek merkezine gittik ve tedavimiz başladı 6 yumurta toplandı 4 ekim de 5 i sağlıklıydı fakat 2 tanesi 5.güne gelebildi çok şükrediyorum hiç kalmayacak korkusu vardı çünkü bende.. İnsallah Aralık ayında transferim olacak
Amin canım benim inşallahTransferden sonra çok stres yapma lütfen hatta elinden gelirse hiç düşünmemeye çalış. Kafanı oyalayacak şeyler bul bir de bol bol dinlen. Ben bunları yaptım en azından. İnşallah sen de en kısa sürede hamilelik haberini alırsın
Değerlerden pek belli olmuyormuş canım benimdeKızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565
Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Tsk canim darisi basimiza ins :)Merhaba,
Tüp bebek tedavimi İrenbe de oluyorum. Doktorum İsmail Küçük inanılmaz memnunum kendisinden çok garantici bir doktor çok da pozitif daha önce 5 doktor değiştirdim başka başka hastanelerde.
İnşallah guzel devam eder stres yapmayın benim 10.gun 36,79du iki gün sonraki 98 çıktı kese görmek için gideceğiz Çarşamba günü inşallah görürüzMerhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
Merhaba bende de pek belirti yok şimdilik tereddüt ediyorum ama inşallah güzel gidecek inanıyorum sadece kondugu yerde pıt pıt sanki elektrik var gibi his oluyor biraz ekşi şeyler görürsem canım çekiyor gibi oluyor belki psikolojiktir ilaçlar da yapıyor olabilir bulantı hiç olmadıPozitif sonuc alan arkadaslar belirtiniz var miydi varsa nelerdi acaba ? Test tarihim pazartesi ama pek bi belirtim yok dusunmeden edemiorun.
Canim ins kese ve kalp atisini gorursun saglikli devam ederMerhaba bende de pek belirti yok şimdilik tereddüt ediyorum ama inşallah güzel gidecek inanıyorum sadece kondugu yerde pıt pıt sanki elektrik var gibi his oluyor biraz ekşi şeyler görürsem canım çekiyor gibi oluyor belki psikolojiktir ilaçlar da yapıyor olabilir bulantı hiç olmadı
Bende transferin 4. Ve 5.günü inanılmaz bel ağrısı ve ayak üşümesi olmuştu sonra 6.gün evde test yaptım pozitif çıktı 8.günden sonrada ara ara hep adet ağrılarım oluyor bugün 15.günüm ve sürekli gazım oluyorPozitif sonuc alan arkadaslar belirtiniz var miydi varsa nelerdi acaba ? Test tarihim pazartesi ama pek bi belirtim yok dusunmeden edemiorun.
Cok saol canim yazdigin icinBende transferin 4. Ve 5.günü inanılmaz bel ağrısı ve ayak üşümesi olmuştu sonra 6.gün evde test yaptım pozitif çıktı 8.günden sonrada ara ara hep adet ağrılarım oluyor bugün 15.günüm ve sürekli gazım oluyor
Buarada 2 olumsuz tüp bebek tedavimde ise
Transferin 4,5 günüden itibaren sürekli adet ağrılarım olmuştu artık dayanamıyodum sonra 10.gün ikisindede adet olmuştum hemde ilaçVe iğneleri kullanırken
Benim 11.gun 615 ti. Ikiz olabilir demişti doktorum ama bir tane bebegim olcakKızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565
Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerler cunku okadar cok araştırdımkiBenim 11.gun 615 ti. Ikiz olabilir demişti doktorum ama bir tane bebegim olcak
Anliyorum seni cnm ben de öyleydim kese gore ne kadarKişiden kişiye değişiyor sanırım bu değerler cunku okadar cok araştırdımki
Çok düşük olan deger ler ikiz olabiliyor
Cok fazla yuksek olanlar tek oluyor
Rabbimden hayırlısı tek yada cift
Kız veya erkek hiç farketmez aslında.
Sadece Biz insanoğlu çok meraklı oluyoruz galiba
Amin canım inşallahAnliyorum seni cnm ben de öyleydim kese gore ne kadarallah hepimize saglikla kucaklamayo nasip etsin . Allah herkese nasip etsin boyle uğraşan herkes pozitif gorsun