Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sağol canım seninde gözün aydın. Durumlar nasıl sende benim dünden beri midem karışıyor bulanıyır halsizim. Akşam çok başım ağrıdı ilaç.içmedim
Ay canım çok erken miden bulanmaya başlamış normalde beta hcg 2000 leri geçince başlıyoe diye okumuştun bir yerde valla allah yardımcın olsun öyleyse benim hiç bir şeyim yoksadece karın ağrım oluyor ara ara.

Canım benim yazın ki kimyasal olanda da 7.gün başlamıştı zaten bunda da öyle olunca emin oldum tuttuğuna nerdeyse ve 8.gün test yaptım.Tabi sürekli olmuyor ara ara oluyor yemek yedikten sonra akşamları falan midem karışıyor yani umarım değerim yükselince artmaz daha şimdiden fena çünkü. Pazartesiyi iple çekiyorum korku var heyecan var.

Ay sorma bende de o biçim var allahın izniyle inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi canım

merhaba arkadaşlar benim 2 ocakta transferimoldu bugün yani 10.gün betahcg 14.2 cikti sonuçsizce nasil benim durumumda olupta değeri yükselen varmı pazartesi tekrar test yapcam
Geç tutunma olabilir 5 ten büyük çıkması umut verici inşallah kat kat artar

Ay sorma bende de o biçim var allahın izniyle inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi canım

İnşallah canım belirtilerim devam ettikçe seviniyorum ağrısın bulansın ama bebeğim iyi olsun hiç sıkıntı değil bugünleri çok bekledim çok çaba harcadım Rabbim hepimize devamını nasip etsin..ee biz şimdi hayırlısıyla eylül annelerine mi transfer olucaz

Kısmet olursa evettttt

Ay rüya gibi yaa hala inanamıyorum Rabbim sonuna kadar devamını nasip etsin bir artışı görsem pazartesi günü sen bir daha kan testi yaptıracak mısın? ben çarşamba da yaptırayım diyorum
Evet tabiki bugün tekrat yaptırıcam. Güzel devam ederse belki doktorum salı tekrar isteyebilir. 500 ü geçince bazı doktorlar tamam diyormuş bakalım acelesi yok yeter ki gelsin bebişimiz

Evet tabiki bugün tekrat yaptırıcam. Güzel devam ederse belki doktorum salı tekrar isteyebilir. 500 ü geçince bazı doktorlar tamam diyormuş bakalım acelesi yok yeter ki gelsin bebişimiz

sen nasıl yaptırıyorsun kan testini ben özelde dr çıkmadan dışarıdan yaptırdım 100 tl aldılar ya burada devam edeceğim dr var ona gitmedim şimdi ona gideyim dedim ama hastaneden hastaneye değer değişir mi orada biraz düşük çıkarsa moralim bozulur diye ama bir kere para veririm doktora 10 gün gidebiliyorsun kese için Bursaya gidicem o dr çağırdı ilk muayeneye

Canım aynı hastanede yaptırmanı tavsiye ederim çünkü laboratuvar değişiyor. En 14 tl veriyoeum özel hastanede. Seninki çok pahalıymış biz de sabah kan verdik 2.5 katını geçmiş çok şükür

evet canımm ya alt tarafı bir hamilelik testi yani anlamadım. Bende labaratuar değişir diye vazgeçtim. dışarıdan geliyoruz diye öyle. belki doktora çıkar yazdırırım boş birini bulursam. Ayy çok şükür canım kaç olmuş şimdi değerin ben iki gün koydum araya bakalım kaç.çıkacak

7.gün 57
9.gün 109
11.gün 306 çıktı canım şükürler oldun rabbime

9.gun 278 12.gun 795 cikti kizlar doktorum 4 gun sonra bidaha ver dedi. Heyecanlanma simdi dedi. O yuzden icim burkuldu heyecanlanma diyince :/ iyi gidiyoruz degil mi biz bebisimle ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…