canım evt biraz yüksekk çıkmış..ama korkulacak hiç bişey yok telaşlanma..
belki ikizdir ne dersin
yada dondurulmuş edavisi mi o zamanda değerler yüksek çıkıyo
tatlım benim de transfer gününü sayarsak 10.gün 753,,2gün sonrasında 2624 çıktı,,2tane buz bebekti,bende korkmuştum senin gibi fazla yüksek diye doktor çoğul gebelik büyük ihtimal dedi pazartesi günü yani 2.tessten 10gün sora ultrason kontrolüm var,sonucu yazarım yine sana..bol bol su iç
Dün doktorla konuşmaya gittim, tedavimi Prof. yapınca kendilerini sadece 2 kere gördüm, tedavi başında ve transferde bir kere. Gerisinde hep başka doktor bakmıştı. Pozitiften sonrasını gebelik takibi olarak kabul ediyorlar ve Prof. Bakmıyor. Diğer doktora gittim tabi mecburen, dün konuşmaya gittim, doktor güzel dedi. Ancak şimdi ultrason takibim testen 15 gün sonra değil de ,6 gün sonra olacak. O da yine sıradışı bir durum sanki, eğer bişi varsa bebişe zarar vermez umarım ultrason şimdi. Su içiyorum çok okudum bunu, pıhtılaşmaya engel olur diye mi acaba?
Ben ultrasondan 1 gün önce yine bHcg değerime baktıracağım meraktan, salıya çıkar. Haberleşelim cnm...
Benim gibi erken ultrason yaptırması gereken var mı acaba? (12. Gün b Hcg değerim 1400lerde)
Dün doktorla konuşmaya gittim, tedavimi Prof. yapınca kendilerini sadece 2 kere gördüm, tedavi başında ve transferde bir kere. Gerisinde hep başka doktor bakmıştı. Pozitiften sonrasını gebelik takibi olarak kabul ediyorlar ve Prof. Bakmıyor. Diğer doktora gittim tabi mecburen, dün konuşmaya gittim, doktor güzel dedi. Ancak şimdi ultrason takibim testen 15 gün sonra değil de ,6 gün sonra olacak. O da yine sıradışı bir durum sanki, eğer bişi varsa bebişe zarar vermez umarım ultrason şimdi. Su içiyorum çok okudum bunu, pıhtılaşmaya engel olur diye mi acaba?
Ben ultrasondan 1 gün önce yine bHcg değerime baktıracağım meraktan, salıya çıkar. Haberleşelim cnm...
Benim gibi erken ultrason yaptırması gereken var mı acaba? (12. Gün b Hcg değerim 1400lerde)
benim bulunduğum yerdeki doktor bir haftaya belli olur ultrasonda demişti hatta ikinci testte 2600leri görünce vajinal ultrasonda bile gözükebilir şimdiden demişti ama ben beklemek istedim tüp bebek doktorumun dediği gibi 10 gün sonra gidicem.ultrasonun bebeğe hiçbir zararı yok için rahat olsun,röntgen cihazları zararlı oluyor.yani 6gün sonra da görünebilir sende ondan öle gün vermişlerdir.
Merhaba kizlarr du dr gittim...bhcg 1850 idi 6 mm kesemizi gorduk coook şükür
Darısı kalp atisini duymaya ins.
Merhaba kizlarr du dr gittim...bhcg 1850 idi 6 mm kesemizi gorduk coook şükür
Darısı kalp atisini duymaya ins.
Cnm senin tüp bebek miydi? Transfer sonrası kaçıncı gün değerin bu? Yada adet sonrası kaçıncı gün değerin? Benim de çok yüksek transfer sonrası 12. Günümde.. Yorum yapamadım.
Canim evt tup bebek..
15.gun degerim bu..
Degrrin yuksek olmasinda hic bir pronlem olmaz takma kafana dusuk olmasinda.
Keseni erkenden gorursun iste.
16 temmuzda transferim oldu 10.gün kan degerim 339.3 12. Gün 1400 dü. 2 embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilmiyorum artık
selam herkese...
transferimin 11. günü tahlil sonucum 60,44
sizce nasıl?
12.gün beta hcg :66
15.gün beta hcg :232
sanırım fena değil arttıysa problem yoktur di mi