Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar 8.gun 57 10. Gün 101 12.gun 153 çıkmış değerim az yükselmiş gibi neden böyle sizce bugünde lekelenmem oldu böyle olan var mi
merhabalar benimde 9.gün 123 çıktı 11.gün başka bir merkezde yaptırdım 170 çıktı merkez fark edebilir dediler 13. gün aynı merkezde yaptırdım (11.gündeki)294 çıktı yrn bidaha yaptırcam. merkezler fark edermiki acaba

ediyormus canim sen yine yaptirdigin klinikte yaptir

çok korkuyorum.herşeyin hayırlısı artık Allaha emanetler.yarın kaç çıkcak bakalım.tam 2 kat artmamış genede%72 gibi bir artış olmuş.hayırlısı Alllahtan
olsun canim insallah kotu bisey olmaz. guzel bir artis olmus. Allah buyuktur.

bugünkü değerimde 693 çıkmış.iki katı geçmiş çok şükür.salı günü kese için randevu verdi.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah
aminn bak ne guzel cikmis sonucun. hemen umitsizlige dusmeyin Allah buyuktur

hadi hayırlı olsun sağlıkla keseyi ve kalp atışlarını da gör inş %60lık bir artış yeterli aslında

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim 2 ocakta transferimoldu bugün yani 10.gün betahcg 14.2 cikti sonuçsizce nasil benim durumumda olupta değeri yükselen varmı pazartesi tekrar test yapcam

Bugün 8.gün 107.5 çıktı değerim.Pazartesi tekrarlayacağım

merhaba arkadaşlar benim 2 ocakta transferimoldu bugün yani 10.gün betahcg 14.2 cikti sonuçsizce nasil benim durumumda olupta değeri yükselen varmı pazartesi tekrar test yapcam
Merhaba. İnşallah gebesindir. Evet değer biraz düşük ama önemli olan ikiyr katlaması. Testi iki gün sonra tekrarla mutlaka. Embriyon kaçıncı gün embriyosudu?

Canım yaa sen pazar tekrarlasan daha iyi olmaz mı? İki günde bir bakılmazsı lazım doktorlar da öyle istiyor. Ama sen bilirsin tabi

Canım haftasonu diye birde benim normal test günüm 12.gün salıydı pazar yapsam salı yine ister doktorum pazartesi az çok ne kadat olması gerektiğini.biliyoruz doktırum da pazartesi yaptır ara ilk muayene için gün vereyim dedi kese için galiba inşallah devam eder korkuyorum

Ooo maşallahhh yokse ikizlerimiz mi geliyooo

Canım şimdiden bişey düşünmek için erken pazartesi bir daha yaptırayım kese görülsün belli olur hayırlısı

Doktorun öyle dediysen zaten sorun yok canım. Gözüm aydın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…