çok sevindim canım senin adına hayırlı uğurlu olsunKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insallah katlanarak artar.
merhabalar benimde 9.gün 123 çıktı 11.gün başka bir merkezde yaptırdım 170 çıktı merkez fark edebilir dediler 13. gün aynı merkezde yaptırdım (11.gündeki)294 çıktı yrn bidaha yaptırcam. merkezler fark edermiki acabaKızlar 8.gun 57 10. Gün 101 12.gun 153 çıkmış değerim az yükselmiş gibi neden böyle sizce bugünde lekelenmem oldu böyle olan var mi
ediyormus canim sen yine yaptirdigin klinikte yaptirmerhabalar benimde 9.gün 123 çıktı 11.gün başka bir merkezde yaptırdım 170 çıktı merkez fark edebilir dediler 13. gün aynı merkezde yaptırdım (11.gündeki)294 çıktı yrn bidaha yaptırcam. merkezler fark edermiki acaba
çok korkuyorum.herşeyin hayırlısı artık Allaha emanetler.yarın kaç çıkcak bakalım.tam 2 kat artmamış genede%72 gibi bir artış olmuş.hayırlısı Alllahtanediyormus canim sen yine yaptirdigin klinikte yaptir
olsun canim insallah kotu bisey olmaz. guzel bir artis olmus. Allah buyuktur.çok korkuyorum.herşeyin hayırlısı artık Allaha emanetler.yarın kaç çıkcak bakalım.tam 2 kat artmamış genede%72 gibi bir artış olmuş.hayırlısı Alllahtan
bugünkü değerimde 693 çıkmış.iki katı geçmiş çok şükür.salı günü kese için randevu verdi.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllaholsun canim insallah kotu bisey olmaz. guzel bir artis olmus. Allah buyuktur.
aminn bak ne guzel cikmis sonucun. hemen umitsizlige dusmeyin Allah buyukturbugünkü değerimde 693 çıkmış.iki katı geçmiş çok şükür.salı günü kese için randevu verdi.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah
hadi hayırlı olsun sağlıkla keseyi ve kalp atışlarını da gör inş %60lık bir artış yeterli aslındamerhabalar benimde 9.gün 123 çıktı 11.gün başka bir merkezde yaptırdım 170 çıktı merkez fark edebilir dediler 13. gün aynı merkezde yaptırdım (11.gündeki)294 çıktı yrn bidaha yaptırcam. merkezler fark edermiki acaba
Benimde ilk 15 çıktı, artarak devam etti. Ancak bir kaç gündür kanamam vardı, şimdi ise değerim giderek düşüyor.
Hepinize verdiğiniz moral, motivasyon için teşekkür ederim.
Ayrıca Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sağlıcakla kalın.
Canım yaa sen pazar tekrarlasan daha iyi olmaz mı? İki günde bir bakılmazsı lazım doktorlar da öyle istiyor. Ama sen bilirsin tabiBugün 8.gün 107.5 çıktı değerim.Pazartesi tekrarlayacağım
Ooo maşallahhh yokse ikizlerimiz mi geliyoooBugün 8.gün 107.5 çıktı değerim.Pazartesi tekrarlayacağım
Hamilesin canım iki gün sonra tekrarla bende yarın.tekrarlıcammmerhaba arkadaşlar benim 2 ocakta transferimoldu bugün yani 10.gün betahcg 14.2 cikti sonuçsizce nasil benim durumumda olupta değeri yükselen varmı pazartesi tekrar test yapcam
teşekkür ederim öncelikle cvp verdiğiniz için ama benim öğrenmek istediğim değerim biraz sınırdaymış ikiye katlarmikiHamilesin canım iki gün sonra tekrarla bende yarın.tekrarlıcamm
Hamilesin canım iki gün sonra tekrarla bende yarın.tekrarlıcamm
Merhaba. İnşallah gebesindir. Evet değer biraz düşük ama önemli olan ikiyr katlaması. Testi iki gün sonra tekrarla mutlaka. Embriyon kaçıncı gün embriyosudu?merhaba arkadaşlar benim 2 ocakta transferimoldu bugün yani 10.gün betahcg 14.2 cikti sonuçsizce nasil benim durumumda olupta değeri yükselen varmı pazartesi tekrar test yapcam
Katlar inşallah canım bilmiyorumki duayı bırakma sakınteşekkür ederim öncelikle cvp verdiğiniz için ama benim öğrenmek istediğim değerim biraz sınırdaymış ikiye katlarmiki
5. günMerhaba. İnşallah gebesindir. Evet değer biraz düşük ama önemli olan ikiyr katlaması. Testi iki gün sonra tekrarla mutlaka. Embriyon kaçıncı gün embriyosudu?
Canım yaa sen pazar tekrarlasan daha iyi olmaz mı? İki günde bir bakılmazsı lazım doktorlar da öyle istiyor. Ama sen bilirsin tabi
Ooo maşallahhh yokse ikizlerimiz mi geliyooo
Doktorun öyle dediysen zaten sorun yok canım. Gözüm aydın tekrarCanım haftasonu diye birde benim normal test günüm 12.gün salıydı pazar yapsam salı yine ister doktorum pazartesi az çok ne kadat olması gerektiğini.biliyoruz doktırum da pazartesi yaptır ara ilk muayene için gün vereyim dedi kese için galiba inşallah devam eder korkuyorum
Canım şimdiden bişey düşünmek için erken pazartesi bir daha yaptırayım kese görülsün belli olur hayırlısı