Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Proluton yaptılar . Artık bir hafta yatıcam . Evet 11. Ve 12. Değerler . Doktor Artışı az buldu ama beni de çok umutlandırmamak için sanırım
İyi canım merak etme.
Bnm kimyasal gebelik oldu değerlerim 2ser gün arayla 120 , 157 ,75 ti. Senin öyle değil artış var.

Proluton yaptılar . Artık bir hafta yatıcam . Evet 11. Ve 12. Değerler . Doktor Artışı az buldu ama beni de çok umutlandırmamak için sanırım
Cnm ben proluton u transferden sonra 3 e gün arayla 3 gün vuurndum değer pozitif çıkınca haftada 1 vurunacagim kese görünümüne kadar

Cnm ben proluton u transferden sonra 3 e gün arayla 3 gün vuurndum değer pozitif çıkınca haftada 1 vurunacagim kese görünümüne kadar
Canım hayırlı olsun gebeliğin.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belirti yaşadın mı ?

Kızlar 8.gun 57 10. Gün 101 12.gun 153 çıkmış değerim az yükselmiş gibi neden böyle sizce bugünde lekelenmem oldu böyle olan var mi

Kızlar merhaba. Benim 3. Tüp bebek denememdi. Aralıkta 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün kan testinde degerim 621 cikti. Doktorum cogul gebelik olabilecegini soyledi. Netekim 10 gun sonra 2 tane kese gorduk. Fakat kesenin biri diger keseye gore biraz daha küçüktü. Doktorum 10 gün sonra tekrar kalp atışları için randevu verdi. O randevuda küçük olan keseden kalp atışı alamayabilecegimizi kesenin gelisimini durdurabilecegi ihtimali olduğunu söyledi. Simdi kalp atisi duymak icin gun sayiyoruz. Umarim saglikli bir sekilde 1 tanede olsa bebegimizi kucagimiza aliriz. Allah herkesin yardimcisi olsun.

Kalp atışı için gittiğinizde ?+? Olacaksınız
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş.

Kalp atışı için gittiğinizde ?+? Olacaksınız
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş.
Keseleri gördüğümüzde 4+2 ydi şuan 6+5 deyim kalp atışına 8+0 da gidicez. Bize özellikle geç verdi doktorum randevuyu diğer kesenin gelişimi ya hiç olmucak yada geriden gelicek yani diğer keseyede biraz zaman tanıdı. Ben 1 tanesinede raziyim yeterki saglikli bir şekilde dünyaya gelsin.

Mrb.canim insallah Rabbim evladini sana bagislar. 6+5 deyken kalp atislarini gordunuzmu acaba. Ben 4 haftalikken keseyi gordum doktor gayet iyi dedi.1 hafta sonra yani 5+2 de yine cagirdi ama ben gitmeyi dusunmuyorum. Haftaya.carsamba insallah 6 haftalik oluyoruz. Acaba kalp atisini gorebilirmiyiz.

Canim amin inşallah sende saglikli bir şekilde kucağına alırsın. Ben henüz kalp atışı için gitmedim çünkü doktor Bana kalp atışı için randevuyu 8 haftalik olacagi zamana verdi. Dedigim gibi diger kucuk olan kesenin gelisimini beklicez. Ama duydugum kadariyla 6 haftalik oldugundan itibaren kalp atislarini alabiliyormusuz aslinda. Bence doktor takiplerini atlatma. Hem icinde rahat eder.

Tamam canim sagol insallah haftaya carsamba gidicem icime nedense oyle siniyor

Benimde ilk 15 çıktı, artarak devam etti. Ancak bir kaç gündür kanamam vardı, şimdi ise değerim giderek düşüyor.
Hepinize verdiğiniz moral, motivasyon için teşekkür ederim.
Ayrıca Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…