Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Amin canim benim bende oyle gerek olmadikca nadir giriyorum. O da cok ilik suyla yani . Kalp atisiyla keseyi de gorelimde insallah sonrasi Allah buyuktur

Aynen canım keseyi içinde bebeği gördüm inş cumartesi kalbi de atar kuzumun
Şu kanama da durur da rahata ererim
Sende inş görürsün en yakın zaman da bebeğini

Ya kızlar o kadar mutluyumki Allah her isteyene nasip etsin inşallah değerinde katlanır 2 gün sonra
Degerin cok guzel cikmis canim benim insallah katlanacaktir ben inaniyorum. Hadi aramiza hosgeldinnnn :))

Aynen canım keseyi içinde bebeği gördüm inş cumartesi kalbi de atar kuzumun
Şu kanama da durur da rahata ererim
Sende inş görürsün en yakın zaman da bebeğini
Insallah canim benim bazi doktorlar 1 hafta sonra cagriyor benimkisi cagirmadi keseyi gorseydik iyidi

Kızlar merhabalar.Banada yardimci olurmusunuz. Tüp bebekten sonraki değerlerim
12. Gün 160
14. Gün 395
16. Gün 655
18. Gün 1305
22. Gün 5211
Normalde kanlarımı hep sabah 9 da veriyorum bugün ogleden sonra verdim degerim sabahkilere gore tam iki kati ama oglene kadar artmis olmasi gerekmiyomuydu normalmi bu yaa her gun agriyan kasiklarim da iki gündür agrimiyo korkuyorum

12. Gün 160
14. Gün 395
16. Gün 655
18. Gün 1305
22. Gün 5211
Normalde kanlarımı hep sabah 9 da veriyorum bugün ogleden sonra verdim degerim sabahkilere gore tam iki kati ama oglene kadar artmis olmasi gerekmiyomuydu normalmi bu yaa her gun agriyan kasiklarim da iki gündür agrimiyo korkuyorum
Alakasi yok canim . Daha da kan verme bence gayet guzel gidiyor hamileligin

Allah razı olsun canım için rahatladı yaa uzun bir süreden sonra olunca insan her şeye korkar oluyo . Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Aminn canim benim degerin cok guzel masallah sakin daha moralini bozma

12. Gün 160
14. Gün 395
16. Gün 655
18. Gün 1305
22. Gün 5211

Canım tam tamına 2 katı olmasına gerek yok bence harika değerlerin katlanma harika sakin onu kafaya takma bebeğin bile görünür artık bu değerlerle

Canım tam tamına 2 katı olmasına gerek yok bence harika değerlerin katlanma harika sakin onu kafaya takma bebeğin bile görünür artık bu değerlerle
Ayy insallah kardeşim insallah rabbim herkese nasip etsin ben bu sayfalardan umut buldum insallah dualarım herkesle . Allahın izniyle 10 gün sonra ultrasyonum

Arkadaşlar
12 aralıkta yumurtalarım toplandı,
17 aralıkta 5 günlük embiryo transfer edildi,
27 aralıkta test yaptım 15 çıktı.
29 aralıkta 34
31 aralıkta 78 çıktı.
Doktorum tatile çıkmış soramıyorum ama değerim bana çok düşük geliyor.
Normal mi sizce yada benim gibi düşük beta hcg değeri alan var mı?

Arkadaşlar
12 aralıkta yumurtalarım toplandı,
17 aralıkta 5 günlük embiryo transfer edildi,
27 aralıkta test yaptım 15 çıktı.
29 aralıkta 34
31 aralıkta 78 çıktı.
Doktorum tatile çıkmış soramıyorum ama değerim bana çok düşük geliyor.
Normal mi sizce yada benim gibi düşük beta hcg değeri alan var mı?
Gayet guzel cikmis gozun aydin . Doktorun iki gun sonra tekrar yaptir diyecek emin olmak icin

Sorun şurda herkesin değeri en kötü 100 lerden başlıyor. Benim ki az değil mi?
Hayir canim oyle birsey yok 5 le baslayanin bile var bu sanirim erken tutup gec tutmasiylada alakasi olabilir. Kendini strese sokma hersey guzel olacak de oyle olsun

lizge_08 lizge_08 birde dondurulmus transfer beta hcg de normal taze transfere gore daha cok cikiyor sen kendininkini baskasiyla kiyaslama canim. Herkesin bunyesi farkli

X