Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Herkese merhaba,yeni katıldım aranıza:)öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı.benim transferin 11.günü bugün değerim 980.04 çıktı doktora yarın gidicem nasipse.tek embriyo konmuştu.

Ayyy maşallah değerin çok yüksek çıkmış.bölünüp ikiz olmuş olmasın yaramazlar

Aynı şeyi düşünmedim değil:)sordum 5000 çıkan bile varmış 11-12. Gün.normal dediler Allahım daim eder inşallah.darısı isteyen herkese inşallah

Merhaba kızlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah benim bugün test günüm değerim 201.22 çok şükür pozitif inşallah Her şey yolun da gider

Merhaba kızlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yolda yardımcı olsun inşallah benim bugün test günüm değerim 201.22 çok şükür pozitif inşallah Her şey yolun da gider
Mrb canım inşallah hepimize ve bütün isteyenlere güzel güzel haberler gelir bugün kaçıncı gününde?

Yaaa ben cok korkuyormm 9. Gn 29.83
11.gün 52.88
12.gn 71.06
14.gün 200
16.gn 649 bir anormallik mi var nolur cevap verin
Merhaba canım biraz forumda gezindim de senin degerlerin de benimki gibi ikiye katlanmamiş ama sonradan şaha kalkmış bebişini gördün mü ultrason da merak ettim

Çok şükür gördüm canm kalp atışı için bekliyorumm inşallah dua et onu da duyaym sen naptn
Ayy çok sevindim maşallah Allah onu da duyurur inşallah
Benim 19.gunum sonuç 654
Ben çok mutlu oldum ama doktorum değerlerim düzenli artmadığı için perşembe günü tekrar kan ver dedi
Yani anlayacağın ben daha arifeyi gördüm bayramı göremedim
Bebişi gördüğünde betan kaçtaydi tatlim

Tatlım tahlil verdim mı sonuçlar çok güzeldir inşallah.Allah inşallah hepimizin yüzünü guldursun

Merhaba bugun transferimin 8.gunu ama hic bisey hissetmiyorum aranizda boyle olup pozitif alan var mi 10.gun bakmayi dusunuyorum kan testine

Canımm ben kan vermedm kii daha da en son 16.günüm 649 du benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…