- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
2. tüp bebek denemem 1.si dış gebelik oldu. 2.si 12.gün sonucum 6.6 çok düşük bir değer. bugün 14. gün kan verdim sonucu bekliyorum.
guzel haberler alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. tüp bebek denemem 1.si dış gebelik oldu. 2.si 12.gün sonucum 6.6 çok düşük bir değer. bugün 14. gün kan verdim sonucu bekliyorum.
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..transferin 9. günü b-hcg 267, 11. günü 503, 14. günü 1690 çıktı.bugün 16. gün kese için gidicez sizce görünürmü?bide 2 gün öncesine kadar arada adet sancısı vardı dış gebelik olma ihtimali varmı bu değerlerle sizce?
Ben dış gebelik olan bir bayan gördüm,ağrıdan olüyordu.Bence böyle bir durumunuz yok.Gebelik başında böyle kısılmalar oluyormuş.Ama siz yine de dikkat ediniz, kendinize yörmayınız.Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..transferin 9. günü b-hcg 267, 11. günü 503, 14. günü 1690 çıktı.bugün 16. gün kese için gidicez sizce görünürmü?bide 2 gün öncesine kadar arada adet sancısı vardı dış gebelik olma ihtimali varmı bu değerlerle sizce?
Herkeze Merhabalar.Bugün 10.günüm,ama test yaptırmicam daha,düşük çıkıcak düşünüyorum,idrarda dün çıkmadı.14 günü bekleyip inşalah güzel sonuç alırım.
Herkeze iyi Bayramlar
5. Micro denemem 12. gun 49 cikti 13 gun 62 cikti 15 gun 148 cikti doktorum daha test yaptirma 15 gun sonra keseyi gormeye gel dedi ama ben yarin yine test yaptirmaya karar verdim cok tedirginim cunku daha once kimyasal gebelikte yasadim allahim hepimize yardimci olsun cok zor surecler gebemisin onu bile anlayamiyorsun hep tedirginlik hep karamsarlik.
Allahım sana şükürler olsun. sanıyorum iyi gitmeye başladı.
17. gün değerim 1800 çıktı.
11.gün: 205
13.gün:289
15.gün:749
17 gün:1800
19 ve 21. günlerde ölçüm yaptırmadım. 22. gün merak ettim tekrar kan verdim. sonuç 12800 yaklaşık olarak 2,5 kat artarak devam. Çok şükür.
Çok şükür benim 12. gün değerim 631 çıktı doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi Allah isteyen herkese nasip etsin
siteyi bastan sona okudumum benim gibi olupda sonunda güllen yokmuş pek çok üzülüyorum yaaa degerimm 14,5 ve 10 gün 12 gün bidaha bakılacak ama sanmıyorummm
canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)
bak canım senin durumuna örnek olurmu bilmem ama sanki senin değerine benziyo