- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 41
Bence 2gun sonra katlar hiç stres yapmayın. Bol bol dua edin sonucunuz iyi bence.13.gün beşinci gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 2gun sonra katlar hiç stres yapmayın. Bol bol dua edin sonucunuz iyi bence.13.gün beşinci gün embriyosu
Canım naptın bebişin nasıl?
Cok geçmiş olsun bol bol dua edip dinlenin. Allah yardımcınız olsun.Mücadele ediyor canım kese boyu kadar kanama alanı var kocaman sonu ne olur bilmiyoruz düşük riski varmış kalbim ağzımda bekliyorum
Cok geçmiş olsun bol bol dua edip dinlenin. Allah yardımcınız olsun.
Rabbim yardımcın olsun kuzum..elinle karnını sıvazla eşinle el mübdi çek, ya şafi ya muhafız de elinle yine karnını sıvazla...bide kuranda 7 şifa ayeti var sabah akşam onu canım..inşallah bişe olmaz yat dinlenMücadele ediyor canım kese boyu kadar kanama alanı var kocaman sonu ne olur bilmiyoruz düşük riski varmış kalbim ağzımda bekliyorum
Yanlis yazmisim 10. GunumduKızlar bugün test yaptırdım 12. Günüm transfer gününü saymazsak. 95 çıktı betahcg. Sizce iyi mi?
Maşallah canm gayet iyi inşallah kat kat artar değerleriniz.nasil geçirdiniz transferden sonra canmKızlar bugün test yaptırdım 12. Günüm transfer gününü saymazsak. 95 çıktı betahcg. Sizce iyi mi?
Iyi canim onemli olan ikiye katlanmasi. Insallah iki gun sonra ikiye katlanirArkadaşlar 9. Test yaptım 36.81 çıktı sonuç sanki biraz düşük gibi doktorum 12.gün tekrarlayalım dedi sizce nasıl
Kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar 9. Test yaptım 36.81 çıktı sonuç sanki biraz düşük gibi doktorum 12.gün tekrarlayalım dedi sizce nasıl
Evet canım kanama alanı var hem de aktif kanama var.bugün tekrar kalp atışını diydumBenim bir hafta oldu işte kanama alanı duruyor olduğu gibi iğneler istirahat yapacak başka birşey yok endişeyle bekliyorum kanama alanı var mı sizde
Merhaba canım kanama alanı ve aktif kanama var.bugün kalp atışını duydum tekrar.inşallah her şey güzel olurBenim bir hafta oldu işte kanama alanı duruyor olduğu gibi iğneler istirahat yapacak başka birşey yok endişeyle bekliyorum kanama alanı var mı sizde
Benim 5 gün embriyosu ama ben sürekli takip ettim kan değerimiKaçıncı gün embriyosu