Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Slm arkadaslar bu topge ilk kez yazıyorum...benimde bu 2. Denemem ilki negatif..üstelik 12.. gün 0.1 negatifti...bu degfa dayanamadım ve transfer günü hariç 5. Gunumde bthcg..2.0 çok üzgünüm yükselme ihtimali varmı sizce daha test günüme 6 ğun var biliyorum erken yaptırdım ama olsaydı çikardi dimi...rabbim bütün boş kucakları doldursun ins...

ben erken test yaptığımı düşünüyordum ama benden dahada önce yapanlar varmış :)
canım çok erken daha. kan testi bile olsa bukadar çabuk yükselmiyor değerler. sabredip bekle 12.güne kadar olmadı 15. günde tekrar yaptır. 12.günde çıkmayıp 15 de yüksek değer alanlar varmış. ümitsizliğe kapılma ve hep dua et. rabbim gönlüne göre versin aynı sıkıntıları ne sana ne bana nede bu yolda yürüyen kimseye bi daha yaşatmasın.
iyi haberlerini bekliyorum :))

ben erken test yaptığımı düşünüyordum ama benden dahada önce yapanlar varmış :)
canım çok erken daha. kan testi bile olsa bukadar çabuk yükselmiyor değerler. sabredip bekle 12.güne kadar olmadı 15. günde tekrar yaptır. 12.günde çıkmayıp 15 de yüksek değer alanlar varmış. ümitsizliğe kapılma ve hep dua et. rabbim gönlüne göre versin aynı sıkıntıları ne sana ne bana nede bu yolda yürüyen kimseye bi daha yaşatmasın.
iyi haberlerini bekliyorum :))

Evet haklısın ama iste ...evimin bitisigi klinik bana her gün gel diyor)))) insallah yükselir rabbim büyük

benim de 36-41-56 şeklinde yükseliyordu en son 112 gördüm. ilk defa ikiye katladı şimdi test gününü bekliyorum...inş. katlanarak devam eder...tüp bebek yaptırdığım yer hiç olumlu konuşmuyordu moralimi bozmuşlardı.her test sonucunda arayıp bilgi veriyordum yükselme ihtimali yok %1 ihtimal belki düzelir dediler o gün çok ağladım üzüldüm.ertesi gün tekrar test yaptırdım ben değerin düşmesini beklerken ikiye katladı...şimdi tekrar bi umut doğdu...hep dua ediyorum bebişim benimle kalsın beni bırakmasın...allah isteyen herkese versin inş.

benim de 36-41-56 şeklinde yükseliyordu en son 112 gördüm. ilk defa ikiye katladı şimdi test gününü bekliyorum...inş. katlanarak devam eder...tüp bebek yaptırdığım yer hiç olumlu konuşmuyordu moralimi bozmuşlardı.her test sonucunda arayıp bilgi veriyordum yükselme ihtimali yok %1 ihtimal belki düzelir dediler o gün çok ağladım üzüldüm.ertesi gün tekrar test yaptırdım ben değerin düşmesini beklerken ikiye katladı...şimdi tekrar bi umut doğdu...hep dua ediyorum bebişim benimle kalsın beni bırakmasın...allah isteyen herkese versin inş.

Canm bu yaptrdgin testler kacinci gunlern benmde senin gbi tam ikiye katlamiyo sadece yukselme var dusus yok merak ettm yazarsan sevinirm

Canim benim benc bozma moralini..benimde 11 . Gun 60 di dgerim tup bebek merkezi istedigimizden dusuk dedi
o kadar agladim moralimi vozdum ki bebeklerimide strese soktum.13.yeniden baktirdim 154 cikti
ve doktor hersey yolunda dedi.canini bosuna sikmissin dedi.beta hcg nin kisiden kisiye
degistini soyledi.insallah bebegin seninledir ve seni asla birakmaz..

Slm arkadaslar bu topge ilk kez yazıyorum...benimde bu 2. Denemem ilki negatif..üstelik 12.. gün 0.1 negatifti...bu degfa dayanamadım ve transfer günü hariç 5. Gunumde bthcg..2.0 çok üzgünüm yükselme ihtimali varmı sizce daha test günüme 6 ğun var biliyorum erken yaptırdım ama olsaydı çikardi dimi...rabbim bütün boş kucakları doldursun ins...

çok erken baktırmışsın canım. Benim 5. gün transferiydi ve 7. günümde 7 çıktı değerim yanmi3. gün transferlerine göre 9 gün oluyor.
Zamanından önce baktırmak stresten başka birşey değil. O kadar kısa sürede kanda beta hcg nin yükselmesi mümkün değil ttalım. Gününde tekrar baktır. Zor biliyorum ama üzüntü bebeğe zarar verir.Sen şu an hamilesin. Sadece hamileliğinin devamını merak ediyorsun o da gününde belli olur.Embriyonun 15. gününden önce belli olmaz hatta o bile erkenmiş .Sırf özel durumdan önce doktorlar erken baktırtıp katlanmasını bekliyorlar.

Selam kizlar benimde dün 10. Gündu 3.gün embriyosu..degerim 67.43 cikti..sizce iyimi

Selam kizlar benimde dün 10. Gündu 3.gün embriyosu..degerim 67.43 cikti..sizce iyimi

Tebrikler...hayirli olsun benimde 11.gun 60 cikmisti su an 5 haftalik hamileyim
hatta bulantilarim bile basladi..seninde insallah sonucun bu sekilde guzel devam eder.
Saglikla bebegini dunya ya getirirsin...tekrar hayorli olsun...

Tebrikler...hayirli olsun benimde 11.gun 60 cikmisti su an 5 haftalik hamileyim
hatta bulantilarim bile basladi..seninde insallah sonucun bu sekilde guzel devam eder.
Saglikla bebegini dunya ya getirirsin...tekrar hayorli olsun...

CAnim benim çok tesekkur ederim mesajin icin.içime su serptin...

Canim hic uzulme ben 6 ci gun yaptim 2.40 di 9 cu gun 24 11 cingun 88 yani rahat ol ins olacak

Benim dondurulmuş 1 adet blast embriyo transferim oldu

9. Gün değerim 89.81
11.gün değerim 110.44
13.gün yarın tekrar testi tekrar edicez aranızda böyle olupt sonradan düzelen varmı acaba:KK43:

wbenım 12 gun;27 14 gun 42 16 gun 82 19 gun 183 25 gun 2220 28 gun 4990 kesem goruldu ama kalp atısı henuz yok cuma gunu gıdıcam hayırlısı herseyın

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkımızda hayırlısını versin.asıl konuya geliyim değerlerim 5.gün 19 ve7 gün değerim 22 çıktı.dr bana pregnyl igne verdi iki kez yapıldı değerlerimi etkilermi aceba.aranızda bu iğneyi yaptıran varmı.

Merhaba arkadaslar benimde 10.gun 381 12.gün 989 15.gun 4553 cikti.allah hepimizin yardimcisi olsun..

Kizlarr degerim az diye çok üzüldüm çok canım sikildi amaa bugün değerim 188.5 cıktı.bugün 14. Günüm.12. Gün de 72 çıkmıştı...rabbim sana şükürler olsun.....

Benim dondurulmuş 1 adet blast embriyo transferim oldu

9. Gün değerim 89.81
11.gün değerim 110.44
13.gün yarın tekrar testi tekrar edicez aranızda böyle olupt sonradan düzelen varmı acaba:KK43:

Canim ne yaptin...sonucunu merak ediyorum..hayirli sonuclarla gel insallah

X