- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım. Umarım hala umut vardır. Doktorun ne diyor duruma. Benim ilk denememdi. Transferin 9.günü 5gün tek embriyoile sonucum 8.6 çıktı. Olumsuz diye ilaçalarımı bıraktım. Hala yükselebilir mi ki. Yarın tekrar kan testi yapsam mıMerhaba canlar.ben 3 transferimi yaptırdım. 5 gün embriyosu 3 adet embriyo transefiri yapıldı.benim değerleri de sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Değer 0.756 2.Değer 1.84 3.Değer 8.89 4.Değer 14.50 çıktı 2 gün arayla bu beta hcg yaptırdım....yarın inş yine doktorum beta hcg istedi.ama dünden beri az az kanamam ve sancım var.croner jel kullanıyorum.çok endişeliyim.sizin değerleri okudum herkesin değerleri çok yüksek benim değerler neden çok düşük merak ettim...endişeliyim
Merhaba canım. Umarım hala umut vardır. Doktorun ne diyor duruma. Benim ilk denememdi. Transferin 9.günü 5gün tek embriyoile sonucum 8.6 çıktı. Olumsuz diye ilaçalarımı bıraktım. Hala yükselebilir mi ki. Yarın tekrar kan testi yapsam mı
Merhaba canım. Umarım hala umut vardır. Doktorun ne diyor duruma. Benim ilk denememdi. Transferin 9.günü 5gün tek embriyoile sonucum 8.6 çıktı. Olumsuz diye ilaçalarımı bıraktım. Hala yükselebilir mi ki. Yarın tekrar kan testi yapsam mı
İkinci test yapmadın mı? Benim 12 gün 26.49 du doktor 14 yine test istedi 17 düştü ilaçları Bırak dedi şuan adet olmayı bekliyorum yarın bi daha ver test benceMerhaba canım. Umarım hala umut vardır. Doktorun ne diyor duruma. Benim ilk denememdi. Transferin 9.günü 5gün tek embriyoile sonucum 8.6 çıktı. Olumsuz diye ilaçalarımı bıraktım. Hala yükselebilir mi ki. Yarın tekrar kan testi yapsam mı
Doktorum olumsuz konuştu. 2.ye ne zaman başlarız onu falan konuşunca bende bıraktım. Teşekkür ederim canım. Yarın tekrar yaptırayım yarın 11.günCanım senin sonuç iyi inş 2 gün arayla doktorlar beta hcg istiyor sende 2 gün arayla yaptır..İnş yükselir sevindirici haber alırsın.bizede yaz testen sonra....benim sonuç 0.dayken yükseldi...sana doktorun mu söyledi ilaçlarını bırakmanı..doktoruna danışmadan bırakma ilaçlarını...
Canim banada bugün 3 emriyo transferi olduMerhaba canlar.ben 3 transferimi yaptırdım. 5 gün embriyosu 3 adet embriyo transefiri yapıldı.benim değerleri de sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Değer 0.756 2.Değer 1.84 3.Değer 8.89 4.Değer 14.50 çıktı 2 gün arayla bu beta hcg yaptırdım....yarın inş yine doktorum beta hcg istedi.ama dünden beri az az kanamam ve sancım var.croner jel kullanıyorum.çok endişeliyim.sizin değerleri okudum herkesin değerleri çok yüksek benim değerler neden çok düşük merak ettim...endişeliyim
İnşallah bi daha denememizde olacak canım. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Benim yarın 11 gün tekrarlayalım testi en iyisiİkinci test yapmadın mı? Benim 12 gün 26.49 du doktor 14 yine test istedi 17 düştü ilaçları Bırak dedi şuan adet olmayı bekliyorum yarın bi daha ver test bence
Aynen tekrarlamanda fayda var belki bize müjdeli haber verirsinİnşallah bi daha denememizde olacak canım. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Benim yarın 11 gün tekrarlayalım testi en iyisi
İnş inş Allah hepimize bu umutlu bekleyişlerimizi mutlulukla sonlandırsın..Canim banada bugün 3 emriyo transferi oldu
İnşallah kuzularin sana sıkı sıkı tutunmuştur
Dualarım seninle canım
Düşük felan ama artış oluyor degerlerinde hiç canını sıkma canım
Allahın izniyle bebeklerin seninledir
Maşallah inş sonuç olumlu canım..2 gün arayla devam et beta hgc yaptır.inş Allahın izniyle değer yükselir.doktoruna testi yaptırdığını çıkan değeri mutlaka belirt..ona göre yorumlar.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşTransferimin 7. günü değerlerim 27 ama doktor 12. gün yaptırmamı söylemişti. Eşim dayanamadı :)))
Merhaba canım. Eşim 2. Testi yapıp tekrar boşa umutlanmamı istemiyor. İdrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Bugün 11. Gün. Kimyasal sanırım. 8. Gün hiç çizgi çıkmamıştı.9.günde 8.6 ydı kan.Aynen tekrarlamanda fayda var belki bize müjdeli haber verirsin
Umut verdi mi ki doktorun. İnşallah güzel haber alırsın yükselmiş sonuçta. Ben idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Kan testi yapmadum ama. Normal testi ama çıktı yine de.acaba yükselmiş mi ki. Eşim kan testi yaptırmadı. Bugün 11. GünSelam kızlar...Ben bugün beta hcg yaptırdım 23.35 yükselmiş.perşembe günü doktorum kontröle çağırdı...sizinle paylaşmak istedim.
masallah degerin guzel bence %60 da kabul ediliyor canim 5.gun embriyosu mu?Merhaba arkadaşlar 11.gün beta hcg değerim :817 di 13.gün: 1417 bugün tam iki katı olmamış benim durumumu yaşayan var mı hiç doktor cuma günü gel bakalım dedi
Evet cnm dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 2 tane burda çoğu kişinin iki katından fazla olunca tedirgin oldum açıkcasimasallah degerin guzel bence %60 da kabul ediliyor canim 5.gun embriyosu mu?
Umut vermiyo doktorum şöyleki benim 13 günden sonra değer 1.85 den 8.80 yükseldi onun için çok umutlanma ama ümitsizde olma dedi.geç tutunmuş olabilirmiş.günden güne değer yükseliyor.hayırlısı Allahtan bekliyoruz.bence sende ümitsiz olma sakın inş değer yükselir sonuç güzel olur inşUmut verdi mi ki doktorun. İnşallah güzel haber alırsın yükselmiş sonuçta. Ben idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Kan testi yapmadum ama. Normal testi ama çıktı yine de.acaba yükselmiş mi ki. Eşim kan testi yaptırmadı. Bugün 11. Gün
İnş güzel haberler alırsın.12.günde beta hcg istiyor doktor.sen nezaman yaptırıcan.mutlu haberlerini bekliyoruz inş Allahın izniyleUmut verdi mi ki doktorun. İnşallah güzel haber alırsın yükselmiş sonuçta. Ben idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Kan testi yapmadum ama. Normal testi ama çıktı yine de.acaba yükselmiş mi ki. Eşim kan testi yaptırmadı. Bugün 11. Gün