Merhabalar, formu uzun süredir takip ediyorum yaklaşık 3 yıldır☺ara ara yazdığımda oldu. Ben 2015 yılında aşılama denedim fakat olmadı çok az yükseldi değerlerim ve adet oldum nasip değilmiş. Psikolojik olarak toparlandıktan ve hazır olduktan sonra tüp bebek tedavisine başladım, geçen ay 27.07 de 5. Gün embriyosu iki adet güzellik transfer edildi, 7. Gün lekelenme oldı ve çok endişelendim dayanamadım gece gidip kan testi yaptırdım 98 çıktı sonuçBen ve eşim şok hatta sabah idrar testi yaptım çok silik çizgi çıkmıştı, çalıştığım içinde gece gidip özelde test yaptırdım, iki gün sonra tekrar yaptırdım 198 çıktı ikiye katlamıştı☺son olarak da test günümde yanim12. Gün test yaptırdım ve 509 çıktı yani hamileyim☺5 yıllık evliyim ve bu günü gösteren Rabbime binler kez şükürler olsun. 6. Gün başlayan lekelenmelerin devam ediyor, doktorumu aradım hemen ertesinde yerleşme kanaması olabilir endişelenme ilaçlarına devam et dedi. Progestan 200 mg kapsül kullanıyorum, folik asit, coraspirin ve estrofem. Cuma günü inşallah kese için randevumuz var, inşallah Rabbim sevincimizi tamamına erdirir, hepinizinde hayırlı haberlerinizi yaşarsınız inşallah