Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bu gün betaya baktılar ilerlememiş ultrasonda bişey gözükmüyor değerler yüksek olmadığından anlayamadılar o yüzden kürtaj yapacaklar sonra beta değerlerimle anlaşılcak inşallah yükselmezde kürtajla atlatırım canım
Geçmiş olsun canım allahım yardım etsin lütfen kendini özme her şey nasip allah verdiğinde seviniyorsak aldığında da özulmeyecez buda bizim sınavımız demi

Geçmiş olsun canım allahım yardım etsin lütfen kendini özme her şey nasip allah verdiğinde seviniyorsak aldığında da özulmeyecez buda bizim sınavımız demi
Öyle canım haklısın imtihanımız verende alanda Allah üzülüyorum ama birde onca sene sonra bidaha rabbim azda olsa o duyguyu yaşattıya o teste çift çizgiyi gördüm ya bu da binlerce şükür ne diyelim hersey Allah'tan

Son düzenleme:
Öyle canım haklısın imtihanımız Evrende alanda Allah üzülüyorum ama birde onca sene sonra bidaha rabbim azda olsa o duyguyu yaşattıya o teste çift çizgiyi gördüm ya bu da binlerce şükür ne diyelim hersey Allah'tan
Bak bende 8 senedir evliyim ilk defa iki ay önce hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra düşük oldu ama pes etmedi hemen diye r ay gene başladım alahıma şükürler olsun ki bugün yine Rabbim ol dedi tabiki ne olur bilemeyiz daha keseyi bile görmedim demek istediğim gene olacak emin olki

Herkese merhaba
Oncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli haberler almayi nasip etsin. Bende 15/08 5. Gun embriyosu transferi oldum. 25/08 de tahlil istediler biz dayanamayip bir gun once 24unde gece kan verdik ilk degerim 138 di. Sonra 26/08 de 358 cikti. Doktorim iki haft sonra gel dedi. Ama ben hic heyecanlanamiyirum hep bi korku var icimde dis gebelik mi acaba die keseyi gorene kadar rahatlayamayacagim. Rabbim hepimize yardim etsin. Bu degerler iyi degil mi? Birde kasiklarimda ara ara gun icerisinde batma gibi sancilar oluyor. Normal mi acaba. Sanci lari olan var mi?

Herkese merhaba
Oncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli haberler almayi nasip etsin. Bende 15/08 5. Gun embriyosu transferi oldum. 25/08 de tahlil istediler biz dayanamayip bir gun once 24unde gece kan verdik ilk degerim 138 di. Sonra 26/08 de 358 cikti. Doktorim iki haft sonra gel dedi. Ama ben hic heyecanlanamiyirum hep bi korku var icimde dis gebelik mi acaba die keseyi gorene kadar rahatlayamayacagim. Rabbim hepimize yardim etsin. Bu degerler iyi degil mi? Birde kasiklarimda ara ara gun icerisinde batma gibi sancilar oluyor. Normal mi acaba. Sanci lari olan var mi?
Merhaba ayni gun transfer olmusuz bende 4.gün embriyosu 23.08 de kan testim
85 cikti 2 gün sonra 25.08 de 246 cikti bugun tekrar baktirdim 626 cikti burada birkac kisi yazmis dis gebelik vs olabilir gibisinden..bende huzursuz oldum doktorum degerlerin gayet iyi Cuma keseyi goruruz dedi hic endise etme degerlerin cok iyi ben bosuna huzursuzluk yasadim

Herkese merhaba
Bu arada sancilar bende de var doktorum normal rahiminde hareketlenmeler var o kadar agri olur dedi. Neden 2 hafta sonra cagirdi acaba? Benim bu hafta sonu kesesi gorulecek insallah

Bu arada sancilar bende de var doktorum normal rahiminde hareketlenmeler var o kadar agri olur dedi. Neden 2 hafta sonra cagirdi acaba? Benim bu hafta sonu kesesi gorulecek insallah
Merhaba ayni gun transfer olmusuz bende 4.gün embriyosu 23.08 de kan testim
85 cikti 2 gün sonra 25.08 de 246 cikti bugun tekrar baktirdim 626 cikti burada birkac kisi yazmis dis gebelik vs olabilir gibisinden..bende huzursuz oldum doktorum degerlerin gayet iyi Cuma keseyi goruruz dedi hic endise etme degerlerin cok iyi ben bosuna huzursuzluk yasadim
bende anlamadim transferden sonrada hersy olumlu olursa iki hafta sonra bekliyoruz demislerdi doktor da oyle soyledi dun telefondda. Birda ben hep aksam baktirdim hic sabah baktirmak aklima gelmedi. Sikinti olurmu aksam baktirmakta :KK43:

Kızlar sizlerin güzel haberlerini aldıkça ben de çok mutlu oluyorum. 17 Ağustos’ta transferim oldu 29 Ağustos’ta kan vermeye gidicem. İnşallah ben de sizler gibi güzel haberler alırım.

Merhaba hanımlar. Bende arife günü gebe olduğumu öğrendim. Arife günü yapılan betahcg testinde değerim 504 çıktı. Bayramın 2.günü yaptırdığım da ise 1220 çıktı. .yarın yine bi test yaptircam kısmetse cuma günü de keseyi gorucez. Fakat bişey merak ediyorum gebe olduğumu öğrendikten sonra 2 gün boyunca ağrım oldu dr bebek iyice yerlesiyordur normal dedi. O günden bu yana arada olan hafif ağrılardan baska ağrım yok normal mi bu .hersey yolundadır inşallah

Merhaba hanımlar. Bende arife günü gebe olduğumu öğrendim. Arife günü yapılan betahcg testinde değerim 504 çıktı. Bayramın 2.günü yaptırdığım da ise 1220 çıktı. .yarın yine bi test yaptircam kısmetse cuma günü de keseyi gorucez. Fakat bişey merak ediyorum gebe olduğumu öğrendikten sonra 2 gün boyunca ağrım oldu dr bebek iyice yerlesiyordur normal dedi. O günden bu yana arada olan hafif ağrılardan baska ağrım yok normal mi bu .hersey yolundadır inşallah
Gebeligin hayirli saglikli olsun insallah. Ayni agrilar bende de var hamile oldugumu bayramin 3.günü ögrendim son 3 gündür agrim var normalmis bu agrilar

Herkese merhaba
Hayırlı olsun , inşallah sağlıkla devam eder. Benim de katlanması fazlaydı çok şükür bir sıkıntı olmadı. Sen içini ferah tut. Kasık ağrışarı da çok normal. Kese görünce biraz daha rahatlarsın

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Ağrı normal ama herkeste olacak diye birşey yok. Hergün olacak diye de birşey YÖK. Boşuna kendini üzme kafana takma canım. Sağlıkla doğsun inşallah bebeğin

Gebeligin hayirli saglikli olsun insallah. Ayni agrilar bende de var hamile oldugumu bayramin 3.günü ögrendim son 3 gündür agrim var normalmis bu agrilar
Benimde işte 2 gün ağrım oldu şimdi kesilince korku düştü icime inşallah hepimizin hamileligi yolunda gider Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun bizimkinide ..bugün yakın arkadaşımızın 6 aylık bebeği vefat etti dünyada 10 bebekte olan bir hastalıkla doğdu ne yazık ki dün yaşam savaşını kaybetti. .insan bunları duyunca korkuyor o yüzden Rabbim korusun cümlesini

X