Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transfer gununu de sayarsak eger 10.gun 73 cikti degerim. Burda yazilanlari gorunce korktum, cok mu dusuk benim ki????
Dondurulmus 5.gun embriyosuydu. Lutfen bilgisi olan yardim etsin
Düşük falan değil. Rahat ol. Önemli olan katlanması. Allah hayırlı etsin inşallah.

Transfer gununu de sayarsak eger 10.gun 73 cikti degerim. Burda yazilanlari gorunce korktum, cok mu dusuk benim ki????
Benim dondurulmuş değildi,3.gün embriyosu 9.günde 79.8 çıkmıştı üstelik iki embriyo transfer edilmişti,telaş etmeyin lütfen hem önemli olan değerin sağlıklı bir biçimde artması.Gözünüz aydın tebrik ederim

Benimde dün ilk değerim 11. Gün 242 çıktı bakalım yarın katlanacak mı bu arada 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer 2 tane konuldu rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Evet
canım şakın korkma önemli olan iki katı artışın sağlanmış olması stres yapma herşey çok güzel olacak inşallah

Ama sizinki 3.gun embryosuymus ve 2 embriyo mu tutunmustu???? Cok korkuyorum. Yarin tekrar kan verecegim.

Ama sizinki 3.gun embryosuymus ve 2 embriyo mu tutunmustu???? Cok korkuyorum. Yarin tekrar kan verecegim.
İki embriyoya rağmen sizinle aynı değerle başlamışız aşağı yukarı,zor bir süreç biliyorum ama içinizi ferah tutun,yarınki testi de diğeriyle aynı saatte yapmaya çalışın

Maşallah değeriniz güzel. Bi soru soracaktm sabah transfer oldu sabahtan beri hiç leke yoktu da Afedersin idrar da değilde diğerine çıkınca peceteye mukuslu kan geldi gibi normal mi
Canım normal rahimden falan akmış olamaz değilmi.kabız olmayaya dikkat et.ben çok çabuk kabız olurum onun için 1o gün boyunca sabah kayısı meyvesuyundan içtim şükür bu sefer hiç kabız olmadım. 2 litre su iç kesin

Kizlar merhaba
8.-9.-10. Gun betaHcglerinizi hep kan verip mi ogreniyorsunuz. Devlet hastahanesi Acile gidip mi yoksa kendi hastahanenize mi gidiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…