Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

aryabeste hikayeni okuyunca kendimden utandım desem ilk aşılamam kırmızı kartla sonuçlanınca çok üzüldüm ancak hikayeni okuyunca vazgeçmemek gerektiğini öğrendim.Allah seni ve bebek isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Cok tesekkurler igor35 cigim .yolun basindasin ve dogru tedavi secimi ve dogru dr.onemli bana kalsaydi ben ilk sene tup bebek yaptirirdim.asilama bazen tutanlar oluyor ama dusuk ihtimal.bende zaman kaybettirdi..insallah isteyen herkes dilegine bebeklerine kavussun .sakin pes etme opuyorum

Son düzenleme:

Cnm ne guzel yazmışsın eline sağlık Ben de 78 doğumluyum ve ilk tüp bebek tedavime Fulya Bahçeci'de Mustafa Beyde başladım. Öncesinde de 2 ay klomen tedavisi ve Hsg çekilmiştim, gittiğim bir jinekologda. Ancak halen klomenle beni oyalayacağını anladığımda zaman kaybetmemek için hemen birkaç tüp bebek merkeziyle görüştüm. Forumda da Bahçeci hakkında hep güzel yorumlar okudum. Mustafa bey aşılama değil de direk tup bebek önerdi ve bu ay hemen tedaviye başladım. amh degerime bakıldı 0.75, yani rezerv azlığı teşhisi kondu . Pazar opum yapıldı, yarın veya inşallah cuma transferim için haber bekliyorum. Muayene ve opumu da hep Erbil bey yaptı. Senin de doktorun değil mi? O zaman Mustafa bey yoktu, acaba olunca kendisi mi yoksa Erbil bey mi bakıyor bilemedim.Fulya bahçeciler forumunu takip ediyorum genelde.
Sen de 2. Tüp bebek denemende hamilesin sanırım, kontrolde kese görmeye mi gideceksin? Umarım sıkı sıkı sorunsuz bir şekilde tutunmuşlardır. İlk hamileliğinde yaşadıkların için çok geçmiş olsun, sebebi net bir şekilde konamadı değil mi? Umarım öyle sorunlar bir daha hiç kimsede yaşanmaz. Hepimize problemsiz ve tez gebelikler diliyorum. Güzel haberlerini bekliyorum...

Canim bende senin gibi mustafa beyle basladim butun kontrollerimi ve yumurta toplama islemimi erbil bey yapti ve hala ona gidiyorum islemlerimin hepsine o karar verdi.o işini cok iyi bilen bir dr.az laf çok iş yani .insallah seninde guzel haberlerini okurum buradan.bugun su anda bahcecideyiz kese gorunecekmi acaba .9 da randevimuz umarim guzel haberlerle konusuruz yeniden cok optum

Cnm ne oldu durumun merak ettim, senin transferden sonraki 2. haftan mıydı? İnşallah bir problemin yoktur, muayene sonucunda.

Merhaba canim muayenede 1 kese gorundu cok sukur.10 gun sonra tekrar gidicez inş hersey yolunda gider..transferim 29 haziranda olmuştu canim..

Çok şükür çok sevindim senin adına cnm...ee nasıl gidiyor, hamileyim gibi dolaşıyor musun, hani insan kendine daha dikkat etmeye çalışıyordur herhalde, yormamak, düzgün beslenmek gibi...Çok sevindim, beni de bugün aradılar, ya yarın yada cuma çağıracaklarmış. Opum pazar günü idi. Güzel haberler eksik olmasın..:)

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir hem haziran hem temmuz topiğini takip ediyordum ncak yorum yapmak bugune kısmetmiş.
Ben istanbul cerrahi hastanesinde ozan beyin hastasıyım 24 haziranda tedaviye ilk defa basladık 10 temmuzda iki pıtırcık transfer edildi .5.gün embriosu ama ben 18 temmuzda buradaki herkes gibi kanda baktım 0,1 cıktı.
Moral sıfır.cok korkuyorum.ama rabbimin dediği olur tabi ki....
Duayla....

