Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neee gerçekten doktorun ikiz ihtimali yüksek mi dedi ben de bugün yaptırdım yani 12.gün..değerim 1478 çıktı ..
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin..ben şoktayım da şu anda..
inşallah bende bu pazartesi yapıcam testimi noolur dua edin bana kasıklarımda ağrı oluyo adet olucakmişim gibi bi his var içimde çok bunaldm sabırsızlık , heyecan, umutsuzluk bütün duygularım karma karışık ilk denemem yaşım 19 hiç bi problemim yok transferim çok başarılı geçti tek transfer yapıldı tecrübesizim napıcamı bilmiyorum inşallah pazrtesi günü olumlu olursa bende buraya yazıcam değerlerimi dualarınızı eksik etmeyin bnden
Canım çok geçmiş olsun benimde tüp bebek transferim 11.gün sonuç 9 çıktı yarın tekrar gidicem test için seni merak ettim sonuçların nasıl?2. tüp bebek denemem 1.si dış gebelik oldu. 2.si 12.gün sonucum 6.6 çok düşük bir değer. bugün 14. gün kan verdim sonucu bekliyorum.
canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)
bak canım senin durumuna örnek olurmu bilmem ama sanki senin değerine benziyo
merhaba 6. tüp bebek tadavisindeyim bunda önce 1 düşük 2 de kürtajım var .transferimin 7. günü kanda test yaptım 1,20 çıktı acaba böyle olup 12. gün pozitif çıkan varmı
iyi akşamlar benim 9 gün değerim 98 çıktı iki embriyo ama hayırlısı
Mrhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya herkesin tedavisi hayırlı sonuçlansın inşallah.pozitif sonuçlarıda tebrik ediyorum.ben transferin 9. Günündeyim çok sancım oldu adet sancısı gibi dayanamadım acile gittim.tahlil falan istediler değerime baktılar dedim daha çok erken test için negatif çıkar olsun bakalım dediler değerim 12.7 çıktı dr böyle devam ederse iyi sonuçlanır dedi bilmemki nasıldır.bizim embriyo yavaş gelişiyodu hatta tüp bebek hakkınız ölmesin transfer etmeyelim isterseniz dediler öyle olmasına rağmen böyle sonuç çıkınca ister istemez azda olsa umut oldu.sizce nasıl.gittiğim acil normal kadın doğum hastanesiydi tüp bebek tedavimin yapıldığı yer değildi.
meraba arkadaşlar 14. gün beta 1383 çıktı normal demi iki embriyo idi