- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 32
Amin canım.canımm gözün aydın Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. değerin maşAllah çok iyi
Allah her isteyene tez zamanda nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.canımm gözün aydın Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. değerin maşAllah çok iyi
amin canım benim cmtsi test günüm inşAllah bende müjde veririm.en ufak bir belirtim yok şu ana kadarAmin canım.
Allah her isteyene tez zamanda nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın insallah
İnşallah canım Allah sevindirsin senide.amin canım benim cmtsi test günüm inşAllah bende müjde veririm.en ufak bir belirtim yok şu ana kadar
Cnm hayırlıs olsun inşSorun şurda herkesin değeri en kötü 100 lerden başlıyor. Benim ki az değil mi?
Teşekkür ederim canım.Cnm hayırlıs olsun inş
Değerini düşük görme
Benimde ilk kızımda 12.gün değerin 42 idi
Şimdiki hamileliğimdede 9.gün değerim 73 ile başladı
İlla 100 üstü olması şart değil
Burada önemli olan 2 katına katlanması
Seninde çok şükür katlanma var
Hiç canını sıkma
Tamam, teşekkür ederim.lizge_08 birde dondurulmus transfer beta hcg de normal taze transfere gore daha cok cikiyor sen kendininkini baskasiyla kiyaslama canim. Herkesin bunyesi farkli
Sağlık ocağına gidin hamileyim deyin hamile olarak girisinizi yapar hemşire.arkadaslar hayirli aksamlar bugun kan sonucumu aldim hamileyim cok sukur persembe tekrar kan verecegim hayirlisi olsun insaallah sizlerden bir konuda yardim isteyecegim
kan sulandirici clexane ve crinone jel kullanmaya devam dediler yalniz bunlari nasil recetelendirebilirim bugun birer kutu aldim inanin tup bebek ilaclarina bu kadar para vermedim:) tup bebek merkezi recete yazmadi istediginiz yerden alabilirsiniz dedi acaba aile sagligi merkezleri recete yaza mi bana bir yol gosterin :)
ah cevabiniz icin cokk tesekkur ederim :) nasil rahatladim bilemezsinizSağlık ocağına gidin hamileyim deyin hamile olarak girisinizi yapar hemşire.
Daha sonra sağlık ocağındaki Dr a görünüp tüp bebekle hamile kaldiginizi anlatın bu ilaçlara devam etmem gerekiyor yazarmısınız deyin kesin yazar zaten.
İndirimli alınıyor eczanedende hamile olunca devlet büyük bölümünü karşılıyor.
Bana yazdi canim saglik ocagi sende sansini dene uyguna aldm benarkadaslar hayirli aksamlar bugun kan sonucumu aldim hamileyim cok sukur persembe tekrar kan verecegim hayirlisi olsun insaallah sizlerden bir konuda yardim isteyecegim
kan sulandirici clexane ve crinone jel kullanmaya devam dediler yalniz bunlari nasil recetelendirebilirim bugun birer kutu aldim inanin tup bebek ilaclarina bu kadar para vermedim:) tup bebek merkezi recete yazmadi istediginiz yerden alabilirsiniz dedi acaba aile sagligi merkezleri recete yaza mi bana bir yol gosterin :)
Kan sonucunz kac cikti acabaarkadaslar hayirli aksamlar bugun kan sonucumu aldim hamileyim cok sukur persembe tekrar kan verecegim hayirlisi olsun insaallah sizlerden bir konuda yardim isteyecegim
haftaya yazdirayim bende bu arada beta degerinden ikiz ya da tek oldugu anlasilir mi bilginiz var mi 5.gun emriyosu cift transfer, 10.gun 550 cikti cok sukur:)Bana yazdi canim saglik ocagi sende sansini dene uyguna aldm ben
Malesef canim belli olmuyor benimde 12.gun 969.8.dihaftaya yazdirayim bende bu arada beta degerinden ikiz ya da tek oldugu anlasilir mi bilginiz var mi 5.gun emriyosu cift transfer, 10.gun 550 cikti cok sukur:)
Allah tamamina erdirsin hepimizi insaallah saglikli yavrularimizi kolaylikla kucagimiza almak nasip olur.:)Malesef canim belli olmuyor benimde 12.gun 969.8.di
Aminnn canim benim. Doktor kontrolun ne zmanAllah tamamina erdirsin hepimizi insaallah saglikli yavrularimizi kolaylikla kucagimiza almak nasip olur.:)
Tekrar vermene ne gerek var anlamiyorum degerin gayet guzel cikmis. 2 hafta sonra cagrirlar canimvalla persembe tekrar kan verecegim 12.gun degeri icin sonra tarih verir diye dusunuyorum. kacinci gun cagiriyorlar kese icin bilmiyorum
Hayirlisi olsun canm . Bizede haber vermeyi unutmagaranti olsun canim:) benim dogal yolla bir kimyalsal gebeligim var acikcasi pozitifi gorunce duygu degisimi bile yasayamadim korkum hep var Alllah yardimcimiz olsun
Merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor açaba değerleriniz nasıl ilerledigaranti olsun canim:) benim dogal yolla bir kimyalsal gebeligim var acikcasi pozitifi gorunce duygu degisimi bile yasayamadim korkum hep var Alllah yardimcimiz olsun