Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
(Korkma ins sen de guzel sonuc alacaksin. Bak ben de adet sancisi, leke gordum. Ins leke kanamaya donusmedi senin degil mi?)

Dönüşmedi çok şükür ama kesildi sanıyorum tekrar başlıyor. Ama bu gün çok çok az oldu. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Kanama değil aslında beyaz akıntı oluruz ya hep onun pembesi. Estrofem sabah 2 akşam 2,folik asit,crinone jel,karnımdan kan sulandırıcı iğne,aspirin,vitamin bide haftada 1 proluton depot. Kan sulandırıcı iğneyi neden verdi bilmiyorum. Sen nerede yaptırdın canım?

Kaç yaşındasın Can'ım.

Ben de 9. Gün o lekelenmeyi görünce ne ağladım bitti dedim aynı şeyleri yaşamışız kabus gibiydi...

Canim iki embriyo mu transfer edildi sana?:)
Bana verilen inne ve ilaclarin haddi hesabi yok inan innelerden gobegim kalcam korku filmi gibi....

Bayanlar biraz cnm Skldi eşimle tartıştm. Kimse de bilmiyor durumu paylaşacak insan olmayınca insan patlıyor. Pazar günü transfer yapıldı eşim hala misafir cagirsa m mi diye bana soruyor dalga geçer gibi. Ben mo abartiyorusn bilmiyorum ama sizce eşim mi anlayışı davranıyor?

Canim iki embriyo mu transfer edildi sana?:)
Bana verilen inne ve ilaclarin haddi hesabi yok inan innelerden gobegim kalcam korku filmi gibi....
Evet canım iki. Neden sordun? Yani iki olunca böyle mi oluyor? Hala bu leke korkutuyor beni geçti gibi ama yinede korkuyorum

Bence haklısın misafir falan çağırma derim ben. İlk tüp bebekte ben hiç dinlenmedim misafir aldım güya kafam dağılır sandım ama kendimi yordum negatifi ona bağlıyorum. Bu sefer ben ilk 3 gün evden çkmadım sonra 2 gün kısa mesafe biryerlere gittim ama lekelenmem oldu pişmanım. Doktorlar yatma diyor ama bence dinlenmeli

Ben kendimi biliyorum çok hassasm. Eşime de kaç kere temiz ettm bu aylara getiren snsn sakn bana is guc misafir deme ben dinlenmek istiyorum. Opu günü bile ateşim bogaz agrm vardı. Ayakta çok kalırsam belim arayacak karnm hatta kanama bile olacağını düşünüyorum. Önceden catlatma ignesi vurduğu. Zaman almstk bedenimi zor taşıdım kanamam da olmuştu. Anlayışlı olmak çok mu zor bilmiyorum ki

Erkekler bizim gibi değiller çok ince düşünemiyorlar. Kötü niyetle değil yapılarında bu var. O nedenle sen anlayış gösyermiyor diye kendini üzme. Durumu anlat ona. Bak mesela ben yatınca lekelenmem kesiliyor demekki yatmanın var faydası. Elbette hareketsiz kalma vücuduna kan gitsin ama misafir bir sürü hazırlık.

2 gün bi uzandim bugün kalktm yemek yaptm. Doktorlar egilip bukulmeli is yaoma diyor .e bnde dikkat ediyorum. Kendileri o kadar iğneyi yesin de görelim. İlla başımıza bi kötü hal gelecek öyle anliyorlar

2 gün bi uzandim bugün kalktm yemek yaptm. Doktorlar egilip bukulmeli is yaoma diyor .e bnde dikkat ediyorum. Kendileri o kadar iğneyi yesin de görelim. İlla başımıza bi kötü hal gelecek öyle anliyorlar
Sinirlenme ve üzülme hepsi kötü yansır vücuduna. Bazen anlayış beklememek en iyisidir. Erkekler bu süreçte pek anlamıyorlar durumun ehemmiyetini. Sen kendini önemse ve kendine dikkat et arkadaşım. Üzülme

Öyle yapmaya caliyorum umarm başarılı olabilirim. Sinirlenince salata getiriyorum karnıma tefriciye okuyorum. Allah a emanetz vardır bi hayr insaallah

valla ben eğilip bükülmeli iş yaptım. yanlış mi yaptım. canım sıkıldı şimdi? 10 gün boyunca hicbirsey yapmadan duramıyorsunki. en azından çamaşır yıkatiyorum. sepetten alırken egiliyorum. sizler hicbirsey mi yapmiyorsunuz?

kan sulandirivi iğne ya da hap önemlidir. kadin da pıhtılaşma sorunu Allah korusun düşüge sebep olabilir

öncelikle hayırlı olsun canım. ben şunu öğrenmek istiyorum. hamilelikte mutlaka lekelenme olmalı mi? transferin 9. günündeyim. hiç leke vs birşey yok. Bugüne kadar bütün hamile olduğunu ogrenenlerde aynı belirtiyi gördüm. herhalde negatife kendimi alıştırmaliyim...kimi okuduysam lekelenme vardı dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…