Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

17. gün 553 :) Binlerce kez şükürler olsun ...

Gesma kaçıncı gün transferi? Doktorun diyor?

Benim 3. Gün transferi

10.gün 41
11.gün 82
12 gün 102
14.gün 200
15.gün. 270

Daha test yaptırırsam kanım bitecek :/

Son düzenleme:
Kızlar ben ikinci tüp bebek denememe başadım...birinci negatif tabii ki...
Kızlar birincide transfer esnasında acayip sıkışıktım...çok sancım vardı...bu sefer çok sıkışmadan girmek istiyorum ama olumsuz etkiler mi acaba sonucu...
Sevgili pozitif görenler, ne tavsiye edersiniz bu konuda...?

Kızlar birincide transfer esnasında acayip sıkışıktım...çok sancım vardı...bu sefer çok sıkışmadan girmek istiyorum ama olumsuz etkiler mi acaba sonucu...

Kesinlikle sıkışık git. Basıyorlar vakumlu suyu!

Ağlamaklı olmuştum öncekinde sıkışıklıktan...olmadı...bi arkadaşa da beşinci gün transferi yapıldı, iki embriyo üstelik...çok aşırı sıkışıkmış onunki de olmamış...

Canım ben ilkinde çok sıkışıktım negatif sonuçlandı.Transfer sonrası yarım saat zor dayandım.İlk 1 saat içinde 3 defa lavaboya gittim.İkincide sıkışıktım ama çok değil.Transfer sonrası lavabo için 1 saat dayanabildim ve sonuç pozitif.

Canım ben ilkinde çok sıkışıktım negatif sonuçlandı.Transfer sonrası yarım saat zor dayandım.İlk 1 saat içinde 3 defa lavaboya gittim.İkincide sıkışıktım ama çok değil.Transfer sonrası lavabo için 1 saat dayanabildim ve sonuç pozitif.

Çok teşekkürler...umarım ayarı tutturabilirim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini...

Gesma kaçıncı gün transferi? Doktorun diyor?

Benim 3. Gün transferi

10.gün 41
11.gün 82
12 gün 102
14.gün 200
15.gün. 270

Daha test yaptırırsam kanım bitecek :/

Canım 5. gün transferiydi. Doktorum çok beğendi. 16 sında randevum var keseye bakacağız. Belki kalp atışları da duyulur.
Ne yaptın bu arada tekrar kan verdin mi?

Ağlamaklı olmuştum öncekinde sıkışıklıktan...olmadı...bi arkadaşa da beşinci gün transferi yapıldı, iki embriyo üstelik...çok aşırı sıkışıkmış onunki de olmamış...

Ben de içtim içtim sularııı.. Transferden sonra yarım saat zor dayandım. Koştum tuvalete. Korktum birşey olmuşmudur diye ama şükürler olsun bebeğim benimle :)

Hemşireye sordum napayım diye
hemşire tutman bizim için daha kötü dedi

Son düzenleme:
5. gün embriyosu 10. gün değerim 448.7 , 12. gün değerim 883.2 tek embriyo dondurulmuşlar kullanıldı sizce ikiz olabilir mi?burada okuduğum kadarıyla yüksek değerlere sahip olanlar ikiz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaslar merhaba .29 haziranda iki tane 5. Gun dondurulmus emb.transferi yapimisti.9. Gun idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle idrarım kirmizi geldi.dr.kan testi yaptir dedi 50.1 degerim cuma gunu yine kan verip yaptiricam ins.iyi cikar.benimle ayni sorunu yasayan oldumu aranizda .bugun yine idrar yolu enf.basladi sabah kipkirmiziydi zinnat diye bir ilac onerdi dr.biraz rahatlatti..
Hepinize sevgiler

Arkadaslar merhaba .29 haziranda iki tane 5. Gun dondurulmus emb.transferi yapimisti.9. Gun idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle idrarım kirmizi geldi.dr.kan testi yaptir dedi 50.1 degerim cuma gunu yine kan verip yaptiricam ins.iyi cikar.benimle ayni sorunu yasayan oldumu aranizda .bugun yine idrar yolu enf.basladi sabah kipkirmiziydi zinnat diye bir ilac onerdi dr.biraz rahatlatti..
Hepinize sevgiler

merhaba kaç gündür yazıyorum geri dönüş olmadı bizde embiryo transferi yaptırdık 12, gün değerim 17 çıktı çok düşük 1 hamilelik var ama çok iyi diyemeyiz dediler çok üzülüp ağladım 14, gün birde bakalım dediler büyük sabırla bekliyorum bu mübarek günlerde çok dua ediyorum o yetmezmiş gibi birde benimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı böbreklerim çok ağrıyo idrar yolu enfeksiyonunu en kolay su içerek atabiliyormuşuz birde bir dozluk suya katılp içilen bir ilaç verdi doktorum o iyi geldi çok şükür birde yarın güzel haber alabilsek ..

Son düzenleme:
TRANSFERDEN SONRA BETA HCG DEĞERLERİM

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur İNŞALLAH bu değerler.....

Son düzenleme:
X