Benimde 5 gün embriyosu dondurulmus ve ilk denemem
Rabbim sabrını arttırsın insallah hersey bitmiş değil umarım değerin yukselir
7. gün akşam8. Gün demi
Değerin cok iyi doktora söyledin mi ne dedi[/QUOTEçok teşekkürler söyledim şimdilik sıkıntı yok bir şey diyemeyiz iki gün sonra tekrarla dedi. Yüksek geldi bana daha önce dış gebelik geçirince korktum
Çok teşekkür ederim söyledim şimdilik iyi iki gün sonra tekrar et bir şey söyleyemeyiz şimdi dedi. Yüksek değil mi daha önce dış gebelik geçirince korktumDeğerin cok iyi doktora söyledin mi ne dedi
embriyo belki bölünmüştür ve ikizdir :)Çok teşekkür ederim söyledim şimdilik iyi iki gün sonra tekrar et bir şey söyleyemeyiz şimdi dedi. Yüksek değil mi daha önce dış gebelik geçirince korktum
Bende hiç belirti yoktu aksine merak edip idrar testi yaptım çıkınca kan verdim hemenDış gebelikte değer nasıl oluyor tam bilmiyorum ama bnce korkma sende belirti varmıydi neden öyle erken yaptrdin
İnşallah öyle bir şeydir çok teşekkürlerembriyo belki bölünmüştür ve ikizdir :)
Kaçıncı gün yaptın idrar tahlilini..Bende hiç belirti yoktu aksine merak edip idrar testi yaptım çıkınca kan verdim hemen
7. günKaçıncı gün yaptın idrar tahlilini..
Bende az önce test yaptım evde negatif offf7. gün
Canım normalde 9. günden önce çıkmıyor pek, benimkisi yüksek olduğu için çıktı ve bu kadar yüksek çıkması beni endişelendiriyorBende az önce test yaptım evde negatif offf
Canım normalde 9. günden önce çıkmıyor pek, benimkisi yüksek olduğu için çıktı ve bu kadar yüksek çıkması beni endişelendiriyor[/QUOT