Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım hayırlısı olsun.11.gün değerim 394,23 çok şükür.Cuma günü 8.günümde 107.5 ti.Bursa'daki dr aradım güzel dedi hemşireyle görüş gün versin dedi hemşire tekrar kan vermene gerek yok 12 gün sonra gel dedi ama ben çarşamba tekrar yaptırıcam.
Çok sevindim canım hayırlısı olsun.
Benim doktorum perşembe istedi tekrar. Ama benim iki gecedir dehşet ağrım oluyor akşam ölüyorum sandım. Kısa sürüyor ama soğuk terler döküyorum.Dış gebelik olmasından korkuyorum. Umarım değildir umarım İdrar yolu enfeksiyon falandır moralim çok bozuk o yüzdenSağol canım.Sen yarın tekrar yaptıracak mısın? 12 gün beklemek var şimdi ya. 5 gün daha rapor aldım haftasonuyla 7 gün oluyor haftaya p.tesi işe başlıcam c.tesi de dr giderim.
Çok güldüm canım allah iyiliğini versin sen çok biliyosun deseydinSen cok biliyosun deseydin
Hayirli olsun canim
Bence hiiiç bişeycik olmaz allahın izniyle hayırlı olsun :)))9.gun 278 12.gun 795 cikti kizlar doktorum 4 gun sonra bidaha ver dedi. Heyecanlanma simdi dedi. O yuzden icim burkuldu heyecanlanma diyince :/ iyi gidiyoruz degil mi biz bebisimle ama?
Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun biraz dinlen unut kendine gel inşallah kendiliğinden olur yada sonraki tedavinle kucağına alırsınkızlar benim 10.gün 14.2 12.gün 0.6 yani yine tutmadı ben çok yoruldum artık bu 5. idi yaşım 36 biraz ara vermek istiyorum nasipse olur allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Çok güldüm canım allah iyiliğini versin sen çok biliyosun deseydin
Allah yardimcin olsun canim benim. Her serde vardir bir hayir. Rabbim kendiliginden olmasini nasip etsinkızlar benim 10.gün 14.2 12.gün 0.6 yani yine tutmadı ben çok yoruldum artık bu 5. idi yaşım 36 biraz ara vermek istiyorum nasipse olur allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Kesin ikizdirKızlar transferimin 8. günü 119.35 10.günü 313.60 dün yani 17. günü 7.840 nasıl sizce artış? 5.gün embriyosu tek fazla değil mi?
Canım tek embriyo transfer edildi.Kesin ikizdir
Tek yumurta ikizide olabilir hayirlisi olsun sag salim olsunda tek cift farketmezCanım tek embriyo transfer edildi.
evet canım kesinlikle öyle şimdi tüp bebek yaptrdığım merkezden aradılar değerler hiç bir şey ifade etmiyor diyorlar Önemli olan ultrason dedi hemşireTek yumurta ikizide olabilir hayirlisi olsun sag salim olsunda tek cift farketmez
evet canım kesinlikle öyle şimdi tüp bebek yaptrdığım merkezden aradılar değerler hiç bir şey ifade etmiyor diyorlar Önemli olan ultrason dedi hemşire
Yarin sabah gidicem ama belli olmaz simdi sanmiyorum sadece keseyi gorurum diye dusunuyorum insallah o da vardirYani suan sana tektir veya ikiz deme hakki yok canim. Ne zaman gidiceksin peki kontrole
Vardir vardir degerin cok guzel masallah :)Yarin sabah gidicem ama belli olmaz simdi sanmiyorum sadece keseyi gorurum diye dusunuyorum insallah o da vardir
inşallah canım hayırlısı olsun sizler adına çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebisleriniziÇok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun biraz dinlen unut kendine gel inşallah kendiliğinden olur yada sonraki tedavinle kucağına alırsın