- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 38
Amin cnn benim de 4 tüp bebek de oldu. 33 haftalik oldukAmin canım inşallah
Okadar zor bi süreçki yaşamayan bilemez
Çok şükür 2aşılama
2tüp bebekten sonra 3.tüp bebek tedavimde allah yüzümüzü güldürdü
Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah emekleri boşa çıkmasın
Allah tamamını erdirsin inşallah canımAmin cnn benim de 4 tüp bebek de oldu. 33 haftalik olduk
Ben yapmadım cnm hamilelik takvimi, nasil yapildigini bilmiyorumAllah tamamını erdirsin inşallah canım
BuaradA ben neden hamilelik takvimini yapamiyorum canım yardımcı olurmsun bana
Transferden kaç gun sonra kese gördün canımArkadaşlar geçen hafta bebegin kesesini gördük Bu hafta da kalp atışı için çağırdı doktor kese görüpte kalp atışı duymayan var mi korkuyorum
20 gün sonra canımTransferden kaç gun sonra kese gördün canım
Benim doktor kese ve kalp atişını birada görmek için test gününden 15 gün sonra çağırdı beni baklım ne olucak20 gün sonra canım
Beni de öyle çağırdı doktor ben dayanamadim kendim gittim bana yakın başka bi hastaneye canım keseyi görmek içinBenim doktor kese ve kalp atişını birada görmek için test gününden 15 gün sonra çağırdı beni baklım ne olucak
Ayın 19zunda gidicem
Pazartesi bende gidiyim ozaman canım meraktan catliyorum cunkuBeni de öyle çağırdı doktor ben dayanamadim kendim gittim bana yakın başka bi hastaneye canım keseyi görmek için
Bende merak ediyordum zaten ikinci olsa da şimdi gözükmez dedi doktor canımPazartesi bende gidiyim ozaman canım meraktan catliyorum cunku
Cift emriyo transferi oldu bana. Tek mi cift mi tuttu çok merak ediyorum ya
Bende merak ediyordum zaten ikinci olsa da şimdi gözükmez dedi doktor canım
değerlerin nasıl canımPazartesi bende gidiyim ozaman canım meraktan catliyorum cunku
Cift emriyo transferi oldu bana. Tek mi cift mi tuttu çok merak ediyorum ya
8.gün 10değerlerin nasıl canım
Öyle mi ? Bende 2tane varsa hemen görunur diye tahmin ettimBende merak ediyordum zaten ikinci olsa da şimdi gözükmez dedi doktor canım
yok canım ikinci sonra gözükür dedi doktorun ikisi de 11 Ekimdi canım 6 sında kalp atışı için randevum var bakalım korkuyorum duymazsak diyeÖyle mi ? Bende 2tane varsa hemen görunur diye tahmin ettim
Sende nasıl göründü canım
Transfer günü ne zamandı
benim 18 Ekimdi
Hmm benim iki tane 5 gün embriyoşu transfer edildi canım8.gün 10
10.gun 60
12,gün 190
14.gün 565
2 tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Allahın izniyni duyarsın inşallah bol bol dua et sadeceyok canım ikinci sonra gözükür dedi doktorun ikisi de 11 Ekimdi canım 6 sında kalp atışı için randevum var bakalım korkuyorum duymazsak diye
aynen canım herkese de kendime de dua ediyorum Rabbim ol derse olurAllahın izniyni duyarsın inşallah bol bol dua et sadece
elimizden başka bişey gelmezki canım
Sen gönlünü ferah tut
Maşallah senin degerlerin yuksekmiş canımHmm benim iki tane 5 gün embriyoşu transfer edildi canım
7.gün 58
11.gün 325
13.gün 785 ti tek kese gördük canım
Biraz yüksek geldi bana da tabi ama bitanesine de şükür canım Rabbim olmayan herkese nasip etsinMaşallah senin degerlerin yuksekmiş canım
Belki digeri kendini saklamıştır şimdilik
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun inşallah
Amin canım inşallahBiraz yüksek geldi bana da tabi ama bitanesine de şükür canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin