Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transferden sonra beta hcg değerlerim

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur inşallah bu değerler.....

Son düzenleme:
Masallah canim degerlerin guzel.bende cuma gunu 2. Kez yaptiricam dua edin guzel cikar ins
.9. Gun 50.1 di

sat 6 haziran, 25 haziranda tek dondurulmus embriyo transfer edildi. 6 temmuz 620, 8 temmuz 1789, 10 temmuz 5020 cilti degerim surekli 3 e katliyot

Arkadaslar 29 haziranda 2 dondurulmuş blast emb.transferi yapildi .8 haziranda ilk kan testim 50.1 di.yarin yenitek kan vericem inş hersey yolundadir.oyle gerginim ki.benim icinde dua edin ne olur.hepimizin sonuclari yuzumuzu guldurur inş.yarin guzel haberlerle gorusuruz ins

selam kızlar. 2. denememde şükür hamileyim.
değerler:7.gün;55
9.gün;220
11.gün;440
14. gün;770( çok korktum artış kötüydü
16.gün 1486
ve 18. gün kesemizi gördük şükür. inşallah uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olur. tüm tüpçü annelerin dilekleri kabul olsun AMİN

kızlar bende 2.denememe başladım..

yarın opum olacak...inşallah buraya güzel bir değer yazmak kısmet olur oyle çok istiyrum ki anlatamam...ama sizler beni çok iyi anlarsınız..

hepinizi tebrik ederim bu arada allah tamımına erdirsin inş.

Canım benim blast transferiydi 9. gün 11 di ki çok şükür arttı. Hatta ilk test sonucum 7 idi. İçini ferah tut. Sonuçlarını bildir. Ben salı günü kese için gideceğim. Belki kalp atışlarını da duyarım. 7+0 o gün Değer ertsa da stres bitmiyor...

Arkadaslar dun 13 .gunumdu çok şukur degerim iyiymis .505 kusurlerde.Hala cok tedirginim bu ikinci denemem ve ilki de pozitifti.7 haftayi tamamlayabildik.allahim ins.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder bu kez.allahim hepimize yardimci olsun darisi sizlere.dualarim sizlerle.sizlerde bana dua edin nolur..sevgiler

slm gesmaa allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah bu bizim ilk denememizdi ve ne yazıkki hüsranla bitti kendime gelemedim hala boşlukta hissediyorum ikinci denemeyi yapmak bile istemiyorum şu tuh halini ne zaman atlatırım bilemem..

arkadaşlar bir şey sorucam bu değerlerinizi taransfer yaptığınız hastahanelerdenmi alıyorsunuz nerde yaptırıyorsunuz çünkü benim yaptığım yer sadece 12, gün gidip yapmamı istemişti birde özel dikkat ettiğiniz bir şey varmıydı çünkü ben çok dikkat etmiştim yani olmaması için hiç bir neden yoktu diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar bzi ege ünv de yatrıdık. doktorumuz tarnsfern 14. günü sonuç için çağırdı. ben dayanamdım 12. gün tahlil yaptırdım. sonuc 11.99 çıktı. hamilemiyim değil miyim anlayamadım. uyarın doktorumuza gidecez.
bu arada eczaneden gebelik testi aldım ama çift çizgi göremedim

canım benimde ilk denememde olmaması için bir neden yoktu. 1.kalite blast embriyoydu ama rabbim bugüne kısmet etmiş ilki negatifti. sende karamsar olma,tabi ki üzücü bende çok üzüldüm ama 2. defa çok şükür ki bebiş benimle. allah uzun ömürlü hayırlı evlat etsin...
değerime merkezde baktılar.Çünkü ben 5.gün ohss oldum. sürekli dr kontrolündeydim.

canım değer düşük olsada hamilesin tebrikler. önemli olan değerin katlanması zaten.bol bol dua et.inşallah rabbim tamamına erdirir.

Kizlar meraba
Bana 3.gun embryo su transferi yapildi
2 si 8 hucreki
Bugun 7.gunum
Dun 6.gunumdu idrar testi yapacak tim vaz gectim cunki baska bi sayfada 6.gun silikte olsa cikanalari okudum ve gaza geldim vaz gectim
Bitanesininde 6.gun silikte olsa pozitif ve 9.gun tekrarlamisti ikinci cizgi hic yok kandada negativ cikmis
Benim sorum 3.gun embriyosu 6.gun kanda kac cikmasi lazimki hcg idrara da gecsin
3 temmuzda catlatma ignesi oldum
Dun ve bugun e kadar vucuttan atmismidir
Test yapsam catlatma ignesi supheli poztif cikaririmi husrana ugramiyim
Cunki burda hastaneye ben hcg icin gelmistim diyip gidemiyosun
Dr lar da gununden once hcg yapmiyolar
Isimiz testlere kaldi

Cnm hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelikle bebişi kucağına alırsın inşallah:) Forumda okudum bazı msjlarını, sanırım bundan önce birkaç operasyon geçirdim dedin başka topikte, senin sorunun neydi? İnsanların souçlarını duyunca, asıl hikayelerini yani yaş ve sorunlarını da merak ediyorum..güzel haberler eksik olmasın cnm hiçbirimizden:)

haziranda transferim yapıldı 13.günde sonuç 1176 çıktı. çokk sevindim ve çok şaşırdım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemedim dondum kaldım sanki arkadaşlar ikizleerrrr geliyooooo .....
darısı başınıza en hayırlı zamanda dileğinize bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

canım tebrikler allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah

MAAŞALLAH ne yaptın sen ya:) Allah tamamına erdirsin:)

Kısaca 6 bucuk senelik uzun öykümü anlatayım canım.bebek düşününce doktora gıttık hersey normaldi:)sözde.sonra başka dr.sonra başka dr.duydugumuz 20 nın uzerınde doktora gittik rahım fılmı cekıldım .nedenı belli olmayan ınfertelite denıldı.4 defa iğneli tedavı.2 ay klomen.2 aşılama yapıldısonuç negatıf .ve öğretmenlik bekleyısım sona erdı atandım 1 yıl doğu hızmetı için eşimle ayrı yaşadık ara verdık.dogudan doner donmez bahçeci fulya ya gıttım .mustafa bahcecı hıkayemı dınledı ve tup bebek dedı .tup bebek işlemleri yapıldı 4 tane embrıyo oldu ikisini transfer etti .sonuç 11.gun evde yaptıgım testte çift çizgi :)çok mutluydum ama donuk bır mutluluk yasıyordum .takıplerimi erbıl yağmur yapıyordu 7. hafta bıtene kadar kesemiz gorunuyordu ama kalp atışı yoktu.7 hafta sonunda bebegım karnımda iyice küçülmüştü yani malesef onu kaybetmıstık .dunya başımıza yıkıldı şaşkındık .çunku hersey yolundaydı ...sonra kürtaj,kan uyuşmazlığı iğnesi ,ve bebegın ölüm nedenlerı uzerıne tum testler yapıldı,genetık ..hersey normaldi yanı gorunen bır neden yoktu .hsg çektirmemi istediler yenıden..çekildim ve once rahım fılmınde gorunemeyen ;tuplerimden biri kapalı ,diğeri dıgerınden daha uzun,,bır sure sonra bebekten kalan bır parça vardı o alındı.bu arada dr.bana bazen vucudumuz bebegı yabancı madde gıbı algılayabılır dedı belkine ölüm nedenı oydu.ve sonra yenıden denemeye hazırlanacaktık.bırkaç ay herseferınde sona yaklaşıp iptal edildi rahım duvarım inceliyordu.çok kalınlaşamadı ama bu şekilde de yapılabılır denıldı .gebelik aşısı yapıldı.sonra 29.haziranda dondurulmuş 2 tane 5. gun emb.transferı yapıldı.yarın ilk kontrolumuz var sabah umarım bu kez sıkı sıkı tutunmuşlardır bebişlerimiz.
9.gun beta hcg 50.1---
14.gun 500 küsürlerde
bu arada 77 dogumluyum :)
bu surecte oldukça yıprandım ama pes etmeye hiiiiç niyet etmedım bıle .inşallah bebeklerımız bu kez saglıkla bızımle kalacak.bu arada senın sorunun ne ,kaç yaşındasın,nerede tedavı oluyorsun.. .dualarınıza ihtıyacımız var.bende sizler için duacı olucam..iyi şanslar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…