Canim kac haftaliksin?
Verdiği ultrason kağıdında yazmiyor mu yazar ordaOnu sormak hiç aklıma gelmedi ama doktor geçen haftaya göre kese gelişmiş dedi
17 ağustosta transfer olduysan nasıl 5 haftalık oluyor :/ ben 20 ağustosta oldum 7+4’üm şu an.Canım 17 ağustosta transfer oldum. Doktor 5 haftalık dedi. Haftaya daha netleşir dedi.
Bütün doktorlar farklı hesaplıyor galiba benimde 13 ağustos transfer tarihim 7+6 yım bugün17 ağustosta transfer olduysan nasıl 5 haftalık oluyor :/ ben 20 ağustosta oldum 7+4’üm şu an.
Canim farkli bir doktora gittinmi?Canım 17 ağustosta transfer oldum. Doktor 5 haftalık dedi. Haftaya daha netleşir dedi.
Canim farkli bir doktora gittinmi?
Çok şükür dondurulmuşunuz var, umarım kardeşi oradadır kızınızınKızlar merhabalar 9.günüm bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Hastaneye gittim kan testi verdim negatif çıktı3 yıl önceki ilk taze embriyo transferimden 1 kızım var. Kalan dondurulmuşlardan 2 tane transfer olmuştu. Tutunamamış malesef. 2 ay dinlenip kalan dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz nasipse
Ay aslında ne saçma anlamadım :/ benim bildiğim misal transfer gününden bugüne sayılıyor +14 ekleniyor . Bu çıkan sonuç Zaten aşağı yukarı son adet tarihine denk geliyor . Anlamadım açıkçası diğer doktorlar neye göre hesaplıyor :/ aman neyse ne , sorun olmasın da inşallahBütün doktorlar farklı hesaplıyor galiba benimde 13 ağustos transfer tarihim 7+6 yım bugün
Beta hcg ne baktirSevgili arkadaşlar sizlere bisi sorcam benim bugün transferimin 9.cu günü ayriyetten adet günüm bide sabahtan beri lekelenme başladı ama kıpkırmızı değil doktoruma ulaşamadım da o bana geri dönene kadar size sormak istedim napsam bilemedim kafam bulandı
Bana leke kan şeklinde gelirse bizi aramadan progynex iğneni yaptır, kahverengi gelirse bizi ara takip edelim, bunların ikisinden biri haftasonu gerçekleşirse her türlü iğneni yaptır ve coraspin ile cronine jeli iğneden sonra kullanma dediler.Sevgili arkadaşlar sizlere bisi sorcam benim bugün transferimin 9.cu günü ayriyetten adet günüm bide sabahtan beri lekelenme başladı ama kıpkırmızı değil doktoruma ulaşamadım da o bana geri dönene kadar size sormak istedim napsam bilemedim kafam bulandı
nedeni belli mi acaba sorununuzun?Herkese merhaba gecen pazar ikinci tup bebek denememin de negatifle sonuclandigini ogrendigim andan beri kendimi cok çaresiz isyankar ve yalniz hissediyorum. Tam bir haftadir depresyon yasiyorum. Nasil ayaga kalkacagim 37 yasindayim ucuncu denememde sansim olur mu? Bu umutsuzluktan kurtulmak istiyorum
Eşimde sperm hizinda sorun vardi. Esim bir sure arjinin kullandı sonra duzeldim. Tup bebege baslarken tum testleri yaptırdık bir sorun cikmadi. Inanin Ben de anlamıyorum sorun nedirnedeni belli mi acaba sorununuzun?
Eşinizde ve kendinizde kanda genetik test ve eşinize sperm dna testi yaptırın. Sonra inşallah tekrar denerseniz embriyolarınıza ngs yaptırın sağlıklıya kavuşmak için. Özellikle şekeri bırakın ve doktorunuzun tavsiye edeceği vitaminleri kullanın. Hsg yapılmıştır size diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..Eşimde sperm hizinda sorun vardi. Esim bir sure arjinin kullandı sonra duzeldim. Tup bebege baslarken tum testleri yaptırdık bir sorun cikmadi. Inanin Ben de anlamıyorum sorun nedir
Sigarayı hemen bırakmanız iyi olur. Yaşınız bence çok ileri değil. Ben 39 yaşındayım, 3 sene içinde 8 tüp bebek yaptırdım ve 8. de ancak sağlıklı 2 adet embriyo çıktı ngs’den. Önce yumurta kalitenizi yükseltmeniz lazım ve ilk işininiz sigarayı bırakmak olmalı. Bu kitabı okuyun destek verir :https://www.kitapsec.com/mobil/sigarayi-su-anda-birakin-butik-yayinlari_urn137958.html Sabır ve para istiyo maalesef bizim işler. Kolaylıklar dilerim..Genetik test dna hasar testi rahim filmi hepsi yapildi. Eşimde %30 dna hasari vardi. Doktor normal oldugunu soyledi. Imci ve mikrocip ayni anda kullanildi. 8 yumurtadan sadece 3 tane Dollendi. Ben artik bu olayin benim yasimdan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yas 37. Yaza kadar sigarayi birakip vitamin vs. Kullanip tekrar deneyecegim. Bilemiyorum umarim bu kez olur
Cok tsk ederim. Kitabi en Yakin zamanda okuyacagimSigarayı hemen bırakmanız iyi olur. Yaşınız bence çok ileri değil. Ben 39 yaşındayım, 3 sene içinde 8 tüp bebek yaptırdım ve 8. de ancak sağlıklı 2 adet embriyo çıktı ngs’den. Önce yumurta kalitenizi yükseltmeniz lazım ve ilk işininiz sigarayı bırakmak olmalı. Bu kitabı okuyun destek verir :https://www.kitapsec.com/mobil/sigarayi-su-anda-birakin-butik-yayinlari_urn137958.html Sabır ve para istiyo maalesef bizim işler. Kolaylıklar dilerim..
Canım, bana doktorum, eşimle sigara içmediğimiz hâlde, her gördüğünde sigara içmeyin diyordu. Ben de sürekli sigara içmediğimi üstelik kokusundan bile tiksindiğimi söylüyordum. Gerçekten sigara çok büyük bir etmen, herşeyi değiştirebiliyor. Ben geçen yıl senin yasında ilk denememde hamile kaldım kızıma, yazmıştım sana. Yavrumu kaybettim ama genetik bir neden değildi, anne karnında 3000 kadından birinde görülen bir rahatsızlıktan ötürü idi. Eşim şeker hastası benim. Sana önerim, Sigara, alkol ne varsa bırak. Bol su iç, yürüyüş yap..bak ben yumurta kalitesi için beslenmeme hep dikkat ettim. Omega 3, coenzym q10, elevit, evening primrose kapsül, folik asit, pekmez, çerez yedim. Yoğurdumu kendim mayaladım, çorbamı kendim yaptım. Hazır gıda, hamur işi yemedim. Benim rezervim de az..bu şekilde bu yıl haziran ayında 8 yumurtanın 3'ü 5.gün akşam donduruldu ve tekrar pozitifi gördüm. Bebeğin sağlıklı olması çok önemli, hep sağlıklı bebek dile..Genetik test dna hasar testi rahim filmi hepsi yapildi. Eşimde %30 dna hasari vardi. Doktor normal oldugunu soyledi. Imci ve mikrocip ayni anda kullanildi. 8 yumurtadan sadece 3 tane Dollendi. Ben artik bu olayin benim yasimdan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yas 37. Yaza kadar sigarayi birakip vitamin vs. Kullanip tekrar deneyecegim. Bilemiyorum umarim bu kez olur