Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transfer olduğun günü 14-15günlük sayıyorlar canım. Benim en son adet tarihim 22 temmuz transfer tarihim 13 ağustostu doktor başka bi doktora gidersen son adet tarihim 29temmuz de dedi.

Transfer olduğun günü 14-15günlük sayıyorlar canım. Benim en son adet tarihim 22 temmuz transfer tarihim 13 ağustostu doktor başka bi doktora gidersen son adet tarihim 29temmuz de dedi.
Tam olarak izah edersek...son mensim 7 ağustos, transferim 27 ağustos..son regl tarihim de 31 ağustos-1 eylül oluyor o zaman. Normalde regl tarihim 4 yada 5 eylüldü benim. Hesaplamamız doğru mu?

Tam olarak izah edersek...son mensim 7 ağustos, transferim 27 ağustos..son regl tarihim de 31 ağustos-1 eylül oluyor o zaman. Normalde regl tarihim 4 yada 5 eylüldü benim. Hesaplamamız doğru mu?
27 ağustosta 14-15 günlük hamile sayılıyosun şu anda da 29-30 günlük falan yani.

27 ağustosta 14-15 günlük hamile sayılıyosun şu anda da 29-30 günlük falan yani.
Hesaplayıcılar da 4 hafta 6 günlük, nerden baksan 5 haftalık çıkıyorum ki mümkün değil..çok teşekkür ederim..

Transferimin 8.gunu idrar testi negative. Cok moralim bozuk
Canım, o idrar testlerinden hep nefret etmişimdir. 5.gün embriyosu ise çok erken. Bak buraya yazmışım ilk değerlerimi.. Benim kan testinde bile 7.gün 11.4 çıktı. 16.gün epey yüksek çıktı ve o gün eşimin merakıyla idrara baktığımızda ikinci çizgi koyu kırmızı bile görünmüyordu. O kadar yanıltıcı ki..sana önerim sakın o testlere bakma. En güzeli, en doğrusu kan testi..

Gercekten insani streese sokuyor idrar testleri. Var mi yok mu diye baka baka sasi olacağım neredeyse. En mantiklisi kan vermek. Yarin 10.gun gidip kanda baktirqcagim

Merhaba canim
Transferi yapan doktorum bana transfer gununden 12-13 gun oncesini hesapliyoruz demisti. Bende 5. Gun donmus embroyi transferi oldum. Suan 6+5 iz.

Kızlarr 3.gün embriyosu transferin 8günü lekelenmem oldu . Hemen kan verdim
Beta HCG; 4,8 çıktı
Bu ne demek yardım edin

Kızlar merhaba. Bugün kalp atışı duymak için merkeze gittik. Hoca ultrasonla baktı kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Vajinal ultrasonla tekrar baktı embriyoyu göremiyorum dedi. Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerde embriyo geç oluşabiliyor dedi haftaya cumaya randevu verdi. Kese boş da olabilir kesin bişey diyemem riskli dedi. İlaçlarını kullanmaya devam et dedi. Moralim çok bozuk duanızı esirgemeyin.

Kese kaç mm ydi

Canim kac haftaliksin?

Kızlar merhabalar 9.günüm bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Hastaneye gittim kan testi verdim negatif çıktı 3 yıl önceki ilk taze embriyo transferimden 1 kızım var. Kalan dondurulmuşlardan 2 tane transfer olmuştu. Tutunamamış malesef. 2 ay dinlenip kalan dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…