Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kotu dusunme canım yoktur oyle bısey.. bız erken ogrendık aslında yasanması gereken belırtılerı yasıyosun bence

Arkadaslar pozitifi yakalayanlar kullandiklari ilaclari hamileliklerinin kacinci haftasinda birakacak,k bana onuncu haftasinda dendi ama birakinca bisy olur diye korkuyorum

Arkadaslar pozitifi yakalayanlar kullandiklari ilaclari hamileliklerinin kacinci haftasinda birakacak,k bana onuncu haftasinda dendi ama birakinca bisy olur diye korkuyorum
Doktorum sonucu gonderdıgım gıbı cogu ılacları bıraktırdı. Sadece coraspın folık asıt ve gunde ıkı ampul tek seferde progestan ıgne haftada bır proluton depoy ıgne var

Doktorum sonucu gonderdıgım gıbı cogu ılacları bıraktırdı. Sadece coraspın folık asıt ve gunde ıkı ampul tek seferde progestan ıgne haftada bır proluton depoy ıgne var
Bende dra gore bi coraspin bi de folik asit kalacak. Allah korusun progesteron onemli onu bitirirsem nolur ben anlayamadim

Kotu dusunme canım yoktur oyle bısey.. bız erken ogrendık aslında yasanması gereken belırtılerı yasıyosun bence
Canım ben o olayı çözdüm sanırım. 2-3 gündür kabızım ve aşırı gazım var var. Anladığım kadarıyla onun ağrısıydı. Maşallah dün gece hiç bir şey olmadı ayaklarımı yükseğe koyup yattım metabolizma rahat çalışsın diye. Gece gaz sancın olursa sen de öyle yaparsın çok iyi geldi bu arada senin ikizler geliyor bence

Gaz gerçekten sancı yapıyor canım benimde dün sancım oldu biraz korktum. Doktor bana artık kan vermene gerek yok dedi ama yarın bir daha vereyim diyordum da perşembe mi.yaptırsam çarşamba yaptırsam bu sefer cuma da yaptırmak isticem Perşembe mi olsa ki. uyku halim var bol bol

Kararsızlık da var bol bol

Cok sevındım aynı problem bende de var maalesef bır de aklıma takılan doktor 29 unda cagırdı muayeneye sen ne zaman gıtceksın canım?

Cok sevındım aynı problem bende de var maalesef bır de aklıma takılan doktor 29 unda cagırdı muayeneye sen ne zaman gıtceksın canım?
Benim için tekrar test istedi perşembe test yaptırıcam. Ama burda perşembe günü muayene olmayı düşünüyorum bakalım.

2 tane 5. gün embriyosu transferi yapılmıştı. 12. gun BHCG 52 çıkmıştı 14. gün 110 çıktı. Bugün de kese ve kalp atışını gördüm cok şükür.
Yaa ne güzel alttan mı baktı ne kadar erken kese ve kalp görmüşsün maşallaaaah :)

En son ne zaman test yaptıysan katlayabilecek gününde git bence. Pazartesi yaptırdıysan çarşamba mesela ya da cuma

Tamam yarın yaptırayım o zaman kafam da karışmaz zaten kan testi yaptırdığım hastane çok yakın bana.

6+1 haftalık canım bugün tam.

Bende tam 6+1 de gidicem dr o zaman çağırdı inşallah bende keseyi görüp kalp atışlarını duyarım.Daha öbür cumartesi gidicez nasıl sabredicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…