Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bugün 13.günüm 935.78 çıktı beta. Pazartesi 395 di. Çok şükür çok korkuyordum metkezi aradım bir daha tekrara gerek yok dediler hafyaya cumartesi gidicem kontrole.
Çok güzel canım maşallah. Aynı korku şu an bizde de var yarın tekrar test yaptırıcaz. İnşallah biz de güzel sonuçlar alırız

merhaba kızlar benim de bugün tam bir hafta oldu transferim yapılalı. 2 adet blastokist transfer edildi ama çok korkuyorum çünkü bir önceki denememde de aynısı yapılmıştı. pazartesi test yaptır dediler ama dayanamıyorum hiç acaba en erken ne zaman yaptırsam bişeyler çıkar? artık sıfır görmek istemiyorum Allah'In izniyle..

Canm ben 7. günü idrarda öğrendm 8. günde kanda 213 çıktı baya yüksekti erken tutunmuşlardı çok yatıp dinlenmiştim benim 3. bu en iyisi pazartesiyi bekle derim ama bende pazartsi yaptrcktım çok sabırsızdım cuma günü yaptrdım seni iyi anlıyorum

Hayırlı ugurlu olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.. Peki arada kasıklarınıza sancı faln giriyomuydu hiç

Hayırlı ugurlu olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.. Peki arada kasıklarınıza sancı faln giriyomuydu hiç
Amin canm saol Allah herkeze nasip etsin Adet olcakmış gibi sancılarım oldu hep halada dewam ediyor zaten göğüslermde çok ağrıdı

Kızlar iyi akşamlar 11.01 transfer tarihim 3.gün 2 embriyo transferim var cumartesi tekrar kan vericem değer nasıl sizce arkadaşlar

Eklentiler

• C3113EF6-0D3C-4692-AC0A-DCADDC108308.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 189
Biz aynıyız canım bende 4*6 yım, ctesi kese içinmi çağırdı yaaa ne güzel :) hadi inşallah görürsün canım

Bu hafta değil canım haftaya cumartesi daha var yani tüp doktorum Bursa'da ilk muayeneye kendisi çağırdı kesin olsun belki kalp atışı da görülür diye o zamana verdi galiba sana tarih verdi mi?

Bu hafta değil canım haftaya cumartesi daha var yani tüp doktorum Bursa'da ilk muayeneye kendisi çağırdı kesin olsun belki kalp atışı da görülür diye o zamana verdi galiba sana tarih verdi mi?
Sizi görünce yazmak istedim hamile olmanıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin dondurulmuş topigindeydim bende sizi ordan tanıyorum hayırlı olsun

Cidden onlara kavusmak icin sabirsizlaniyoruz Allahim sag salim evlatlarimizi bize bagislasin

İnşallah canımm senin sat benimle aynı ama transfer günün benden önce galiba bugün benim 14.günüm transferden sonra senin 16 sanırım

Kızlar iyi akşamlar 11.01 transfer tarihim 3.gün 2 embriyo transferim var cumartesi tekrar kan vericem değer nasıl sizce arkadaşlar
Yani 7. gün değerin oluyor. Katlanarak artar Allah'ın izniyle ve hayırlı haberlerini yazarsın. :) Benim 12. gün degerim de 52'ydi. Keseyi gördüm cok şükür. Senin de o günlere kadar artar. Içini ferah tut.

Benimkide erzurumda daha çağırmadı iki günde bir tekrarlatıyo testi en son 550 di sabah tekrarlıcam bende..ya ne güzel bursada ailem ama biz doğu görevi için ığdırdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…