Kizlarr degerim az diye çok üzüldüm çok canım sikildi amaa bugün değerim 188.5 cıktı.bugün 14. Günüm.12. Gün de 72 çıkmıştı...rabbim sana şükürler olsun.....
Gözun aydin degerin cok güzel yükselmis.rabbim tamamına erdirsin insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr degerim az diye çok üzüldüm çok canım sikildi amaa bugün değerim 188.5 cıktı.bugün 14. Günüm.12. Gün de 72 çıkmıştı...rabbim sana şükürler olsun.....
İki embriyo transfer edildi ama suan bilmiyorum ikizmi tekmi.14 ünde kontrolum var insallah belli olur.darisi tüm isteyenlere insallah
Canim ne yaptin...sonucunu merak ediyorum..hayirli sonuclarla gel insallah
maalesef canım haberler pek güzel değil değerim 70.31 'e düşmüş doktor kimyasal gebelik olduğunu adetimle atılacağını söyledi Allah kimseye yaşatmasın önce sevinipte sonra üzülmek çok zor...
selam benım 3. gun transferı oldu. bugun 10. gun test yaptım ama sonuc 1,20 çıktı... sonucu böyle olup yukselen var mı ....
canım sanırım sen varsın... 3. gün transferi 10. gün 1.20 olup sonra değeri yükselen..takviminde gebe olduğun yazıyor çünkü...söylesene nasıl oldu.. benimki 9. gün 0 çıktı bi ümit var yani..
selam herkese 6.günde testte silik çizgi göründü ama tam görünür şekilde
8.gün kanda 129 12.günde 639 darısı tüm isteyenlere inşallahhh
Öncelikle slmlar...siteye yeni katildim allah hepimizin yardimcisi olsun...benimde 2.denemem bugün transferin 12.günü 10.gün kan sonucun 471 ...14. Gün testi tekrarlicaz umarım güzel artar...bu sonuç yuksek deglmi arkadaşlar yoksa önemli olan güzel artmasimi günler zor geçiyor...
Önemli olan tabi ki sonucunun güzel artması tatlım.hayırlı olsun 10. Günde sonucun çok güzel çıkmış.inşallah artisin bu şekilde devam eder.sana dondurulmuş mu transfer ettiler yoksa iki tane filan mı.sonuç 10. Gün için yüksek çikmis masallah.benim 10. Günde 67.43 çıkmıştı.
canım benim 8. gün için değerim 85.99 çıkmıştı sence nasıl iyimidir ki :44::44:yarın yine kan testim var inşş yükselir kuzum :18::18:
Ee bebegim senin sonucun bence gayet iyi.benim 12. Günde 72 çıkmıştı.
canım benim 8. gün için değerim 85.99 çıkmıştı sence nasıl iyimidir ki :44::44:yarın yine kan testim var inşş yükselir kuzum :18::18: