Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Slm kızlar
12.gün 89.25
14.gün 85.4
Değerim aşağı düşmüş moralim çok bozuk başına böyle gelen oldu mu

Merhaba benim ise 11. Gün ve 137.01 cıktı, cuma tekrar test yaptıracağım inşallah güzel bir sonuç olur ve katlanır

Kizlar 3.gün embriyodu 2 tane bugun 8.ci gunum sabah kan verdim sonuç 0.68 sanirim yok. 2 gün sonra tekrar verecegim çünkü 11.gun yapmam gerekiyordu normalde doktorumun haberi yok. 2 gunde yukselirmi sizce. Yani belki umut olursunuz bana.

Canim tabiki herseye hazirlikli ol ama bence 3.gun embriyosu icin 8.gun tahlil cook erken.5.gun embriyosunda bile 10.gun tahlil yapiliyo

Tek emriyo transferimi oldu size

Merhaba,
25 Kasım’da 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Transfer gününü de sayarsak bugün 8.günümdü; dayanamadım ve test yaptırdım. Maalesef kanda hcg değerim 2.3 çıktı. 12.günü bekleyeceğim tabiki ama sizce yükselme ihtimali olur mu

Cok erken yaptirmissin bence umutsuz olma 12. Gunde artabilir.
12. Gunden once yaptirmasaydin keske herkese soyluyorum yaptirmayin diye bosuna stres yasiyorsunuz zaten kalmis 5 gun (transfer gunu 0. Gun sayilir). Insallah tutmustur bebisin.

Cok erken yaptirmissin bence umutsuz olma 12. Gunde artabilir.
12. Gunden once yaptirmasaydin keske herkese soyluyorum yaptirmayin diye bosuna stres yasiyorsunuz zaten kalmis 5 gun (transfer gunu 0. Gun sayilir). Insallah tutmustur bebisin.
Kesinlikle haklısın yaptırmamak gerekiyormuş. Doktorum o kadar söyledi ama ben internette 7.gün idrarda bile çıkanları okuyunca bir heves ettim.:) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Hayırlısı olsun hepimiz için. Teşekkür ederim hızlı dönüşün için

23 kasımda transfer oldum 2 tane 5.gun embrıyosu cuma 8.gundu 11.95 çıktı yarın tekrar kan verıcem inş yükselmiştir

Kızlar bende 8 . Gün idrarda pozitifi gördüm kan verdim 21 çıktı. 10. Gün 63 12.gün 174 14.gün 581 çıktı doktor ikiz gebelik olabilir dedi. Bana 3.gün embriyosu 2 tane konulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…