Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Cidden onlara kavusmak icin sabirsizlaniyoruz Allahim sag salim evlatlarimizi bize bagislasin

Amin İnşallah yolumuz uzun Rabbim kolaylıkla geçirmeyi.nasip etsin

Benim dun 15ti bugun 16 :) simdi yine kan vermeye gidiyoruz Rabbim bize yine guzel degerleri gosterir insallah

İnşallah canım kat kat katlansın değerin
Ben çok şükür geçen sene dogum yaptım şuan 10 aylık ikizlerim var cnm darısı sana eski dostlari hamile görünce inanın. Çok seviniyorum

Ayy ne güzel canım Maşallah Allah bağışlasın. Benimde değerlerim iki.katında biraz fazla arttı hep haftaya cumartesi kese için çağırdı. İki embriyo transferi.yapıldı bakalım gidince öğrenicem hayırlısıyla tek mi ikiz mi

amin teşekkürler
İnşallah gönlünüzden geçen olsun

dejavu_one Canim sen bursa acıbademde tedavi oldun dim.Öyle gördüm sayfanın birinde bende şahin beyin hastasıyım.İdrarda pozitifi gördüm şükür.Pazartesi 13.günde kan vericem inşallah bende senin gibi değerimin güzel yükseldiğini görebilirim

Ayy çok sevindim canım aynı hastaneden bir pozitif daha görmek çok güzel gözün aydın inşallah değerin kat kat yükselir sağlıkla ilerler. Çok başarılı bir doktor Şahin bey tabi kısmet. Ben haftaya kese için gidicem inşallah

Kizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis mi

Amin canım.İyi dileklerin teşekkür ederim.Sende inşallah rahat kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah.Cidden şahin bey çok iyi bi doktor çok pozitif işinin ehli bi insan.Hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım bende

Dünkü sonuçum 11 gün... bugün kan günümdü değerim düşük çıktı 26.49 ve akşam üstü adet olacak gibi ağrılarım başladı bu durumda hiç olan yok mu moralim bozuldu inşallah bebeğim bana tutunur

Kacinci gun embriyosuydu? Degeriniz katlanirsa saglikli devam edebilir. Iki gun sonra testi tekrarlayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…