Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Yok sen yine son adete göre hesapla doktorlar onu esas alıyor çünkü hadi hayırlısı bakalım sağ sağlim kucağımıza alalım
Tamam öyle yaptım. İnşallah canım Allah hep yanımizda olsun guzel günler göstersin cumlemize :dua:

Kızlar bıde jelle beraber dunden berı kahve renk karısmıs sekılde gerı gelıo daha oncede gelıyoduda beyazdı ıkı bugun karısıo cok az bole olan oldumu hıc
Oluyor cnm normal jel hava ilr temas edince oluyormuş birde içerde emilmeyen kısımlar.biriknce olurmuş jeli uyguladıktan sonra evin icindede olsa 5 10 dk gezinin

İğne vurulan varmı kalçalarımın ağrısından duramıyorum artık :KK43:
Progosteron mu cnm bende ilk başlarda mahvoldum ama dr um arnica jel önerdi tamamen bitkisel gu de 3 defa sis bölgeye masaj yaparak uygula 3 günde kesiyor hatta sonraki iğne yerleri bile ağrımamaya başlıyor. Eczanelere var 28 tl ama değer ben çok memnin kaldim

Progosteron mu cnm bende ilk başlarda mahvoldum ama dr um arnica jel önerdi tamamen bitkisel gu de 3 defa sis bölgeye masaj yaparak uygula 3 günde kesiyor hatta sonraki iğne yerleri bile ağrımamaya başlıyor. Eczanelere var 28 tl ama değer ben çok memnin kaldim
Yaaa hemen alayım çok sağol canım aynn progeston benim mosmor oldu artık :KK43:

Yaaa hemen alayım çok sağol canım aynn progeston benim mosmor oldu artık :KK43:
Arnica jel cnm kremi degil iki cesiti var cunku birde igneni olurken hemsireyye soyle yavasca versin ilaci ve de igneren sonra yapilan bolgeyi pamukla sikica bastir ama sakin bastirirken ovalama. Bu arada bende hemsireyim cnm tavsiye saglam :KK15:

Arnica jel cnm kremi degil iki cesiti var cunku birde igneni olurken hemsireyye soyle yavasca versin ilaci ve de igneren sonra yapilan bolgeyi pamukla sikica bastir ama sakin bastirirken ovalama. Bu arada bende hemsireyim cnm tavsiye saglam :KK15:
S.a canım göbek bölgesine yaptığım zaman clenaxe bazen kan geliyor normal mi ne yapmak lazm

Yaaa tamam canım öyle.yapayım bana ovala dedilerdi artık bstırırım :KK43:

Hamıleyım canım daha dun test 201.87 cıktı pembe turuncuya karısık peceteye ıkı sılım geldı tekrr gıttım tuvalete bısı yok doktoru aradım panık yapmayın jelın tahrısıyle meydana gelmıstır dedı beklıorum sımdı uzandım cok korkuorum,

Kızlar bıde jelle beraber dunden berı kahve renk karısmıs sekılde gerı gelıo daha oncede gelıyoduda beyazdı ıkı bugun karısıo cok az bole olan oldumu hıc
Ben jel kullanmiyorum ama aksamdan beri bendede kahverengi akinti gibi birsey geliyor. Ve alt tarafimda biraz sizi oluyor neden bilmiyorum

X