Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

ben yeni katildim 9aralikta transfer yapildi sonuc pozitif uc gun once keseyi gordum ve doluydu meraktan keseyi gormeye giderken baktirdigim bhcg degerim3200idi bugun tekrar baktirdim ve degerim iki kati artmasi gerekirken 4400olmus simdi kalp atislarini duyabilicekmiyi diye korkuyorum bbenzer durum yasayanlar varmi cevap verebilirmisiniz

Ben günlerdir burda yazılanları ezberledim.. bende 18 aralıkta tüp bebek yaptırdım. 9. gün hcg 25,95 inanılmaz mutluydum ve sevinçten çok ağladım..ama 10. gün hcg 25,69 tabi bu beni acayip üzdü..12. gün gelmek bilmedi..12.gün değerim 47,27 olmuştu yine umut doldum..bugün 15.gün değer 54 olmuş ağlıyorum yine doktorum sağolsun moral vermek için değişebilir yükselebilir dedi..ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum..çevremdeki herkes kesin olacak deyip beni çok motive etti..herkes dua etti ama bundada vardır bi hayır..

Ben günlerdir burda yazılanları ezberledim.. bende 18 aralıkta tüp bebek yaptırdım. 9. gün hcg 25,95 inanılmaz mutluydum ve sevinçten çok ağladım..ama 10. gün hcg 25,69 tabi bu beni acayip üzdü..12. gün gelmek bilmedi..12.gün değerim 47,27 olmuştu yine umut doldum..bugün 15.gün değer 54 olmuş ağlıyorum yine doktorum sağolsun moral vermek için değişebilir yükselebilir dedi..ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum..çevremdeki herkes kesin olacak deyip beni çok motive etti..herkes dua etti ama bundada vardır bi hayır..

dr kesin bişey sölemedikten sonra umudunu yitirme bence Allahtan ümit kesilmez bebişin sürpriz yapabilir inşallahda öle olur canım..

ben yeni katildim 9aralikta transfer yapildi sonuc pozitif uc gun once keseyi gordum ve doluydu meraktan keseyi gormeye giderken baktirdigim bhcg degerim3200idi bugun tekrar baktirdim ve degerim iki kati artmasi gerekirken 4400olmus simdi kalp atislarini duyabilicekmiyi diye korkuyorum bbenzer durum yasayanlar varmi cevap verebilirmisiniz

benim kardeşimin 14,gün 1383 çıktı bugun yine bakılacak Allahtan hayurlısıyla sende bizde inşallah kalp atışlarını duyarız

iyi aksamlar kızlar 17 aralıkta transferım oldu 29 aralık 12. gun degerım 222 14. gun degerım 570 dr. bıdaha yaptırma 7 ocak salı gel bakalım dedı... kanama veya lekelenme yok suanda cok sukur sızce anlatıklarıma göre hersey normalmı benı aydınlatırmısınız

iyi aksamlar kızlar 17 aralıkta transferım oldu 29 aralık 12. gun degerım 222 14. gun degerım 570 dr. bıdaha yaptırma 7 ocak salı gel bakalım dedı... kanama veya lekelenme yok suanda cok sukur sızce anlatıklarıma göre hersey normalmı benı aydınlatırmısınız

normal değerin canım iki embriyo mu koyulmuştu 14.gün tekrar yaotırsaydın iki katına çıkmışsa hersey normal kanama ve agrı olmaması da bunu destekliyor

normal değerin canım iki embriyo mu koyulmuştu 14.gün tekrar yaotırsaydın iki katına çıkmışsa hersey normal kanama ve agrı olmaması da bunu destekliyor

saol ceabın için tatlım 14. gunu de yaptırdım 570 cıktı 12. gun 222 dı yanı ıkı katından bıraz fazla

Merhaba kizlar bende su an sizin yasamis oldugunuz heyecani tedirginligi gecmiste yasadim.su an 18 haftalik hamileyim degerlerin iki kat uc kat vs artmasi onemli degil onemli olan sadece artmasi benim 12. Gun 60 kusur 14. Gun 80 kusur 16. Gun 186 cikmisti.artisa cok takilmayin rabbim gonlunuze gore versin insallah..

Benimde 5.ci gun embriyosu idi.

10gun;35
12gun;145
14gun;196
16gun;76 maalesef kimyasal gebelik:KK43:

Kızlar 10.gün değerim 22.23 çıktı...Çok mu düşük...3.gün transferi..Benim gibi olup sonradan değeri artan var mı?

Benim blastosist transferi yapıldı.9. Gün 110 çıktı.ikiz ihtimali var mı?

Benim blastosist transferi yapıldı.9. Gün 110 çıktı.ikiz ihtimali var mı?

Canim benim 12. Gun degerim 426 idi, ikiz gebelikti, bu degerinde iki gunde iki katlandini dusunursek, olabilrde olmayabilirde 12. Gun degerine gore daha cok net belli oluyo ama 700.ile.tek.dogurunda.var

herkese merhaba
ben 14 senelik evliyim ve bu ay
12 martta 3 tane embriyo konuldu 13.tahlil yaptırdım maalesef :KK14:
13. gün 0.41 çıktı ben olmadığından eminim ama doktorum bu gün yine test yaptırmamı istediği sonucu 4 buçukta alıcam sabahtan beri burda çıkan sonuçları okuyorum allahım isteyen herkese nasip etsin benim gibi olupta hamile olan varmı acaba yaşım 33 dün ağlamaktan bu gün gözlerim şişti bu gün sonucu pek merak etmiyorum açıkçası :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben 12 martta3 tane tranfer edildi ilk denememdi
12. gün 0.41
14 gün 0.100 çıktı maalesef negatifle sonuçlandı çok üzüldüm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X