Tabi canım oluyor böyle zaten 1.2 de negatif sayılmaz demişti dr inşallah bana sen sakin ol
Sizin ne durumda başınıza böyle birşey geldimiYinede içime korku geldi transferin 10.gunu olduğu için diğer yorumları okuyorum çok farklı
Canim bebek bazen geç tutunuyor ondan dolayı dr un söylediği zaman test yapmak gerekiyor hiç korkma bebeğini düşün onunla konuş benim başıma şöyle gelmişti tüp bebek yaptirmamistim ama adetim gecikti dr test yaptığında 4 çıkmıştı dr um o zaman hamilesin diyemem ama 1 'in üstü gebelik olarak kabul ediliyor demişti sonrasında arttı değer ama kimyasal gebelik olmuştu sen kalbini ferah tutSizin ne durumda başınıza böyle birşey geldimi
Canim bebek bazen geç tutunuyor ondan dolayı dr un söylediği zaman test yapmak gerekiyor hiç korkma bebeğini düşün onunla konuş benim başıma şöyle gelmişti tüp bebek yaptirmamistim ama adetim gecikti dr test yaptığında 4 çıkmıştı dr um o zaman hamilesin diyemem ama 1 'in üstü gebelik olarak kabul ediliyor demişti sonrasında arttı değer ama kimyasal gebelik olmuştu sen kalbini ferah tut
Oh oh ne güzel canım bu ay herkes hamile kalıyor inş pozitiftirKızlar benim de transferim pazar günü oldu .bugün 2.günümmm. İki tane 3.gün birinci kalite 8hücreli embriyo transfer edildi . Çok heyecanlıyım ama iiçimde bir rahatlık vAr. Yatıyorum kalkıyorum kitap okuyorum zamanı geçirmeye çalışıyorum . Sizde herhangi bir belirti var mı. Benim alt karnımda bir ağırlık var sanki . Bide dün kasığıma bıçak saplanıyor gibi oldu . Bir an korktum ama sonra geçti . Onun dışında inanılmaz duygusalım. Herşeye ağlıyorum . Ve karnım sürekli kazanıyor . İşallahhh hepimiz pozitif sonucumuzu alırIZ:)
Ayy işallahhhhOh oh ne güzel canım bu ay herkes hamile kalıyor inş pozitiftir
AminnnnAyy işallahhhhAllahım hepimize nasip etsin işallh
Benimde 5. Gün adet sancım var arkadaşlar dün tesst yaptım cok erken biliyorum ama e2 ye baktrcaktim hcg de bakılsın dedim 5 . Gün embriyosu 2.87 çıktı sizce artar mi
Sende belirti yok mu peki kasik ağrısı gaz vs
Hala vakit var hiç belli olmaz dua et kaçıncı gün embriyosu transfer oldu ? Moralini yüksek tut