- 5 Kasım 2017
- 34
- 35
Bende hiçbir şey hissetmedim. Doktorum 5.gun embriyosu olduğu icin 10.gun test yapabilirsin dedi ben 7.gun yaptım ve çıktı hala biraz kasik ağrısından başka hiçbir şey hissetmiyorumMerhaba bugun transferimin 8.gunu ama hic bisey hissetmiyorum aranizda boyle olup pozitif alan var mi 10.gun bakmayi dusunuyorum kan testine
Hıımmm sen bir 649 u görünce doktorun ultrasona çağırdı o zamanCanımm ben kan vermedm kii daha da en son 16.günüm 649 du benm
Bende hiçbir şey hissetmedim. Doktorum 5.gun embriyosu olduğu icin 10.gun test yapabilirsin dedi ben 7.gun yaptım ve çıktı hala biraz kasik ağrısından başka hiçbir şey hissetmiyorum
Sevimsiz crinone jel kahverengi tortularla gelince korktum 7.gun kan verdim.doktorum pek taraftar değildi.ben de 1-2 falan çıkar diye düşünüyorum.ama Allah büyüt nasipte varsa oluyo.insallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.bu arada benimde iki taneydi inşallah tutunmuşlardirBenim ki de 2 tane 5.gun embriyosu ama cok korkuyorum test yapmaya
Insallah canim Allah tan hayirlisi hakkimizdaSevimsiz crinone jel kahverengi tortularla gelince korktum 7.gun kan verdim.doktorum pek taraftar değildi.ben de 1-2 falan çıkar diye düşünüyorum.ama Allah büyüt nasipte varsa oluyo.insallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.bu arada benimde iki taneydi inşallah tutunmuşlardir
Bugun yaptım canm. Sonuc 1.40 yani negatifTatlım tahlil verdim mı sonuçlar çok güzeldir inşallah.Allah inşallah hepimizin yüzünü guldursun
Canını sıkma tatlım Allah tan hayırlısı olsun hakkımizda bak 600 leri gördüm doktor hala kimyasal yada dış gebelik olabilir diyor.ben bu güne kadar 6 kez kan verdim sen bilirsin ama 2 gün sonra bir testini tekrarla derim ben nacizaneBugun yaptım canm. Sonuc 1.40 yani negatif
Canm ben 20 .gün gördm keseyi ama işde şimdi de kalp atısı bekliyorumm hayırlısı olsun belki bebegn gec tutunmuştur saglıklı sıhhatli hayırlısıyla versn allahımmHıımmm sen bir 649 u görünce doktorun ultrasona çağırdı o zaman
Ben tüp bebeği Ankara da yaptırdım
Tahlilleri yaşadığım şehirde veriyorum
İki farklı doktora danişiyorum yani biri perşembe tekrar kan ver diyor,diğeri cuma gel ultrasondan görürüz diyor napicami bildmedim
İnşallah dediğin gibidir canım kalp sesini hangi haftada duyuluyormus.bende cuma günü hem kan verip hem ultrasonda bulunduğum şehirde baktirmaya karar verdim.bekleyip görucem cuma günü neler olacakCanm ben 20 .gün gördm keseyi ama işde şimdi de kalp atısı bekliyorumm hayırlısı olsun belki bebegn gec tutunmuştur saglıklı sıhhatli hayırlısıyla versn allahımm
Oh maşallah Allah devamıni getirsin inşallahMerhaba kızlar 28 ekimde et oldum. Bu gün 12. Gün ve beta-Hcg değerim 223 çıktı
Yaa bende anlamadm cok korkuyorm allah korkttugumuza ugratmasın ben keseyi gördm 20.gün iki hafta sonra kalp için gel dedi tüp bebek merkezi sonra ben 24. Gün gittim baska doktra o da bana 10 gün sonra gel dedi ikisi de aynı tarihi verdi yanii inşallah duyarm gğnlerim gecmiyorİnşallah dediğin gibidir canım kalp sesini hangi haftada duyuluyormus.bende cuma günü hem kan verip hem ultrasonda bulunduğum şehirde baktirmaya karar verdim.bekleyip görucem cuma günü neler olacak
Allah cümlemizin yardımcısı olsun
İnşallah canım dualarım tüm isteyenlerleYaa bende anlamadm cok korkuyorm allah korkttugumuza ugratmasın ben keseyi gördm 20.gün iki hafta sonra kalp için gel dedi tüp bebek merkezi sonra ben 24. Gün gittim baska doktra o da bana 10 gün sonra gel dedi ikisi de aynı tarihi verdi yanii inşallah duyarm gğnlerim gecmiyor
Canmm yenii gördümm bu bir sınaav allahım kolay gecirmemizi nasip etsin allahım bununla sınamasn bizleri cok zor sabıır sabıır vardır bunda da bir hayıır şimdi diosndur anlamazsn diye ama öyle deil cok iyi anlıyorumm senii vol zor coook zor ama inan demek ki daha hayırlsıını verecek daha iyisini vereceği için bekletio seni allahım en kısa zamanda hayırlısıyla versin sana en kısa zaman da inşallahMalesef benim bir tüp Bebek hikayem daha kimyasal gebelikle sonuçlandı.Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin
Teşekkürler ederim tatlım bu işleri çeken anlar tabiki sende bu süreçten geçtin.tabi de anlarsın.Allahın vardır bir bildiği .yapacak birşey yok nasip böyle imiş demekten başka.Allah seninde bütün isteyenlerin ve hamile olanların da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanmm yenii gördümm bu bir sınaav allahım kolay gecirmemizi nasip etsin allahım bununla sınamasn bizleri cok zor sabıır sabıır vardır bunda da bir hayıır şimdi diosndur anlamazsn diye ama öyle deil cok iyi anlıyorumm senii vol zor coook zor ama inan demek ki daha hayırlsıını verecek daha iyisini vereceği için bekletio seni allahım en kısa zamanda hayırlısıyla versin sana en kısa zaman da inşallah
Tabi canım oluyor böyle zaten 1.2 de negatif sayılmaz demişti dr inşallah bana sen sakin olMerhabalar aranıza yeni katıldım.transferden sonra 10. Günüm bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı Dr aradım senin testine 3 gün var daha dedi degerlerin çıkabilir deyip kapattı. Yardımcı olursanız sevinirim sizce olabilirmi??