Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyolarında bu değerler normal diye biliyorum.Değerlerin haddinden fazla yüksek gibi. İlk defa gördüm böyle.
Canim bence hic korkma o yerleşme kanamasiydi..insallah devami gelmesin tabiKasık ağrısı bel ağrısı bendede var ben bugün yine kan vericem değerim düşmüşse diye çok korkuyorum... o günkü lekelenmeden sonra tekrar bi kanama lekelenme olmadı
İnşallah canım sağol kızımda hiç öyle bir şey yaşamadım.Canim bence hic korkma o yerleşme kanamasiydi..insallah devami gelmesin tabi
Ben oglum da yaşadım canim hemdr oyle boyle bi kanama degil cesmeden gelir gibiydi soylemesi ayıptır cok korkmuştum tabi..ama doktor bebekten gelmedigini söyledi cok sukur zamanla sa bitti insallh bisey olmaz kalbini ferah tutİnşallah canım sağol kızımda hiç öyle bir şey yaşamadım.
Hıms. Benimde 5. Gündü. Bilemicem o halde5. Gün embriyolarında bu değerler normal diye biliyorum.
Korkmazmı insan ya benim ki günlük pedi doldurmayacsk kadardı açık renk sulu gibiydiBen oglum da yaşadım canim hemdr oyle boyle bi kanama degil cesmeden gelir gibiydi soylemesi ayıptır cok korkmuştum tabi..ama doktor bebekten gelmedigini söyledi cok sukur zamanla sa bitti insallh bisey olmaz kalbini ferah tut
Kese oluştu dedi perşembe günü kalp atışını dinliceyiz dediKesede bebek gorundumu acaba? Keseye ne zaman baktilar. Bana iki hafta sonra gel demislerdi 21 Ağustos gideceğim
İNŞALLAH canm ya. ALLAHIM YARDIMCIMIz olsunAy ins kanama olmaz ins
Umarım öyledir ALLAHIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN İSTEYENLERE5. Gün embriyolarında bu değerler normal diye biliyorum.
7.gün test yaptirmak cesaret işi valla tebrikler ins devami gelirMerhaba
Dondurulmuş bir tane 5.gün embriyosu transferi sonrası
7. gün 80
9.gün (bugün) (test günüm) 224
İnşallah sağlıkla devam eder önemli olan bu sanırım
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu Sevinçi..
Amin teşekkürler7.gün test yaptirmak cesaret işi valla tebrikler ins devami gelir
Aminn canim aminn..bende yarin bidaha vercem bakalim insallh katlanirKorkmazmı insan ya benim ki günlük pedi doldurmayacsk kadardı açık renk sulu gibiydi
Allaha onun takdirine teslim olmuş durumdayım hafif adet sancıları var bugün kanda belli olur bakalım
Hepimizin bebeklerini korusun rabbim
Masallah canmKızlar çok şükür sonucumu aldım
8. Gün :71
31 saat sonra:144
38 saat sonra:288
darisi başımıza bize dua etKızlar çok şükür sonucumu aldım
Maşallah bebeklerin seninle inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizinkiniKızlar çok şükür sonucumu aldım