Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transfer sonrası 23.gun
Kaç tane embriyo transferi oldu? Eğer iki ise önce ikisi tutmuş sonra teke düşmüş olabilir benim öyle oldu ama kan vermediğim için böyle bir sonuç görmedim ama kese ikiden teke düştü keseyi görmek için git bence artık görünür

Kaç tane embriyo transferi oldu? Eğer iki ise önce ikisi tutmuş sonra teke düşmüş olabilir benim öyle oldu ama kan vermediğim için böyle bir sonuç görmedim ama kese ikiden teke düştü keseyi görmek için git bence artık görünür
Tek embriyo transfer edildi .daha önce düşük yaptım o yüzden çok korkuyorum

Aglamaktan mahvoldum arkadaşlar,nolur cok cvp verin nolur,
Benim 5.gun embriyo 2 adet,transferin 8.gunu 48, 10.gunu 39 cikti yani bugun,ben nasil dusunmeliyim,test tarihim pazartesi ama dusus oldugu icin eridim ben yaa,lutfen fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Benim 5.gun embriyo 2 adet,transferin 8.gunu 48, 10.gunu 39 cikti yani bugun,ben nasil dusunmeliyim,test tarihim pazartesi ama dusus oldugu icin eridim ben yaa,lutfen fikirlerinizi tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Canım benimde 12 gün değerim 26 14 gün değerim 17 malesef doktorum ilaçı bırakmam gerektiğini söyledi bende çok ağladım hırpaladım kendimi ama ne yaparsam yapayım biliyorum sonuç değişmeyecek umarım senin değerin yükselir internette araştırdım çok ama genelde düşükle sonuçlanıyor yükselen de var umarım senin yükselir iki ihtimalde kendini hazırla rabbim yardımcın olsun

Oncelikle tesekkur ediyorum cvp verdiginiz icin, ben 8.gun 48.18 ve 10.gun 39.84 olduğu icin umudumu biraktim ama test gunum pazartesi 13.gun olduğu icin yine yaptiracgm mecburen ama yukselse bile oncesinde dusmus bir deger oldugu icin o yukselme dis gebelik olmaz mi,ne bileyim bu topige bir suru yorum yapilmis ama caresiz zamanimizda ulasmak nasip degil heralde..

Oncelikle tesekkur ediyorum cvp verdiginiz icin, ben 8.gun 48.18 ve 10.gun 39.84 olduğu icin umudumu biraktim ama test gunum pazartesi 13.gun olduğu icin yine yaptiracgm mecburen ama yukselse bile oncesinde dusmus bir deger oldugu icin o yukselme dis gebelik olmaz mi,ne bileyim bu topige bir suru yorum yapilmis ama caresiz zamanimizda ulasmak nasip degil heralde..
Bi topikte yazmıştı biri düştüğünü sonra yükseldiğini haftaya keseyi görmeye gideceğini inşallah seninde öyle olur canım inşallah seninde yükselir olabilecek bi durum bu çünkü. Belki yükselir pazartesi yükselerek gider Allah'ın izniyle ekmeği suyu varsa olmayacak hiç bişey yok canım

Allah razı olsun cvp yazdığıniz icin..
Lakin deger bir kez dusus yasadiginda sonrasinda iflah olmuyor sanirim.
Ama tabiki Allah kun fe yekun..

Allah razı olsun cvp yazdığıniz icin..
Lakin deger bir kez dusus yasadiginda sonrasinda iflah olmuyor sanirim.
Ama tabiki Allah kun fe yekun..
Öyle yazanlar var canımm. Yükselip düşen de var yükselip düşen tekrar yükselip düşük yapan da var yükselip düşen tekrar yükselen kese görende var. Sen o yüzden hepsine kendini hazırla iyiyide kötüye de hazırla canım iyi olsa bin şükür ama kötü de olsa yapacak bişey yok bende çok ağladım ama değişen bişey olmuyo malesef canım ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.

Keşke erken yapmasaydınız benim de beşinci gün embriyosu yarın test günümü bekliyorum

Evet ilkini yaptirdigim yerde yaptirdim ikincisini de,iyi bir ozel hastane oldugu icin testte sorun oldugunu dusunmedim hic..
Hem kendimi sucluyorum iyi yemedim mi,duzgun yatmadim mi yoksa guzel dusunmedim mi diye..
Testi erken yaptirmak istememin sebebi ise gebelik varsa artisi kontrol etmekti,aksi halde ilk bugun yaptirsaydim sonuc 39 diye sevinip oturcaktim,2 gun oncesinin 48 oldugunu ve deger dususunu bilmeden..
Ve gercegi 1 hafta sonra ogrenecektim daha da fazla UMUT BIRIKTIRMIS olarak..
Allah'in takdiri evet ama hic olumlu dusunemiyorum,elimde degil,sadece kanama ne zaman gelir diye bakiyorm..

Evet ilkini yaptirdigim yerde yaptirdim ikincisini de,iyi bir ozel hastane oldugu icin testte sorun oldugunu dusunmedim hic..
Hem kendimi sucluyorum iyi yemedim mi,duzgun yatmadim mi yoksa guzel dusunmedim mi diye..
Testi erken yaptirmak istememin sebebi ise gebelik varsa artisi kontrol etmekti,aksi halde ilk bugun yaptirsaydim sonuc 39 diye sevinip oturcaktim,2 gun oncesinin 48 oldugunu ve deger dususunu bilmeden..
Ve gercegi 1 hafta sonra ogrenecektim daha da fazla UMUT BIRIKTIRMIS olarak..
Allah'in takdiri evet ama hic olumlu dusunemiyorum,elimde degil,sadece kanama ne zaman gelir diye bakiyorm..
Doktorunuza danışmadan ilaçları kesmeyin iki gün sonra tekrarlayın benim bugün test günüm daha gitmedim önce yaptırmamı eşim istemedi doktor da kızardı herhalde

Arkadaşlar 14.gün değerim 1080 çıkmıştı .doktor 2 hafta sonraya randevu verdi .ben bugün kan verdim 9400 değerim .artış olması gerektiği gibi değil ...benim durumunda olan var mı ...yardım lutfennnn
Benimde bu şekilde arttı ikiye katlamadı hiç ama yükseldi hemen hemen sizin oranlarınıza benzer kalp atışını duyduk hiç beklemiyordum bende gerçi şuan kanamam var düşük riski var ama benim tiroit sorunum var ondan olabilir

Merhabalar bugün 11.günüm değerim 817 çıktı iki tane 5.gün embriyosuydu çok yüksek değer çıktı benim durumumda olan var mı normalde 4+2 haftalık olmam gerekirken sanırim 5 haftalik

Merhaba canlar.ben 3 transferimi yaptırdım. 5 gün embriyosu 3 adet embriyo transefiri yapıldı.benim değerleri de sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Değer 0.756 2.Değer 1.84 3.Değer 8.89 4.Değer 14.50 çıktı 2 gün arayla bu beta hcg yaptırdım....yarın inş yine doktorum beta hcg istedi.ama dünden beri az az kanamam ve sancım var.croner jel kullanıyorum.çok endişeliyim.sizin değerleri okudum herkesin değerleri çok yüksek benim değerler neden çok düşük merak ettim...endişeliyim

X