- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 32
Dondurulmuş embriyo muydu acaba ?Benimde 5. Gun emb 7. Gun değerim 43 cıktı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş embriyo muydu acaba ?Benimde 5. Gun emb 7. Gun değerim 43 cıktı cnm
Evet cnm dondurulmuştuDondurulmuş embriyo muydu acaba ?
Anladım canım. Benim de dondurulmuş. Test günümü 12. Gün dediler. Ama 9.günü bakmayı düşünüyorum o yüzden sordumEvet cnm dondurulmuştu
Benimde 12. Gün du ben dayamadim 5. Günden sonra idrarda bakmaya basladim çok çok silik cikiyordu obyuzden 7. Gun dayanamayip kan verdim. Bugun de 9. Gun tekrarliycam umarım değer artar.Anladım canım. Benim de dondurulmuş. Test günümü 12. Gün dediler. Ama 9.günü bakmayı düşünüyorum o yüzden sordum
Inşallah canım haber ver bize deBenimde 12. Gün du ben dayamadim 5. Günden sonra idrarda bakmaya basladim çok çok silik cikiyordu obyuzden 7. Gun dayanamayip kan verdim. Bugun de 9. Gun tekrarliycam umarım değer artar.
Sonucu alır almaz yazarım ınsallahInşallah canım haber
Inşallah canım haber ver bize de
Valla canım benim 8.günüm hala cesaret edemedim. Idarda çıkmama ihtimali yüksek çünkü. Kanda 12.gün pozitif görüp idrarda negatif olan çok insan varKızlar benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu idrar testini nezaman yapmaya başlasammm :)
Doğru söylüyorsun canımmm.Valla canım benim 8.günüm hala cesaret edemedim. Idarda çıkmama ihtimali yüksek çünkü. Kanda 12.gün pozitif görüp idrarda negatif olan çok insan var
Bende öyle dedim ama bekleyemicem sanırım 9.gün kan testi yaptırmayı düşünüyorumDoğru söylüyorsun canımmm.
Zaten çok hassasımmm ben transfer gününden itibarende hep 12.günü beklicem dedim inşallah kendimi tutar beklerim :)
Hadi gözün aydın cnm ikimizinkkde kat kat artar insallahBenimde 5. Gun emb 7. Gun değerim 43 cıktı cnm
Gözün aydın cnm darısı bizim degerimizin yukselmesineKızlar 12.gun degerım 73.10 14.gun degerım 201.87 cıktı c8k sukur doktor guzel dedı bıda test ıstemedı normal demı
Ne yaptın canım çıktımı sonucunSonucu alır almaz yazarım ınsallah
Saol cnm 101 olmuş bugün 9. GündüGözün aydın cnm darısı bizim degerimizin yukselmesine
Evet cnm az once aldım 101 olmusNe yaptın canım çıktımı sonucun
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Yeni hamis olarak bana dua et. Bende yarın kan vermem inşallahSaol cnm 101 olmuş bugün 9. Gündü
Cnm belirti dersen farklı olarak bir tek transferin 2. 3. Ve 4. Günleri akşam saatlerinde sol kasığımdan vaginama doğru 20 30 sn keskin bir sanci hissettim başka bir belirtim olmadi.
Dualarım tüm isteyenlerle allah nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasinÇok sevindim canım hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Yeni hamis olarak bana dua et. Bende yarın kan vermem inşallah