Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

9.gün 0.756
11.gün 1.84
13.gün 8.89
15.gün 14.5
17.gün 23.35
20.gün 55.23
Benim değerlerim arkadaşlar..ümidimizi kaybetmişken mucize gibi değerler yükselmeye başladı.perşembe günü tekrar beta hcg yaptırıcam ve doktorumuzla randevumuz var.
Sizce değerler nasıl..
Allahın izniyle inş hepimizin bebişleri bizlere tutunur.

Merhabalar bugün 11.günüm değerim 817 çıktı iki tane 5.gün embriyosuydu çok yüksek değer çıktı benim durumumda olan var mı normalde 4+2 haftalık olmam gerekirken sanırim 5 haftalik
Benimde 7. Günde 329 çıktı banada yüksek geldi ?

Hayırlısı olsun canım degerlerin kat kat artsin inşallah .benimde bugün 7.gunum idrar testi falan yaptınız mı hiç kaçıncı gün embriyosuydu :))
5. Gün embriosuydu iki tane 5 şubat transfer oldum 10 şubata ölesine bi test yapayım dedim silik çıktı 11 şubatta erken gebelik testi yaptım çok net çıktı bugunde kan verdim inş katlanır çarsambaya değerim

5. Gün embriosuydu iki tane 5 şubat transfer oldum 10 şubata ölesine bi test yapayım dedim silik çıktı 11 şubatta erken gebelik testi yaptım çok net çıktı bugunde kan verdim inş katlanır çarsambaya değerim
İnşallah canm insallah kat kat artsin .ilk yaptığın test çok mu silik çıktı .benimde 3.gun embriyosu 5 Şubat'ta transfer oldum.Darisi başıma insalalh banada dua eder misin

İnşallah canm insallah kat kat artsin .ilk yaptığın test çok mu silik çıktı .benimde 3.gun embriyosu 5 Şubat'ta transfer oldum.Darisi başıma insalalh banada dua eder misin
Ederim tabi etmezmiyim
Allah kimsenin hayallerini boşa çıkarmasın inş tez vakitte mutlu haberler al sende
Aynı gün transfer olmusuz 3. Gün oldugu için 2 gün daha beklesen daha iyi olur
İlk yaptıgım test ucuz testlerdendi ama yinede belliydi aşırı silik değildi

Ederim tabi etmezmiyim
Allah kimsenin hayallerini boşa çıkarmasın inş tez vakitte mutlu haberler al sende
Aynı gün transfer olmusuz 3. Gün oldugu için 2 gün daha beklesen daha iyi olur
İlk yaptıgım test ucuz testlerdendi ama yinede belliydi aşırı silik değildi
Anladım canm aynen bende bı iki gün bekleyip yapicam inşallah hayırlısı ile Rabbim isteyen Herkese bize de nasip etsin inşallah :)))amin amin

Bu konuyu yeni buldum lütfen yardımcı olurmusunuz 12.gün değerim betahcg:12.01 5.gün embriyosuydu kimyasal gebelik demi bana örnek kimseyi bulamadım çok yoruldum artık

Bu konuyu yeni buldum lütfen yardımcı olurmusunuz 12.gün değerim betahcg:12.01 5.gün embriyosuydu kimyasal gebelik demi bana örnek kimseyi bulamadım çok yoruldum artık
Canım benimde 12 gün test sonucum 26.49 du 3. Gün embriyosuydu. 14 gün tekrar test istedi doktor 17 oldu ilaçları bırak dedi bende çok araştırmıştım malesef benim negatifle sonuçlandı.umarım senin yükselmeye geçer iki ihtimale karşı da kendini hazırla ama

Canım benimde 12 gün test sonucum 26.49 du 3. Gün embriyosuydu. 14 gün tekrar test istedi doktor 17 oldu ilaçları bırak dedi bende çok araştırmıştım malesef benim negatifle sonuçlandı.umarım senin yükselmeye geçer iki ihtimale karşı da kendini hazırla ama
E kısmet napalım zaten ümidim yok

Kızlar bişi sormak istiyorum
5 şubat transfer
12 şubat kan değerim 329
14 şubat kan değerim 920
Acaba ikiz mi hem erken öğrenen hem yüksek çıkan varmı aranızda normalde test gümün 16 sı idi heralde o günü beklesem nerdeyse 2000 olur değerim

Kızlar bişi sormak istiyorum
5 şubat transfer
12 şubat kan değerim 329
14 şubat kan değerim 920
Acaba ikiz mi hem erken öğrenen hem yüksek çıkan varmı aranızda normalde test gümün 16 sı idi heralde o günü beklesem nerdeyse 2000 olur değerim
Maşallah maşallah degeriniz çok iyi
İki embriyo mu transfer edildi

X