- 31 Temmuz 2017
- 514
- 780
- 38
Yok ben test kan pıhtılaşması için istedim oda çok pahalı demiş ve gerek yok dediCanım doktor embriyo için genetik istiyo onlar pahalı oluyo belki onu kastediyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben test kan pıhtılaşması için istedim oda çok pahalı demiş ve gerek yok dediCanım doktor embriyo için genetik istiyo onlar pahalı oluyo belki onu kastediyodur
Doktora yazdım ama cevap vermedi henüz beni umutlandırdın bak şimdiTebrikler ! Hem de çok şey ifade eder
7. Gün erken olmasına rağmen sonucun gayet iyi bence benim 9. Gün değerim 34 tü şuan herşey yolunda şükür! Tabiki umutlan hatta sevin artıkDoktora yazdım ama cevap vermedi henüz beni umutlandırdın bak şimdi
Ya sen ne güzel konusuyorsun ağzın bal yesin yarın tekrar yaptıralım dedim eşim kızdı kendini niye umutlandırıyorsun az sabret dedi bakalım beklemedeyim kuzum teşekkür ederim7. Gün erken olmasına rağmen sonucun gayet iyi bence benim 9. Gün değerim 34 tü şuan herşey yolunda şükür! Tabiki umutlan hatta sevin artık
Valla bilemiyorum canım,düşük nezaman gerçekleşti?Yok ben test kan pıhtılaşması için istedim oda çok pahalı demiş ve gerek yok dedi
Canım peki 34 değer idrar testin de çıkmışmıydı benim 8. Günüm idrar testim negatif çok moralim bozuldu7. Gün erken olmasına rağmen sonucun gayet iyi bence benim 9. Gün değerim 34 tü şuan herşey yolunda şükür! Tabiki umutlan hatta sevin artık
Yok düşüğüm yoktu ,hep negatif aldım malesefValla bilemiyorum canım,düşük nezaman gerçekleşti?
Biraz kafanı toparla o çok önemli,benim doktorum 3-4 ay ara verip öyle dondurulmuşu transfer yapalım dedi moral motivasyon çok önemli stres yapma Allah büyük bizde sevinicez inşallah
Kaç tüp bebek denemen var canım? Devlettemi özeldemi yaptırdınYok düşüğüm yoktu ,hep negatif aldım malesef
Gerçekten çok zor canım Allah yardımcımız olsun aynı duyguyu bende yaşadım yıllardır olmuyo tüp bebek ilk denemede tutunca bende havalara uçmuştum sonra tutunamadı bıraktı beni kürtaj olmak da cabası ama umudumu kaybetmedim dondurulmuş embriyom Allahın izniyle pozitif olucak ve bu kez anne olucam inanıyorum,genetik sonuçta pıhtılaşma sorunum çıkmış olsada kafama takmıyorum herşey nasip kısmet olumlu düşünelim olumlu olsun bak seninde dondurulmuşların varmış bu çok güzel bişey en azından tekrar sil baştan yapmıycaksın kuzumİlk tedaviye nasıl hevesle başlamıştım
Korku bilmemezlik heyecan
Tuttu nasıl mutlu oldum
Sevinçten ağladım şükrettim rabbime
Sevincim kursağımda kaldı
2.sinde de aynı hayal kırıklığı
Aynı zamanlama ve 3.de aynı
Umudum kırıldı ister istemez
Rabbimden mucizemi istiyorum
İsteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah
Gerçekten çok zor canım Allah yardımcımız olsun aynı duyguyu bende yaşadım yıllardır olmuyo tüp bebek ilk denemede tutunca bende havalara uçmuştum sonra tutunamadı bıraktı beni kürtaj olmak da cabası ama umudumu kaybetmedim dondurulmuş embriyom Allahın izniyle pozitif olucak ve bu kez anne olucam inanıyorum,genetik sonuçta pıhtılaşma sorunum çıkmış olsada kafama takmıyorum herşey nasip kısmet olumlu düşünelim olumlu olsun bak seninde dondurulmuşların varmış bu çok güzel bişey en azından tekrar sil baştan yapmıycaksın kuzum
Şimdi 3 .deneme yaptım beklemedeyim 6 .günüm pazartesi test günüm,özelde yaptırdım,2 negatif aldıktan sonra rahim filimi çektirdim ve hidrosalpinks çıktı ve 30 mayısta ameliyat oldum tüplerimi bağlatımKaç tüp bebek denemen var canım? Devlettemi özeldemi yaptırdın
Teşekkür ederim. Evet dondurulmuş 5. Gün embriyosuyduHayırlı olsun, 5.gün embriyosu muydu?
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlarınır içini ferah tut stres yapma ve erken test yapma dua et bence herşey güzel olucak haftaya bu zamanlar mutluluktan uçuyo olabilirsinŞimdi 3 .deneme yaptım beklemedeyim 6 .günüm pazartesi test günüm,özelde yaptırdım,2 negatif aldıktan sonra rahim filimi çektirdim ve hidrosalpinks çıktı ve 30 mayısta ameliyat oldum tüplerimi bağlatım
Canım ozaman çocuk kokusunu tamamen kapat kendini başka şeylere ver bi uğraş edin, 1 yıl falan ara ver,bu psikolojiyle olacağı varsada olmazEvet ama gücüm kalmadı
Canım ozaman çocuk kokusunu tamamen kapat kendini başka şeylere ver bi uğraş edin, 1 yıl falan ara ver,bu psikolojiyle olacağı varsada olmaz
İnşallah canım inşallah yaaa :)))Hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlarınır içini ferah tut stres yapma ve erken test yapma dua et bence herşey güzel olucak haftaya bu zamanlar mutluluktan uçuyo olabilirsin
benim ilk sefer tuttu canım şuan hamileyim ama tavsiyem hiç korkma endişe etme düşünmemeye çalış rahat fakat dikkatli davran benim doktorum öyle demişti rabbim gönlüne göre verir inşallahSlm kızlar Rabbim bu duyguyu herkese versin işallah benim ilki Tutu ama düştü bidaha yapıyorum yarın transfer olacak bana dua edin kızlar bide bir şey diyecem ilki tutup düşen ikincisi tutan varmı biraz korku var
Benim ikinci transferim doktor rahim ağzı kısalığı var dedi yardım kızlar eğer tutarsa dikiş atacaz dedi bu dikiş korkuttu beni böyle olanlar varmı kızlarbenim ilk sefer tuttu canım şuan hamileyim ama tavsiyem hiç korkma endişe etme düşünmemeye çalış rahat fakat dikkatli davran benim doktorum öyle demişti rabbim gönlüne göre verir inşallah