Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

benim esim de seker hastasi. Dediklerinizi aynen uygulayacagim. Cok tsk Ederim

Geçenhafta 9.gün 159 12.gün 488 çıktı değerim bugün kese görmeye gideceğiz inşallah görürüz Rabbim herkesi hayalini kurduğu evlatlara kavuştursun inşallah
Canım merhaba, çok sevindim çokkk rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.. Bir şey sorucam. Senin eşin azosperm miydi. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum canım. banim eşimde azosperm. Eğer öyleyse çok büyük umut oldun gerçekten..

Allah razı olsun canım benim evet eşim azospermdi ama son 3 yıldır bikac tane çıkış vardı ama kalitesizdi eşim 8 ay tedavi gördü sayı olarak artmadı ama kalite düzeldi ve bin şükür Rabbime pozitif oldu hatta dünde keseyi gördük Rabbim tez zamanda size de nasip etsin dualarımdasınız cnm benim Rabbim sana da nasip etsin inşallah bu duyguyu

Hayırlı olsun çok tebrik ederim sizi azosperm konusunda da görmüştüm, takip ediyorum transfer olduğunuz günden beri. Benim eşimde de şuan birkaç tane hareketsiz çıkıyor siz ne tedavisi oldunuz. Bir de sebebiniz neydi.

Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah
Benim eşim dönerde çalışıyordi Dr mesleğine bağladı eşim döneri bıraktıktan 1 2 sene sonra tek tük çıkmaya başladı onlarla denedik olmadi çünkü hiçbiri düzgün degildi Ocak ayında üroloji androloji embriyoloji Dr una gitti ve eşimde varikosel saptandı ameliyat olursa kalite belki düzelir dendi ve şubat ayında ameliyat oldu mayısta kontrole gittiğimizde pek bir değişiklik yoktu sperm kalitesi aynı idi Dr 6 ay doluncaya hatta 9.cu aya kadar duzelme olabilir dedi aynı zamanda ilaçta veriyim işi hızlandıralım dedi eşime tamoksifen trentilin ve neofertil verdi Ağustos ayında kontrole tekrar gittiğimizde sperm kalitesinde iyileşme var isterseniz tüp bebeğw başlayabiliriz istersenizde 3 ay daha bekleriz dedi biz beklemek istemedik çünkü garantisi yoktu duzeleceginin Ağustos adetimle başladık 8 embriyomuz oluştu bunların 5 tanesi 5.güne geldi ilk defa 5.güne gelen embriyomuz oldu sebep neydi ameliyat mı ilaçlar mi bilmiyorum ama aynı zamanda caksiŕ kökü keçiboynuzu ceviz fındık badem Antep fıstığı vs kürleri uyguladık eğer hormonal sıkıntınız yoksa bu kürleri uygulayabilirsiniz ama hormonlar yüksek ise bu kürler daha kötü yapabilir Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Tez zamanda hepinizin mutlu haberlerini alırız inşallah cnm
Umarim yardımcı olabililmişimdir

Benimde ilk tüp bebek denemem
10.gün 59
12.gün 100
16.gün 120
Cıktı doktorum sağlıksız bi gebelik olduğunu yada kimyasal gebelik olacağını söyledi yarın bi daha test vericem..önce hamilesin denilmesi insanın buna kendini hazırlaması ne kadarda güzel bişeydi ama şimdi sanki dünya başıma yıkıldı. Eşim çok kötü oldu onu hiç böyle görmemiştim. Şimdi napsam bilmiyorum bi yandanda hayırlı olsun msjlari geliyo kimseye cevap yazamiyorum..bu durumda olupta tekrar bcg si yükselen yada hamileliği devam eden oldu mu lütfen yardım edin

C

Türkiye’de neden devamlı beta hcg bakılıyor bilmiyorum ? Bir yandan iyi tamam takip ediyorsun , bir yandan çok şey bilmek insanı şüpheci ve panik yapıyor . Benim sadece 11.gün bakıldı 98 çıktı . Bir daha da bakmadılar 2 hafta sonraya randevu verdiler kese için .
Yani bu 2 haftada düştü mü sonra tekrar çıktı mı hiç bilmiyorum :/ sana bu konuda birşey diyemem .

Ama doktor sağlıksız diyorsa tabii ki vardır bir bildiği çok üzücü ama maalesef böyle bekle bakalım biraz daha . İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Ben de sizin gibiyim 1.test 283 2.test 320 çıktı bu sabah yine kan verdim gelecek olan sonuca göre yolumuz belli olacak hayırlısı olsun hepimiz için sağlıksız olup sonradan kaybetmektense belki böylesi daha iyidir

Arkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkü

Arkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkü

Canım değerlerin artış hızı da iyi kafana takma. İnşallah herşey gönlünce olur.

Kızlar transferden sonraki 7. Günüm bugün iki embriyo transferi oldu değerim 58 nasıl ?ikisi de tutmuş müdür ki düşük mu ikisi için?

Kızlar transferden sonraki 7. Günüm bugün iki embriyo transferi oldu değerim 58 nasıl ?ikisi de tutmuş müdür ki düşük mu ikisi için?
Merbaha canim. Benim transferden sonraki 6. Gun 49 cikmisti. Suanda ikizlere hamileyim. Ikiz oldugunu keseler goruntulendiginde kesin olarak ogrenirsin. Belli olmuyor cunku beta degerlerinden.

Merbaha canim. Benim transferden sonraki 6. Gun 49 cikmisti. Suanda ikizlere hamileyim. Ikiz oldugunu keseler goruntulendiginde kesin olarak ogrenirsin. Belli olmuyor cunku beta degerlerinden.
Hmm Tamam canım ne güzel maşallah size darısı bana ikiz çok istiyorum hayırlısı ile tabi

Canım öncelikle umutsuzluğa kapılma sakın ben 38 yaşındayım ve 7. Transferimde olumlu sonuç aldım Halen takipteyim bhcg 934 herşey ilk kez bu kadar yolunda gitti risk var mı evet halen var daha önce 5 düşük olmuştu daha kalp atışını duymadık yine de Allahtan ümit kesmeyip yola devam etmeli Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…