- 28 Nisan 2013
- 381
- 24
7. gün 7.92
8. gün 9.11
9. gün 11.35
12. gün 32.93
15. gün 218 şükürler olsun... :)
Başkalarına da umut olsun . Çünkü; bana bu forumdakiler umut olmuştu.
17. gün 553 :) Binlerce kez şükürler olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. gün 7.92
8. gün 9.11
9. gün 11.35
12. gün 32.93
15. gün 218 şükürler olsun... :)
Başkalarına da umut olsun . Çünkü; bana bu forumdakiler umut olmuştu.
[/B]
Gözünüz aydın Allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin
Kızlar ben ikinci tüp bebek denememe başadım...birinci negatif tabii ki...
Kızlar birincide transfer esnasında acayip sıkışıktım...çok sancım vardı...bu sefer çok sıkışmadan girmek istiyorum ama olumsuz etkiler mi acaba sonucu...
Sevgili pozitif görenler, ne tavsiye edersiniz bu konuda...?
Canım ben ilkinde çok sıkışıktım negatif sonuçlandı.Transfer sonrası yarım saat zor dayandım.İlk 1 saat içinde 3 defa lavaboya gittim.İkincide sıkışıktım ama çok değil.Transfer sonrası lavabo için 1 saat dayanabildim ve sonuç pozitif.Kızlar ben ikinci tüp bebek denememe başadım...birinci negatif tabii ki...
Kızlar birincide transfer esnasında acayip sıkışıktım...çok sancım vardı...bu sefer çok sıkışmadan girmek istiyorum ama olumsuz etkiler mi acaba sonucu...
Sevgili pozitif görenler, ne tavsiye edersiniz bu konuda...?
Canım ben ilkinde çok sıkışıktım negatif sonuçlandı.Transfer sonrası yarım saat zor dayandım.İlk 1 saat içinde 3 defa lavaboya gittim.İkincide sıkışıktım ama çok değil.Transfer sonrası lavabo için 1 saat dayanabildim ve sonuç pozitif.
Gesma kaçıncı gün transferi? Doktorun diyor?
Benim 3. Gün transferi
10.gün 41
11.gün 82
12 gün 102
14.gün 200
15.gün. 270
Daha test yaptırırsam kanım bitecek :/
Ağlamaklı olmuştum öncekinde sıkışıklıktan...olmadı...bi arkadaşa da beşinci gün transferi yapıldı, iki embriyo üstelik...çok aşırı sıkışıkmış onunki de olmamış...
Canım 5. gün transferiydi. Doktorum çok beğendi. 16 sında randevum var keseye bakacağız. Belki kalp atışları da duyulur.
Ne yaptın bu arada tekrar kan verdin mi?
Transferden sonra 23. gün 3038... :)
Arkadaslar merhaba .29 haziranda iki tane 5. Gun dondurulmus emb.transferi yapimisti.9. Gun idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle idrarım kirmizi geldi.dr.kan testi yaptir dedi 50.1 degerim cuma gunu yine kan verip yaptiricam ins.iyi cikar.benimle ayni sorunu yasayan oldumu aranizda .bugun yine idrar yolu enf.basladi sabah kipkirmiziydi zinnat diye bir ilac onerdi dr.biraz rahatlatti..
Hepinize sevgiler