Cok guzel bir tablo ins sonuna kadar guzel gider darisi bizlere canim
merhaba kaç gündür yazıyorum geri dönüş olmadı bizde embiryo transferi yaptırdık 12, gün değerim 17 çıktı çok düşük 1 hamilelik var ama çok iyi diyemeyiz dediler çok üzülüp ağladım 14, gün birde bakalım dediler büyük sabırla bekliyorum bu mübarek günlerde çok dua ediyorum o yetmezmiş gibi birde benimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı böbreklerim çok ağrıyo idrar yolu enfeksiyonunu en kolay su içerek atabiliyormuşuz birde bir dozluk suya katılp içilen bir ilaç verdi doktorum o iyi geldi çok şükür birde yarın güzel haber alabilsek ..
Arkadaslar dun 13 .gunumdu çok şukur degerim iyiymis .505 kusurlerde.Hala cok tedirginim bu ikinci denemem ve ilki de pozitifti.7 haftayi tamamlayabildik.allahim ins.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder bu kez.allahim hepimize yardimci olsun darisi sizlere.dualarim sizlerle.sizlerde bana dua edin nolur..sevgiler
Canım benim blast transferiydi 9. gün 11 di ki çok şükür arttı. Hatta ilk test sonucum 7 idi. İçini ferah tut. Sonuçlarını bildir. Ben salı günü kese için gideceğim. Belki kalp atışlarını da duyarım. 7+0 o gün Değer ertsa da stres bitmiyor...
selam kızlar. 2. denememde şükür hamileyim.
değerler:7.gün;55
9.gün;220
11.gün;440
14. gün;770( çok korktum artış kötüydü
16.gün 1486
ve 18. gün kesemizi gördük şükür. inşallah uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olur. tüm tüpçü annelerin dilekleri kabul olsun AMİN
arkadaşlar bir şey sorucam bu değerlerinizi taransfer yaptığınız hastahanelerdenmi alıyorsunuz nerde yaptırıyorsunuz çünkü benim yaptığım yer sadece 12, gün gidip yapmamı istemişti birde özel dikkat ettiğiniz bir şey varmıydı çünkü ben çok dikkat etmiştim yani olmaması için hiç bir neden yoktu diye düşünüyorum..
arkadaşlar bzi ege ünv de yatrıdık. doktorumuz tarnsfern 14. günü sonuç için çağırdı. ben dayanamdım 12. gün tahlil yaptırdım. sonuc 11.99 çıktı. hamilemiyim değil miyim anlayamadım. uyarın doktorumuza gidecez.
bu arada eczaneden gebelik testi aldım ama çift çizgi göremedim
Arkadaslar dun 13 .gunumdu çok şukur degerim iyiymis .505 kusurlerde.Hala cok tedirginim bu ikinci denemem ve ilki de pozitifti.7 haftayi tamamlayabildik.allahim ins.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder bu kez.allahim hepimize yardimci olsun darisi sizlere.dualarim sizlerle.sizlerde bana dua edin nolur..sevgiler
haziranda transferim yapıldı 13.günde sonuç 1176 çıktı. çokk sevindim ve çok şaşırdım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemedim dondum kaldım sankiarkadaşlar ikizleerrrr geliyooooo .....
darısı başınıza en hayırlı zamanda dileğinize bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
MAAŞALLAH ne yaptın sen ya:) Allah tamamına erdirsin:)haziranda transferim yapıldı 13.günde sonuç 1176 çıktı. çokk sevindim ve çok şaşırdım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemedim dondum kaldım sankiarkadaşlar ikizleerrrr geliyooooo .....
darısı başınıza en hayırlı zamanda dileğinize bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
Cnm hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelikle bebişi kucağına alırsın inşallah:) Forumda okudum bazı msjlarını, sanırım bundan önce birkaç operasyon geçirdim dedin başka topikte, senin sorunun neydi? İnsanların souçlarını duyunca, asıl hikayelerini yani yaş ve sorunlarını da merak ediyorum..güzel haberler eksik olmasın cnm hiçbirimizden:)
Cnm hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelikle bebişi kucağına alırsın inşallah:) Forumda okudum bazı msjlarını, sanırım bundan önce birkaç operasyon geçirdim dedin başka topikte, senin sorunun neydi? İnsanların souçlarını duyunca, asıl hikayelerini yani yaş ve sorunlarını da merak ediyorum..güzel haberler eksik olmasın cnm hiçbirimizden:)