Kaçıncı gün embriyosu canım benim beş bazılarının 12. gün değeri 20 oluyor ve güzel bir şekilde devam ediyor gebeliği inşallah senin de öyle olurBenim 11 . gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosu canım benim beş bazılarının 12. gün değeri 20 oluyor ve güzel bir şekilde devam ediyor gebeliği inşallah senin de öyle olurBenim 11 . gün
3. Gün emriyosu 5 ve 3 hücreli transfer edildiKaçıncı gün embriyosu canım benim beş bazılarının 12. gün değeri 20 oluyor ve güzel bir şekilde devam ediyor gebeliği inşallah senin de öyle olur
İnş Allah gönlüne göre versin bende yarın gidicem 13.gun korkuyorum bir yandanMerhaba benim ise 11. Gün ve 137.01 cıktı, cuma tekrar test yaptıracağım inşallah güzel bir sonuç olur ve katlanır
Amin canim sagol, Rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnş Allah gönlüne göre versin bende yarın gidicem 13.gun korkuyorum bir yandan
Yükselir cnm inş hayırlısı olsunKizlar 3.gün embriyodu 2 tane bugun 8.ci gunum sabah kan verdim sonuç 0.68 sanirim yok. 2 gün sonra tekrar verecegim çünkü 11.gun yapmam gerekiyordu normalde doktorumun haberi yok. 2 gunde yukselirmi sizce. Yani belki umut olursunuz bana.
Canim tabiki herseye hazirlikli ol ama bence 3.gun embriyosu icin 8.gun tahlil cook erken.5.gun embriyosunda bile 10.gun tahlil yapiliyoKizlar 3.gün embriyodu 2 tane bugun 8.ci gunum sabah kan verdim sonuç 0.68 sanirim yok. 2 gün sonra tekrar verecegim çünkü 11.gun yapmam gerekiyordu normalde doktorumun haberi yok. 2 gunde yukselirmi sizce. Yani belki umut olursunuz bana.
Insallah canim belki supriz yapar cicegim banaCanim tabiki herseye hazirlikli ol ama bence 3.gun embriyosu icin 8.gun tahlil cook erken.5.gun embriyosunda bile 10.gun tahlil yapiliyo
Tek emriyo transferimi oldu sizeBenimde 5.gün embriyosu 5.günde erken gebelik testi silik çıktı kan verdim 15 çıktı
8.gün 144
10.350
12.750 çıktı
İkizmiş ben bu sayfaları okuyup kendi değerlerimle karşılaştırdım hep benim deneyimimde başka birine Umut olur umarım
Insallah tutmustur canim benim valla sizin yazilarinizi okudukca ben cok seviniyorum sanki benim transferim tutmus gibiKizlar iki embriyo transfer edilmisti.
12. Gun degerim 990 cikti.
Ikisi de tutmus mudur sizce?
Merhaba,
25 Kasım’da 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Transfer gününü de sayarsak bugün 8.günümdü; dayanamadım ve test yaptırdım. Maalesef kanda hcg değerim 2.3 çıktı. 12.günü bekleyeceğim tabiki ama sizce yükselme ihtimali olur mu
Kesinlikle haklısın yaptırmamak gerekiyormuş. Doktorum o kadar söyledi ama ben internette 7.gün idrarda bile çıkanları okuyunca bir heves ettim.:) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Hayırlısı olsun hepimiz için. Teşekkür ederim hızlı dönüşün içinCok erken yaptirmissin bence umutsuz olma 12. Gunde artabilir.
12. Gunden once yaptirmasaydin keske herkese soyluyorum yaptirmayin diye bosuna stres yasiyorsunuz zaten kalmis 5 gun (transfer gunu 0. Gun sayilir). Insallah tutmustur bebisin.
Benim çift embriyoyduTek emriyo transferimi oldu size