İyi canım merak etme.Proluton yaptılar . Artık bir hafta yatıcam . Evet 11. Ve 12. Değerler . Doktor Artışı az buldu ama beni de çok umutlandırmamak için sanırım
Cnm ben proluton u transferden sonra 3 e gün arayla 3 gün vuurndum değer pozitif çıkınca haftada 1 vurunacagim kese görünümüne kadarProluton yaptılar . Artık bir hafta yatıcam . Evet 11. Ve 12. Değerler . Doktor Artışı az buldu ama beni de çok umutlandırmamak için sanırım
İyi canım merak etme.
Bnm kimyasal gebelik oldu değerlerim 2ser gün arayla 120 , 157 ,75 ti. Senin öyle değil artış var.
Canım hayırlı olsun gebeliğin.Cnm ben proluton u transferden sonra 3 e gün arayla 3 gün vuurndum değer pozitif çıkınca haftada 1 vurunacagim kese görünümüne kadar
Tşkler Hiç bir belirti yaşamadım ama bugün kasıklarimda adet olacakmisim gibi ağrı var korkuyorumCanım hayırlı olsun gebeliğin.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belirti yaşadın mı ?
Kalp atışı için gittiğinizde ?+? OlacaksınızKızlar merhaba. Benim 3. Tüp bebek denememdi. Aralıkta 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün kan testinde degerim 621 cikti. Doktorum cogul gebelik olabilecegini soyledi. Netekim 10 gun sonra 2 tane kese gorduk. Fakat kesenin biri diger keseye gore biraz daha küçüktü. Doktorum 10 gün sonra tekrar kalp atışları için randevu verdi. O randevuda küçük olan keseden kalp atışı alamayabilecegimizi kesenin gelisimini durdurabilecegi ihtimali olduğunu söyledi. Simdi kalp atisi duymak icin gun sayiyoruz. Umarim saglikli bir sekilde 1 tanede olsa bebegimizi kucagimiza aliriz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Keseleri gördüğümüzde 4+2 ydi şuan 6+5 deyim kalp atışına 8+0 da gidicez. Bize özellikle geç verdi doktorum randevuyu diğer kesenin gelişimi ya hiç olmucak yada geriden gelicek yani diğer keseyede biraz zaman tanıdı. Ben 1 tanesinede raziyim yeterki saglikli bir şekilde dünyaya gelsin.Kalp atışı için gittiğinizde ?+? Olacaksınız
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş.
Mrb.canim insallah Rabbim evladini sana bagislar. 6+5 deyken kalp atislarini gordunuzmu acaba. Ben 4 haftalikken keseyi gordum doktor gayet iyi dedi.1 hafta sonra yani 5+2 de yine cagirdi ama ben gitmeyi dusunmuyorum. Haftaya.carsamba insallah 6 haftalik oluyoruz. Acaba kalp atisini gorebilirmiyiz.Keseleri gördüğümüzde 4+2 ydi şuan 6+5 deyim kalp atışına 8+0 da gidicez. Bize özellikle geç verdi doktorum randevuyu diğer kesenin gelişimi ya hiç olmucak yada geriden gelicek yani diğer keseyede biraz zaman tanıdı. Ben 1 tanesinede raziyim yeterki saglikli bir şekilde dünyaya gelsin.
Mrb.canim insallah Rabbim evladini sana bagislar. 6+5 deyken kalp atislarini gordunuzmu acaba. Ben 4 haftalikken keseyi gordum doktor gayet iyi dedi.1 hafta sonra yani 5+2 de yine cagirdi ama ben gitmeyi dusunmuyorum. Haftaya.carsamba insallah 6 haftalik oluyoruz. Acaba kalp atisini gorebilirmiyiz.
Tamam canim sagol insallah haftaya carsamba gidicem icime nedense oyle siniyorCanim amin inşallah sende saglikli bir şekilde kucağına alırsın. Ben henüz kalp atışı için gitmedim çünkü doktor Bana kalp atışı için randevuyu 8 haftalik olacagi zamana verdi. Dedigim gibi diger kucuk olan kesenin gelisimini beklicez. Ama duydugum kadariyla 6 haftalik oldugundan itibaren kalp atislarini alabiliyormusuz aslinda. Bence doktor takiplerini atlatma. Hem icinde rahat eder.
Rica ederim. Gönlümüzü ferah tutun. Hamilesiniz artık güzel haberlerinizide yazın lütfen.Tamam canim sagol insallah haftaya carsamba gidicem icime nedense oyle siniyor
Insallah tatlimRica ederim. Gönlümüzü ferah tutun. Hamilesiniz artık güzel haberlerinizide yazın lütfen.
Hadi gözünn aydın canımm katlanarak sağlıkla devam eder inşallaahhhhKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insallah katlanarak artar.
Cnmmhadi gözün aydın olsun kat kat artsın seninle kalsın bebeginKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insallah katlanarak artar.
Hadi gozun aydn canmKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insallah katlanarak artar.