Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım hiç düşük gelmesin değerin
Benimde 9.gün 73 çıkmıştı
Burada önemli olan 2 gün sonra değerin katlanması
Valla ne dusunecegımı sasırdım arkadasım ılk denememde kımyasalla sonuclandı 10.gun 67 12. Gun 93 tu bu dememdede dusuk cıkınca karamsarlıga kapıldım.. Insallah artıslar guzel olur

Valla ne dusunecegımı sasırdım arkadasım ılk denememde kımyasalla sonuclandı 10.gun 67 12. Gun 93 tu bu dememdede dusuk cıkınca karamsarlıga kapıldım.. Insallah artıslar guzel olur
Üzülme dua et sadece sakin kalmak çok zor biliyorum sonuç kağıdını heyecandan açamıyordm. Bnm ki belki umut olur sana inş. 11. Gün 49 15. Gün 73 baya yikilmstm ümidim gitti ddm 3 gün sonra tekrar 214 falan oldu elhamd. Ddm doktorlar 14 gün geçmeden değerin az çok olmasi mühim dgl ddi. Belli bi artış gerekli. Şimdi 6+3 inş kalp sesini duymam için dua et. Rabbim snn de sonucunu hayırla cikarsn inş

Cok sevındım canım ınsallah kalbının sesınıde duyarsın kucagınada alırsıın koklarsın beklıorum bakalım ınsallah benımde senınkı gıbı guzel artar gercekten su serptın ıcıme c8k saol..

Merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor açaba değerleriniz nasıl ilerledi
Canım günaydın ben gecen yıl ekım ayında hamıle kaldıgımı ogrendım ılk beta degerım 45 ti snr 70 kusur sonra 125 en son 100e dusunce dusuk basladı (bu degerler gunluk olcumler o yuzden ıkı kat artması onemlı) basta dıs gebelık dedıler baya bir doktor degıstırdım bır haftada. en son gelısmedıgını kendılıgınden atılacagını soyledı doktor ve normal adet kanaması ile kendılıgınden gıttı. Olay sonucu genetık test yapıldı kan pıhtılasması cıktı su an ıgne oluyorum zaten

5.gun embrıyosuydu benımkıde canım benımde aklıma takılan bu aslında bu deger 9. Gun degerı gobı gelıyo

12.gun testı bu sonuc.. Bıde sabah kallarken karnımın alt kısmında bıde bacaklarımda cok kotu kasılma gerılme aluo normalmı bu.

Transferden sonra 7. Gün kanamam başladı. Pıhtı şeklinde geliyordu. 8. Gün test yaptırdım 2.7 çıktı , 9. Gün 7.3 çıktı. Yani hamileyim. Kanamam neden oldu neden pıhtı şeklinde bilmiyorum. Doktor 12. Günü bekle dedi. Progestan iğne verdi.
Merak ettim son durumunuz nedir

Kızlar herkese mrb benim değerim 57 5.gun embriyosu 8.gunum nasıl degerim
çok güzel hayırlı olsun canım. benim 3. gün embriyorsu 10. gün 75 12 gün 208 çıkmıştı doktor tekrarlamana gerek yok 2 katı geçmiş iyi artmış dedi. ama ben dün sağlık ocağında işim vardı gitmişken kan verdim 2613 çıkmış transferden sonraki 18. günüm oluyor. 10. gün de 2 katına çıkarsa süper olur senin değer

Son düzenleme:
çok güzel hayırlı olsun canım. benim 3. gün embriyorsu 10. gün 75 12 gün 208 çıkmıştı doktor tekrarlamana gerek yok 2 katı geçmiş iyi artmış dedi. ama ben dün sağlık ocağında işim vardı gitmişken kan verdim 2613 çıkmış transferden sonraki 18. günüm oluyor. 10. gün de 2 katına çıkarsa süper olur senin değer
İnşallah cnm yükselir benimkide

X