Transfer olduğun günü 14-15günlük sayıyorlar canım. Benim en son adet tarihim 22 temmuz transfer tarihim 13 ağustostu doktor başka bi doktora gidersen son adet tarihim 29temmuz de dedi.Arkadaşlar tekrar merhaba, bir sorum olacaktı sizlere: dondurulmuş 5.gün embriyosu transferinin gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bilen var mı? Taze transferinkini biliyorum ama dondurulmuşta değişiyor mu bilmiyorum. (Ben reglimin 21.günü transfer oldum örneğin..)
Tam olarak izah edersek...son mensim 7 ağustos, transferim 27 ağustos..son regl tarihim de 31 ağustos-1 eylül oluyor o zaman. Normalde regl tarihim 4 yada 5 eylüldü benim. Hesaplamamız doğru mu?Transfer olduğun günü 14-15günlük sayıyorlar canım. Benim en son adet tarihim 22 temmuz transfer tarihim 13 ağustostu doktor başka bi doktora gidersen son adet tarihim 29temmuz de dedi.
27 ağustosta 14-15 günlük hamile sayılıyosun şu anda da 29-30 günlük falan yani.Tam olarak izah edersek...son mensim 7 ağustos, transferim 27 ağustos..son regl tarihim de 31 ağustos-1 eylül oluyor o zaman. Normalde regl tarihim 4 yada 5 eylüldü benim. Hesaplamamız doğru mu?
Hesaplayıcılar da 4 hafta 6 günlük, nerden baksan 5 haftalık çıkıyorum ki mümkün değil..çok teşekkür ederim..27 ağustosta 14-15 günlük hamile sayılıyosun şu anda da 29-30 günlük falan yani.
Benim dokuzuncu gün silik çıkmıştı sakın moralini bozma hemen de çıkmadı söylenen süreden bayağı geç çıktı ertesi gün kanda 121 çıktı şükürTransferimin 8.gunu idrar testi negative. Cok moralim bozuk
Canim ya tranferden sonra 8.gun idrar testi icin cok erken. Moralini bozma, dogru sonucu kan testi verir.Transferimin 8.gunu idrar testi negative. Cok moralim bozuk
Bende o sekılde almıstım 8. Gun cok erken olabılıyor ıkı gun sonra yıne dene yada kan yaptır cnm hayırlısı hakkındaTransferimin 8.gunu idrar testi negative. Cok moralim bozuk
Canım, o idrar testlerinden hep nefret etmişimdir. 5.gün embriyosu ise çok erken. Bak buraya yazmışım ilk değerlerimi.. Benim kan testinde bile 7.gün 11.4 çıktı. 16.gün epey yüksek çıktı ve o gün eşimin merakıyla idrara baktığımızda ikinci çizgi koyu kırmızı bile görünmüyordu. O kadar yanıltıcı ki..sana önerim sakın o testlere bakma. En güzeli, en doğrusu kan testi..Transferimin 8.gunu idrar testi negative. Cok moralim bozuk
12 bekle acele etme lutfenGercekten insani streese sokuyor idrar testleri. Var mi yok mu diye baka baka sasi olacağım neredeyse. En mantiklisi kan vermek. Yarin 10.gun gidip kanda baktirqcagim
Beklesem de icimden bir ses olmadi diyor. Cok karaamsarim sanirim. Hic belirti hissetmiyorum üstelik.12 bekle acele etme lutfen
Merhaba canimVar evet ama dondurulmuş olarak yok..geçen yıl, prof.doktorum, taze transferde gebelik haftamı, yumurta toplamanın 2 gün sonrası olarak hesaplamıştı. Dondurulmuş da yumurtlama günümüzü de yüzde yüz bilemiyoruz. Aynı mı, farklı mı onu öğrenmek istiyorum.
Kızlarr 3.gün embriyosu transferin 8günü lekelenmem oldu . Hemen kan verdim
Beta HCG; 4,8 çıktı
Bu ne demek yardım edin
Lekelenmen yerlesmeden de kaynakli olabilir. Stres yapma. En dogru sonucu ciybik in de dedigi gibi 12. Gun testi verecektir.Kızlarr 3.gün embriyosu transferin 8günü lekelenmem oldu . Hemen kan verdim
Beta HCG; 4,8 çıktı
Bu ne demek yardım edin
Kese kaç mm ydiKızlar merhaba. Bugün kalp atışı duymak için merkeze gittik. Hoca ultrasonla baktı kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Vajinal ultrasonla tekrar baktı embriyoyu göremiyorum dedi. Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerde embriyo geç oluşabiliyor dedi haftaya cumaya randevu verdi. Kese boş da olabilir kesin bişey diyemem riskli dedi. İlaçlarını kullanmaya devam et dedi. Moralim çok bozuk duanızı esirgemeyin.
Canim kac haftaliksin?Kızlar merhaba. Bugün kalp atışı duymak için merkeze gittik. Hoca ultrasonla baktı kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Vajinal ultrasonla tekrar baktı embriyoyu göremiyorum dedi. Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerde embriyo geç oluşabiliyor dedi haftaya cumaya randevu verdi. Kese boş da olabilir kesin bişey diyemem riskli dedi. İlaçlarını kullanmaya devam et dedi. Moralim çok bozuk duanızı esirgemeyin.