Sevgili bubble nasilsin gittinmi dr. Neler oldu

Mrb aryabeste, genelde fulya bahceciler burayaa forumunu takip ettiğim için bu mesajını yeni gördüm. Cuma gunu 5. Gün transferi yapıldı bana. Durumu o forumda detaylı anlattım. Aslında yaş itibarıyla 2 embriyo tranfer edilebilirken biraz kararsızlık ve ikiz gebelikten korktuğum için tek mi olsa dedim. Aslında odadayken eşimle bile konuşup karar vermemiştik, embriyolog doktorla konuşursunuz dedi, ancak hep bekledik ve konuşamadık. Ameliyathaneye aldılar ve ordan laboratuvardan birisi 2 embriyo transfer edileceğini söyledi. Ya 2si tutarsa ikiz düşünmemiştim dedim, doktorla bi konuşsak dedim ve bayağı bekledim belki 30 dak. Sıkışık bi şekilde (zaten bu halde insanın beyni durur!) sonunda doktor geldi ve aslında hiç açıklama olmadan tamam dediğin gibi bir tane olsun dedi. Sonraki 2 olur. ( ben pek saglıklı düşünemedim tabii, böyle nerdeyse ameliyat masasında transfer yapılırken de son dakıka kararı gibi saçma bir durum oldu. Hatta beklerken de hemşirelere ya eşimle duruma tam karar veremedik dedim. Doktor gelsın konuşursunuz zaten dendi, ama öyle olmadı. Ben artık çook sıkışmıştım. Bayagıdır bu vazıyetteydım. Olay olsun artık da sıkışıklıktan rahatlıyım istedim ve tek transfer oldu. Çıkınca da aslında durumun açıklanamamasına çok sinir oldum Kendime de duruma da kızdım çok karışık bi durum yaşadık, odaya gelince eşime anlattım, bi gidip doktorla konuşsa bu durumun avantaj dezavantajı ne olur diye. Asıl transferden önce bunları duymak istemiştim, ama öğrenemedim
Doktor odaya gelince yok bu tutacak dedi. Biz eşimle tek mi iki transfer mi diye emin olamamıştık ve olayın gidişatı nedeniyle biraz pişman gibi duruyoduk. Ama artık hayırlısı olsun diyorum ve inşallah kesin tutar! Doktora güvenmek istiyorum.. Durumum bu cnm.

canım benım inşallh yasadıgın karmaşalı durum pozitif sonuçlanır.doktora guvenmek dışında zaten yapabileceğimiz bir başka durum yok ..dualarım senınle .guzel haberlerını heyecanla beklıyor olacagım .sevgiler

Benimde bugün 12.günüm değerim 43.57 forumu okuyunca kendiminkinin çok düşük olduğunu düşünüyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum Dr um iyi cuma tekrarlayalım tahlili dedi ama çok mutsuzum(

Bence degerin gayet iyi cnm, arkadasımın 15 idi ve su anda n urtopu gibi bir kızı var

Benimde bugün 12.günüm değerim 43.57 forumu okuyunca kendiminkinin çok düşük olduğunu düşünüyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum Dr um iyi cuma tekrarlayalım tahlili dedi ama çok mutsuzum(

Bence degerin gayet iyi cnm, arkadasımın 15 idi ve su anda n urtopu gibi bir kızı var

Ayyy ne güzel ama ben forumlarda değerleri görünce kendiminki o kadar düşük geldi ki gün boyu üzüldüm .rabbim isteyen herkese versin bizlerden yaşatsın bu sevinci...

kızlarr bugün transferden sonraki 7. günüm ve değerim 68.6

Arkadaşlar ilk tüp bebek denememi yaptım ve dün transfer sonrası 12. günümde bHCG değerim 1400 lerde çıktı.
Merkezden hemşireler arayıp tebrikler gebesiniz dedi. Ancak bu kadar yüksek değeri pek okumadım forumlarda ve nette.
Hemşireler gebelik takibi için 15 gün sonra gelin diyor. Başka test de istemediler.
Sağlıksız gebelikten korkuyorum. Buna benzer durum, yani yüksek bHCG yaşayan var mı? Deneyimlerini paylaşırlar ise sevinirim.
(Yaşım 35 diyim ve rezerv azlığım vardı, bu bilgi gerekli mi bilemedim.)

canım bence değerin iyi korkma hiç yarınki değerinde yükselme varsa hiç korkma...

canım evt biraz yüksekk çıkmış..ama korkulacak hiç bişey yok telaşlanma..
belki ikizdir ne dersin

yada dondurulmuş edavisi mi o zamanda değerler yüksek çıkıyo

tatlım benim de transfer gününü sayarsak 10.gün 753,,2gün sonrasında 2624 çıktı,,2tane buz bebekti,bende korkmuştum senin gibi fazla yüksek diye doktor çoğul gebelik büyük ihtimal dedi pazartesi günü yani 2.tessten 10gün sora ultrason kontrolüm var,sonucu yazarım yine sana..bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…