- 24 Ağustos 2012
- 11.987
- 26.222
anladim tedirgin olma bence eger birsey olsaydi dr. Zaten birseyler soylerdiEvet cnm dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 2 tane burda çoğu kişinin iki katından fazla olunca tedirgin oldum açıkcasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim tedirgin olma bence eger birsey olsaydi dr. Zaten birseyler soylerdiEvet cnm dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 2 tane burda çoğu kişinin iki katından fazla olunca tedirgin oldum açıkcasi
9.gün kan yaptırmıştım 8.6 çıktı.. kimyasal sanırımİnş güzel haberler alırsın.12.günde beta hcg istiyor doktor.sen nezaman yaptırıcan.mutlu haberlerini bekliyoruz inş Allahın izniyle
2 gün sonra tekrarla kan tahlilini hiç belli olmaz canım9.gün kan yaptırmıştım 8.6 çıktı.. kimyasal sanırım
İnş inş Allahın izniyle bebiş tutulmuştur sana...müjdeli haberlerini bekliyoruz..Bundan önceki gebeliklerimi kızımda 6.gün düşen bebeğimdede 5.gün kan testiyle öğrenmiştim Dün bir çılgınlık yaptım 4.gün kan verdim değerim 2 çıktı ama şunu öğrendim 2 makinenin verdiği en düşük değermiş
Bugün 5.gün yine kan verdim bakalım sonuç ne çıkıcak KK benden daha sabırsız üyesi yoktur sanırım ama bu sabah kasıklarımda batma ve göğüslerimde bariz şişkinlik var umarım bebişim tutunmuştur.
ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZER AH ŞU BEKLEMEK OLMASA...
sonucum geldi dün 2 çıkmıştı bugün 3.11 çıktı sonuç hala negatif ama az da olsa bir kıpırdama var gibi hayırlısı olsun artık düşünmek istemiyorum diyorum ama insanın elinde değilİnş inş Allahın izniyle bebiş tutulmuştur sana...müjdeli haberlerini bekliyoruz..
Şu günlerde bende aynı durumdayım 0.756 'la başladım şuan 23.35 oldu mucizeyi yaşıyorum şuan hala devam ediyoruz takibe..ne olur ümitsiz olma inş Allahın izniyle yükselirsonucum geldi dün 2 çıkmıştı bugün 3.11 çıktı sonuç hala negatif ama az da olsa bir kıpırdama var gibi hayırlısı olsun artık düşünmek istemiyorum diyorum ama insanın elinde değil
senin kaçıncı günün bugün bugün 5 gün test günüme 5 gün kaldı yükselirmi ki istenilen seviyedeŞu günlerde bende aynı durumdayım 0.756 'la başladım şuan 23.35 oldu mucizeyi yaşıyorum şuan hala devam ediyoruz takibe..ne olur ümitsiz olma inş Allahın izniyle yükselir
5 gün kaldı test günüme yükselirmiki
Benim 18. Günüm ilk testim 11 gün 0 756 13. Gün 4.50 15.Gün 8.80 ve bugün 23.35 çıktısenin kaçıncı günün bugün bugün 5 gün test günüme 5 gün kaldı yükselirmi ki istenilen seviyede
Merhaba arkadaşım ben kalp atışını duydum ama ne yazı k ki benim de kanama var .bugün olmadı ancak iki gün oldu .düşük riski var dedi doktor .Rabbim yardımcımız olsun ikimizin herkesinBenimde bu şekilde arttı ikiye katlamadı hiç ama yükseldi hemen hemen sizin oranlarınıza benzer kalp atışını duyduk hiç beklemiyordum bende gerçi şuan kanamam var düşük riski var ama benim tiroit sorunum var ondan olabilir
Benim bir hafta oldu işte kanama alanı duruyor olduğu gibi iğneler istirahat yapacak başka birşey yok endişeyle bekliyorum kanama alanı var mı sizdeMerhaba arkadaşım ben kalp atışını duydum ama ne yazı k ki benim de kanama var .bugün olmadı ancak iki gün oldu .düşük riski var dedi doktor .Rabbim yardımcımız olsun ikimizin herkesin
Canım naptın bebişin nasıl?Benim bir hafta oldu işte kanama alanı duruyor olduğu gibi iğneler istirahat yapacak başka birşey yok endişeyle bekliyorum kanama alanı var mı sizde