Geçmiş olsun mutlaka bağışıklık testi yaptırın kan sulandırıcı kullaniyormuydunuz peki bide357 / 10.gün
578 / 12.gün
Keseyi gördüm 3. Denemede düştü
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım genetik test yaptırdınuz mı?357 / 10.gün
578 / 12.gün
Keseyi gördüm 3. Denemede düştü
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım genetik test yaptırdınuz mı?
Geçmiş olsun mutlaka bağışıklık testi yaptırın kan sulandırıcı kullaniyormuydunuz peki bide
Cnm benimde tüp bebekle senin gibi düşüklerim olmuştu Dr en son bunu istedi kandan bakılıyor yüksek çıkarsa ona göre ilaç kullanıyorsun bağışıklık testi deniyor bu teste Dr una bir sor cnmKullanıyordum
Genetik yapılacak ama
O nedir
Cnm benimde tüp bebekle senin gibi düşüklerim olmuştu Dr en son bunu istedi kandan bakılıyor yüksek çıkarsa ona göre ilaç kullanıyorsun bağışıklık testi deniyor bu teste Dr una bir sor cnm
Canım bende 1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu sonra gelişimi yavaş dedi doktor kalbi durdu ve sonrası malum kürtaj oldumYapilacak şimdi
Gayet iyi oluyor
Keseyi görüyorum
Kalbi göremiyorum
hepsi de aynı zaman düştüler
Canım bende 1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu sonra gelişimi yavaş dedi doktor kalbi durdu ve sonrası malum kürtaj oldumbiz genetik test yaptırdık pıhtılaşma sorunum varmış henüz doktorumla görüşmedim ona göre tedbir alıp dondurulmuş embriyo transferi olucam,büyük ihtimalle sende de pıhtılaşma vardır çünkü o olunca gebelde düşük yapılıyomuş canım ihmal etme
Genetikte bakalım ne çıkacakCanım bende 1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu sonra gelişimi yavaş dedi doktor kalbi durdu ve sonrası malum kürtaj oldumbiz genetik test yaptırdık pıhtılaşma sorunum varmış henüz doktorumla görüşmedim ona göre tedbir alıp dondurulmuş embriyo transferi olucam,büyük ihtimalle sende de pıhtılaşma vardır çünkü o olunca gebelde düşük yapılıyomuş canım ihmal etme
Kan sulandırıcı bende kullanıyodum canım hatta coraspin bile, ama olmayınca olmuyo işte, biz sadece genetik baktırdık canım spermde bi problem yok,kromozomla da ilgisi yok tamamen sorun pıhtılaşmadaGenetikte bakalım ne çıkacak
Sperm dna yaptırdınız mı
Geçmiş olsun canım gelişmedimi sorun neydi? Genetik test yaptırdınız mı?Herkese merhaba.bundan 1 sene once burdan bircok arkadasla sohbet etmistim.ne yazikki kurtaj olmak zorunda kaldim.simdi 3 tedavime basladim.Bu sefer Allah nasip eder ins
K.bakma canım sana bir sorum olacak..sen genetik test yaptığında mi kan pıhtılaşmaşı çıktı,çünkü ben genetik yaptırdım d.um ter temiz çıktı sonuçlarin dedi bana,ve ben pıhtılaşma testi istedim gerek yok dedi ve test çok pahalı demiş banaCanım bende 1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu sonra gelişimi yavaş dedi doktor kalbi durdu ve sonrası malum kürtaj oldumbiz genetik test yaptırdık pıhtılaşma sorunum varmış henüz doktorumla görüşmedim ona göre tedbir alıp dondurulmuş embriyo transferi olucam,büyük ihtimalle sende de pıhtılaşma vardır çünkü o olunca gebelde düşük yapılıyomuş canım ihmal etme
Evet canım genetik test yaptırdık eşim ve ben kan verdik kromozomlar normal çıktı ama benim pıhtılaşma sorunum varmış,doktor demedi biz kendimiz gidip üniversitede yaptırdık ücretsiz canımK.bakma canım sana bir sorum olacak..sen genetik test yaptığında mi kan pıhtılaşmaşı çıktı,çünkü ben genetik yaptırdım d.um ter temiz çıktı sonuçlarin dedi bana,ve ben pıhtılaşma testi istedim gerek yok dedi ve test çok pahalı demiş bana
Niye o zaman bana pahalı dedi yAaaa ,keşke daha önce yaptiraydımEvet canım genetik test yaptırdık eşim ve ben kan verdik kromozomlar normal çıktı ama benim pıhtılaşma sorunum varmış,doktor demedi biz kendimiz gidip üniversitede yaptırdık ücretsiz canım
Kan sulandırıcı bende kullanıyodum canım hatta coraspin bile, ama olmayınca olmuyo işte, biz sadece genetik baktırdık canım spermde bi problem yok,kromozomla da ilgisi yok tamamen sorun pıhtılaşmada
Tebrikler !Arkadaşlar transferin 7.günümde kan verdim 29.38 çıkmış bişey ifade eder mi
Canım doktor embriyo için genetik istiyo onlar pahalı oluyo belki onu kastediyodurNiye o zaman bana pahalı dedi yAaaa ,keşke daha önce yaptiraydım
Biraz kafanı toparla o çok önemli,benim doktorum 3-4 ay ara verip öyle dondurulmuşu transfer yapalım dedi moral motivasyon çok önemli stres yapma Allah büyük bizde sevinicez inşallahBizde de bir şey çıkacağını sanmıyorum doktorumuz da öyle demişti bakalım sonuca göre Allah yardımcımız olsun dondurmuşlarım var Benim 3 tane daha bilmiyorum ne olacak
Genetiğin sonucu gelene kadar en azından dinlemek istiyorum iyileşmek istiyorum ruhen