Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Cnm belirti dersen farklı olarak bir tek transferin 2. 3. Ve 4. Günleri akşam saatlerinde sol kasığımdan vaginama doğru 20 30 sn keskin bir sanci hissettim başka bir belirtim olmadi.
Ilk günler sanki ufak bende de vardı ama bugun 9.günüm hiç belirti kalmadı. Goguslerimde hassasiyet vardı oda gitti

Evet cnm az once aldım 101 olmus
Çookk sevindim canımmm gözün aydın katlanarak devam eder sağlıklada kucağına alırsın inşallah. Benimde bugün transferin 2.günü sok kasığımdan alağı doğru kasılmalar hissediyorum. Dua et bizlerede hamiş olarak canım

Kızlar 12.gun degerım 73.10 14.gun degerım 201.87 cıktı c8k sukur doktor guzel dedı bıda test ıstemedı normal demı
Benim değerime benziyor benim 10. 75 12. Gün 208 çıkmıştı. Doktor bir daha verme dedi ama ben dün 18. Günde sağlık ocağında verdim tekrar 2613 çıktı

Kızlar kese için bende gidicem 12 gün sonrasına randevu aldım.
5+3 falan diyorsunuz ya mesela onu nasıl hesapliyosunuz Dr a gitmeden anlatabilirmisinzi

Merhaba kızlar bende onu sorcam mesela hamile oldugumuzu öğrenirsek gününü nasıl hesaplıyolar transfer gününe göremi.yoksa son adet tarihimi

Kızlar kese için bende gidicem 12 gün sonrasına randevu aldım.
5+3 falan diyorsunuz ya mesela onu nasıl hesapliyosunuz Dr a gitmeden anlatabilirmisinzi
Son adet tarihinizi baz alarak hesaplıyorsunuz. Hesaplamada zorluk çekerseniz internete gebelik haftası hesaplama yazın son adet tarihinizi girdiğinizde size sonucu verecek hesaplayamazsanız son adet tarihinizi yazın ben size hesaplayayım

Hadı ınsallah benıde 12 gun sora cagırdı bakalım sabr edecez 200 degerden somra teste gerek yok demesı dgerın bellı yukseklıge geldıgı ıcınmi acaba
Hayır eğer beta hcg 2 günde 2 katına çıkmışsa sağlıklı gelişiyor demektir eğer 2 kat çıkmasaydı kimyasal yada dış gebelik akla gelirdi ve o zaman yenilenmesi gerekirdi benim kızımda da 11. Gün 112 13. Gün 226 çıkmıştı o zaman da doktorum tekrara gerek yok demişti şimdi 5 yaşında çok şükür

Hayır eğer beta hcg 2 günde 2 katına çıkmışsa sağlıklı gelişiyor demektir eğer 2 kat çıkmasaydı kimyasal yada dış gebelik akla gelirdi ve o zaman yenilenmesi gerekirdi benim kızımda da 11. Gün 112 13. Gün 226 çıkmıştı o zaman da doktorum tekrara gerek yok demişti şimdi 5 yaşında çok şükür
Anladım canım zor bı surec gercektwn ınsan hep bı korku ıcınde oluyor tesekkur ederım

Son adet tarihinizi baz alarak hesaplıyorsunuz. Hesaplamada zorluk çekerseniz internete gebelik haftası hesaplama yazın son adet tarihinizi girdiğinizde size sonucu verecek hesaplayamazsanız son adet tarihinizi yazın ben size hesaplayayım
Tesekkur ederim.Dediğiniz gibi gebelik haftası hesaplama yazdım 4+1 im son adet tarihine göre. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanar için ayrı hesaplama var hatta 5.gün embriyoşu için hesaplama yaptiginda 4+5 çıkıyorum. Gebelik takvimini son adete göre ayarladım.

Tesekkur ederim.Dediğiniz gibi gebelik haftası hesaplama yazdım 4+1 im son adet tarihine göre. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanar için ayrı hesaplama var hatta 5.gün embriyoşu için hesaplama yaptiginda 4+5 çıkıyorum. Gebelik takvimini son adete göre ayarladım.
Yok sen yine son adete göre hesapla doktorlar onu esas alıyor çünkü hadi hayırlısı bakalım sağ sağlim kucağımıza alalım

X