Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bence katlanır ikiye hiç moralinizi bozmayın sonucunuz iyi.

Mücadele ediyor canım kese boyu kadar kanama alanı var kocaman sonu ne olur bilmiyoruz düşük riski varmış kalbim ağzımda bekliyorum
Cok geçmiş olsun bol bol dua edip dinlenin. Allah yardımcınız olsun.

Mücadele ediyor canım kese boyu kadar kanama alanı var kocaman sonu ne olur bilmiyoruz düşük riski varmış kalbim ağzımda bekliyorum
Rabbim yardımcın olsun kuzum..elinle karnını sıvazla eşinle el mübdi çek, ya şafi ya muhafız de elinle yine karnını sıvazla...bide kuranda 7 şifa ayeti var sabah akşam onu canım..inşallah bişe olmaz yat dinlen

Bende de doktorlar kimyasal gebelik düşer bu demişlerdi. Meryem süresi açıp dinledim ondanmidir bilmem ama minik te olsa kese oluşmuştu. Elini karnına koyup meryem suresi dinle. Normalde kimyasal gebelikte kese olusmuyormus bile. Bende kese olmuştu. Allahtan hayirlisini dile.

Kızlar bugün test yaptırdım 12. Günüm transfer gününü saymazsak. 95 çıktı betahcg. Sizce iyi mi?

Bence çok iyi degeriniz. Inşallah 2 gün sonra 2 ye katlar. Transfer yapan doktora bildirin sonucunuzu

O zaman daha da iyi sonucunuz.inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Size tek tavsiyem rahat olun. Acaba öyle mi böyle mi diye kendinizi korkutup stres olmayın.
En önemlisi sağlıklı beslenin.

Benim bugün 15.gün tam 1000 çıktı ama iki katından eksik artıyor iki testtir doktor sorun olmaz normal diyor ama bilemedim iki katı atış şart mı bugünkü yüzde seksen falan artışı

X