Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kasık ağrısı bel ağrısı bendede var ben bugün yine kan vericem değerim düşmüşse diye çok korkuyorum... o günkü lekelenmeden sonra tekrar bi kanama lekelenme olmadı

İnşallah canım sağol kızımda hiç öyle bir şey yaşamadım.
Ben oglum da yaşadım canim hemdr oyle boyle bi kanama degil cesmeden gelir gibiydi soylemesi ayıptır cok korkmuştum tabi..ama doktor bebekten gelmedigini söyledi cok sukur zamanla sa bitti insallh bisey olmaz kalbini ferah tut

Ben oglum da yaşadım canim hemdr oyle boyle bi kanama degil cesmeden gelir gibiydi soylemesi ayıptır cok korkmuştum tabi..ama doktor bebekten gelmedigini söyledi cok sukur zamanla sa bitti insallh bisey olmaz kalbini ferah tut
Korkmazmı insan ya benim ki günlük pedi doldurmayacsk kadardı açık renk sulu gibiydi
Allaha onun takdirine teslim olmuş durumdayım hafif adet sancıları var bugün kanda belli olur bakalım
Hepimizin bebeklerini korusun rabbim

Aminn canim aminn..bende yarin bidaha vercem bakalim insallh katlanir

Transfer gununu de sayarsak eger 10.gun 73 cikti degerim. Burda yazilanlari gorunce korktum, cok mu dusuk benim ki????
Dondurulmus 5.gun embriyosuydu. Lutfen bilgisi olan yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…