Ikiz olabilir benim değerlerime çok benziyo daha bile yüksek ,ben 5. Haftada gittim tek kese gözüktü ,6. Haftada gidince Gördü ikinci keseyi hatta eşim dr sölemeden gördü iki kese diye bağırınca şok olduk .hayırlı olsun şimdidenBenim transferim 17 Ekim test günüm 27 Ekim 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.
(10.gün) 340 BHCG
(12.gün) 918 BHCG
Yarın doktora gideceğim kese görünür diye tahmin ediyorum ama düne kadar göğüslerimde acı vardı bugün yok. Başkada belirtim yok, yorgunluk halsizlik uyku vs hiç yok bende. Bu belirtiler olmalı mı? Çok nadir kasıklarda belli belirsiz bir sızı oluyor.
Ikiz olabilir benim değerlerime çok benziyo daha bile yüksek ,ben 5. Haftada gittim tek kese gözüktü ,6. Haftada gidince Gördü ikinci keseyi hatta eşim dr sölemeden gördü iki kese diye bağırınca şok olduk .hayırlı olsun şimdidenBenim transferim 17 Ekim test günüm 27 Ekim 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.
(10.gün) 340 BHCG
(12.gün) 918 BHCG
Yarın doktora gideceğim kese görünür diye tahmin ediyorum ama düne kadar göğüslerimde acı vardı bugün yok. Başkada belirtim yok, yorgunluk halsizlik uyku vs hiç yok bende. Bu belirtiler olmalı mı? Çok nadir kasıklarda belli belirsiz bir sızı oluyor.
Canmm bende yarın kese için gidicem inşallah görürüm ama cok korkuyorm ben hiç bişi hissetmiyorm ve ara ara sancı oluyor bende kısa sürelii inşallah sende kalp atışlarını duyarsnbenim değerler 11.gün 62,5
14.gün 112,5
16.gün 422
18.gün 796,5
bir daha da test yapmadım dr gerek yok dedi.keseyi görürsek sıkıntı yok dedi.çok şükür kese göründü.kalp atışı kaldı
O zaman hiç beklemeGaliba yeniden hemen başlamak istiyorum ben hayırlısıyla.
Benim 9. Gün 309 beta 11. Gün 612 . Çok merak ediyorum tek embriyom ikiz olabilir miIkiz olabilir benim değerlerime çok benziyo daha bile yüksek ,ben 5. Haftada gittim tek kese gözüktü ,6. Haftada gidince Gördü ikinci keseyi hatta eşim dr sölemeden gördü iki kese diye bağırınca şok olduk .hayırlı olsun şimdiden
Ikiz olabilir benim değerlerime çok benziyo daha bile yüksek ,ben 5. Haftada gittim tek kese gözüktü ,6. Haftada gidince Gördü ikinci keseyi hatta eşim dr sölemeden gördü iki kese diye bağırınca şok olduk .hayırlı olsun şimdiden
hayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.çok heyecanlıyım hala.umarım sen de keseyi de kalp atışını da ve sonunda doğumu da hayırlısıyla görürsün inşallah.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.tebrik ediyorum seniCanmm bende yarın kese için gidicem inşallah görürüm ama cok korkuyorm ben hiç bişi hissetmiyorm ve ara ara sancı oluyor bende kısa sürelii inşallah sende kalp atışlarını duyarsn
İnşallaah inşalaah canımm yaa benm de durumum senin gibiydi ama benm ilk az arttı iki kat artmadı sonra 71den 201 ondan da 649 olduu bakalm yarn nasıl olacak aklmdan cıkmıohayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.çok heyecanlıyım hala.umarım sen de keseyi de kalp atışını da ve sonunda doğumu da hayırlısıyla görürsün inşallah.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.tebrik ediyorum seni
İşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.Sonucunu enaz seninkadar merak ediyorum.Lütfen sonucu alınca banada yaz belirtilerini felan.Bende eşimde hemen yapalım diyoruz.Drumda hemen yap hazırsan beklemene gerek yok diyor.Ya son dondurulmuş embryom oldugu için napıcamı şaşırdım vallahi.Sagol biraz kafam rahatladı sadece benmiyim bu durumda olan diye kafamda karışmıştı.
Canım ben yurtdışında yaşıyorum.Ben hemen anlıyorum tutunup tutunma olmadıgını çünkü vücudum çabuk tepki veriyor.Geçen seferki ikitane denememde ikiside tutundu ozamanki belirtilerim çok farklıydı.Bu sefer bir lekelenme bile olmadı hiç kasık agrım yok.Sadece arkadan gelen dogum sancısı gibi bir sancım oldu gögüslerim çok şişti ilaçların etkisiyle.Seni çok merak ediyorum sonucunuda işallah güzel haber verirsin.Tamam canım durumumu paylasırım inşallah. O son embrıyoları kullanmadan önce zaten dr ye acıkca söyledim eger en ufak bi tedirginliğiniz olursa iptal etmeye cekınmeyin iki ayda olsa beklerim yeterki uygun koşullarda yapılsın dedim. Hatta normalde transfer günü tahlil yapmıyordu ben talep ettim sonkez tahlıllere bakılsın aksı olursa iptal ederiz dedim. O gün endometriuma kadar bakıldı sıkıntı göndermedi ve yapıldı. Bakalım salı günü test günüm. Gecenkinde ıkı günde bir pembe lekelenme olmuştu. Bu sefer allaha sukur öyle bir durum yok kahve rengi bişi geldi dr korkma tutunma kanamasıdır dedi. Bu arada sen nerde görüyorsun tedavini
Düşük değil. 11. Gün ikiye kutlaması önemliMerhaba. Lutfen beni cevapsiz birakmayin. Transferimin 9. Gunu aksam kan verdim beta hcg 19.25 cikti. Dusuk bir sonuc mu sizce?
En güzeli belirti olmaması bence .bende lekelenme kanama yaptı sinirleri bozuyo .boşver arama belirti falan sakin bebekler demekki maşallahTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hepimizi. Peki 5. haftada belirti olmaması normalmi sizce? Sizin
Merhaba. Lutfen beni cevapsiz birakmayin. Transferimin 9. Gunu aksam kan verdim beta hcg 19.25 cikti. Dusuk bir sonuc mu sizce?
Malesef degerim dustu.Geç tutunmuştur belki iki gün arayla testi tekrarlayın 3-4 defa en azından benimde düşük çıkmıştı yükseği görene kadar tahlil yaptırmıştım