Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim9.gün 159 du
11.gün 488 tek bebiş var bin şükür rabbime darısı bekleyen herkese
Yani bu işler iyi değerle bitmiyor. 12. Gün ikiye katlanmış sonra gene niye istediki doktor? Ben bugün 7. Günüm 167 çıktı ama sevincim kursağımda kaldı hemşireyle konuşunca.Kızlar merhaba kadınlar klubunu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üyeoldum.. benim 3.gün 8hücreli tek embriyo transferim oldu.
10.gün 110
12.gün 227
14.gün 398 çıktı ikiye katlamamış canım sıkıldı.doktor 16.gün bidaha yapalım sonra duruma göre ultrason için. Randevu vericem dedi. Çok tedirginim aranızda böyle olan var mı? İlk gebeliğimde herseferinde 3e katlıyordu nerdeyse
Niye hevesin kursaginda kaldiki? 7.gun icin gayet iyi bir deger. 2gun sonra 2ye katlamirsa sıkınti yokYani bu işler iyi değerle bitmiyor. 12. Gün ikiye katlanmış sonra gene niye istediki doktor? Ben bugün 7. Günüm 167 çıktı ama sevincim kursağımda kaldı hemşireyle konuşunca.
Neden ki çok iyi bi değer hemşire ne dedi ki bunaYani bu işler iyi değerle bitmiyor. 12. Gün ikiye katlanmış sonra gene niye istediki doktor? Ben bugün 7. Günüm 167 çıktı ama sevincim kursağımda kaldı hemşireyle konuşunca.
Yani ben beni heveslendirmesini, sevinmesini bekledim. 3 kez çok erken yapmışsınız daha sonraki artış değerleri önemli asıl dedi. 7. Gün yapmamı kaale almadı gibiNeden ki çok iyi bi değer hemşire ne dedi ki buna
Evet 9.gun istiyorlar en erken, 11 bazen 13e bakiyorlar katlanmasina. En cok onem verdikleri katlanmasi, kimyasal gebelik hakkindada bilgi veriyormus. Sen yinede icini ferah tut bence degerin cok cok iyi.Yani ben beni heveslendirmesini, sevinmesini bekledim. 3 kez çok erken yapmışsınız daha sonraki artış değerleri önemli asıl dedi. 7. Gün yapmamı kaale almadı gibi
Teşekkür ederim canım benden 12. Gün değer istediler zaten, kim bekler o güne kadarEvet 9.gun istiyorlar en erken, 11 bazen 13e bakiyorlar katlanmasina. En cok onem verdikleri katlanmasi, kimyasal gebelik hakkindada bilgi veriyormus. Sen yinede icini ferah tut bence degerin cok cok iyi.
Teşekkür ederim canım benim Rabbim bekleyen her kuluna nasip etsin inşallahHayirli olsun canim
Hic uzulme senin degerin -%77 artmis. Iki kati olmasina gerek yok benim degerim %59 artiste iki gun sonra tekrar yaptirdigimda %60 artmisti cok korktum. Dr yuzde 60 yeterli demisti ama vesveseden kurtulamadim okumadigim yabanci site kalmadi. Sonuta cok saglikli bir oglum oldu cok sukur ki. Sen de icini ferah tut. Benim onumde ornek yoktu ben sana ornek olayim. Hamileligimin ilk gunlerinin tadina varamamistim bu yuzden. Sen oyle yapmaKızlar merhaba kadınlar klubunu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üyeoldum.. benim 3.gün 8hücreli tek embriyo transferim oldu.
10.gün 110
12.gün 227
14.gün 398 çıktı ikiye katlamamış canım sıkıldı.doktor 16.gün bidaha yapalım sonra duruma göre ultrason için. Randevu vericem dedi. Çok tedirginim aranızda böyle olan var mı? İlk gebeliğimde herseferinde 3e katlıyordu nerdeyse
Hic uzulme senin degerin -%77 artmis. Iki kati olmasina gerek yok benim degerim %59 artiste iki gun sonra tekrar yaptirdigimda %60 artmisti cok korktum. Dr yuzde 60 yeterli demisti ama vesveseden kurtulamadim okumadigim yabanci site kalmadi. Sonuta cok saglikli bir oglum oldu cok sukur ki. Sen de icini ferah tut. Benim onumde ornek yoktu ben sana ornek olayim. Hamileligimin ilk gunlerinin tadina varamamistim bu yuzden. Sen oyle yapma
Şimdi de 398 den 588 e çıkmış daha da kötüye gitmeye başladı. Artık ümidim kalmadıHic uzulme senin degerin -%77 artmis. Iki kati olmasina gerek yok benim degerim %59 artiste iki gun sonra tekrar yaptirdigimda %60 artmisti cok korktum. Dr yuzde 60 yeterli demisti ama vesveseden kurtulamadim okumadigim yabanci site kalmadi. Sonuta cok saglikli bir oglum oldu cok sukur ki. Sen de icini ferah tut. Benim onumde ornek yoktu ben sana ornek olayim. Hamileligimin ilk gunlerinin tadina varamamistim bu yuzden. Sen oyle yapma
Hayirli saglikli bir bebekse zaten tutunacak, degilse rabbimin bildigi vardir hayirlisi boyledir diye tevekkul etmekten baska bir sey gelmiyor elden..Şimdi de 398 den 588 e çıkmış daha da kötüye gitmeye başladı. Artık ümidim kalmadı
Hayirli saglikli bir bebekse zaten tutunacak, degilse rabbimin bildigi vardir hayirlisi boyledir diye tevekkul etmekten baska bir sey gelmiyor elden..
Cok sevindim canim senin de benim gibi gelisti surecin. İnsallah kucagina da alirsin artik hamileliginin tadini cikarmaya basla derim:)Allaha şükür bugün 1010 çıktı. Mercimek büyüklüğünde kesemizi de gördük
Cok sevindim canim senin de benim gibi gelisti surecin. İnsallah kucagina da alirsin artik hamileliginin tadini cikarmaya basla derim:)
Amin canm seninki de katlanmıştır inşallah3.gun embriyosu 12.gun 65 14.gun 124 16.yaptim dün sonucu bekliyorum kizlar herkesinki katlana katlana artsn inşaallah...