Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım normal rahimden falan akmış olamaz değilmi.kabız olmayaya dikkat et.ben çok çabuk kabız olurum onun için 1o gün boyunca sabah kayısı meyvesuyundan içtim şükür bu sefer hiç kabız olmadım. 2 litre su iç kesin
Rahimde geldi muhtemelen. Yok kabiz değilim şükür sadece yumurta toplama çok zor geçmiş sürekli kasiklarda ağrı vardı idrara sksk falan da olunca öyle birden bi alt kısımda ağrıya lavaboya gittm. Buraları hep okudum kayısı bende suya koydum opu zamanından önce basladm suyu da bol iciyorum. Bi tek ananas şüpheye düşürdü kimi yemeli kimi ye memeli diyor kan pihtilastiriuor gibi bi şey okudum

Rahimde geldi muhtemelen. Yok kabiz değilim şükür sadece yumurta toplama çok zor geçmiş sürekli kasiklarda ağrı vardı idrara sksk falan da olunca öyle birden bi alt kısımda ağrıya lavaboya gittm. Buraları hep okudum kayısı bende suya koydum opu zamanından önce basladm suyu da bol iciyorum. Bi tek ananas şüpheye düşürdü kimi yemeli kimi ye memeli diyor kan pihtilastiriuor gibi bi şey okudum[/QUOT
CORASPIN vermedimi doktorun. Ben ilk tüp bebekte ananasta yedim ama tutmadı.sadece bu sefer 2. Gününden itibaren kabak çekirdeği yedim bu zamana kadar nerdeyse hergün.2 avuç kavrulmamış.

Rahimde geldi muhtemelen. Yok kabiz değilim şükür sadece yumurta toplama çok zor geçmiş sürekli kasiklarda ağrı vardı idrara sksk falan da olunca öyle birden bi alt kısımda ağrıya lavaboya gittm. Buraları hep okudum kayısı bende suya koydum opu zamanından önce basladm suyu da bol iciyorum. Bi tek ananas şüpheye düşürdü kimi yemeli kimi ye memeli diyor kan pihtilastiriuor gibi bi şey okudum
CORASPIN vermedimi doktorun. Ben ilk tüp bebekte ananasta yedim ama tutmadı.sadece bu sefer 2. Gününden itibaren kabak çekirdeği yedim bu zamana kadar nerdeyse hergün.2 avuç kavrulmamış.

27 temmuzda 2 adet embriyo transfer yapıldı 06 ağustosta kan testi beta hcg yaptırdık 314,7 çıktı, 08 ağustosta da yaptırdık 686,63 çıktı, 13 ağustosta 2242 çıktı size göre bu değer nasıldır ??

Maşallah hepınıze kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın inş darısı başımıza

Arkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? 2.tüp bebek denemem 5 yıldır tedavi görüyorum.

Arkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? 2.tüp bebek denemem 5 yıldır tedavi görüyorum.
normal canım sorun yapma olabiliyor böyle dr dinle

Canim nasil oldun???? Adet kanamasina donusmediyse ins sorun yoktur .

Canim nasil oldun???? Adet kanamasina donusmediyse ins sorun yoktur .
Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. İdrar testi yaptım bariz çift çizgi çıktı ama kanama değilde pembe leke ara ara devam ediyo maalesef. Doktoruma yazdım kan testi vereyim mi günü mü bekleyeyim diye. Günü bekle dedi ama hiç hayırlı olsun yada pozitif anlamda birşey demedi. Bende korkuyorum düşük mü yapıyorum diye:KK43:

Merhabalar, formu uzun süredir takip ediyorum yaklaşık 3 yıldır☺ara ara yazdığımda oldu. Ben 2015 yılında aşılama denedim fakat olmadı çok az yükseldi değerlerim ve adet oldum nasip değilmiş. Psikolojik olarak toparlandıktan ve hazır olduktan sonra tüp bebek tedavisine başladım, geçen ay 27.07 de 5. Gün embriyosu iki adet güzellik transfer edildi, 7. Gün lekelenme oldı ve çok endişelendim dayanamadım gece gidip kan testi yaptırdım 98 çıktı sonuçBen ve eşim şok hatta sabah idrar testi yaptım çok silik çizgi çıkmıştı, çalıştığım içinde gece gidip özelde test yaptırdım, iki gün sonra tekrar yaptırdım 198 çıktı ikiye katlamıştı☺son olarak da test günümde yanim12. Gün test yaptırdım ve 509 çıktı yani hamileyim☺5 yıllık evliyim ve bu günü gösteren Rabbime binler kez şükürler olsun. 6. Gün başlayan lekelenmelerin devam ediyor, doktorumu aradım hemen ertesinde yerleşme kanaması olabilir endişelenme ilaçlarına devam et dedi. Progestan 200 mg kapsül kullanıyorum, folik asit, coraspirin ve estrofem. Cuma günü inşallah kese için randevumuz var, inşallah Rabbim sevincimizi tamamına erdirir, hepinizinde hayırlı haberlerinizi yaşarsınız inşallah

Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. İdrar testi yaptım bariz çift çizgi çıktı ama kanama değilde pembe leke ara ara devam ediyo maalesef. Doktoruma yazdım kan testi vereyim mi günü mü bekleyeyim diye. Günü bekle dedi ama hiç hayırlı olsun yada pozitif anlamda birşey demedi. Bende korkuyorum düşük mü yapıyorum diye:KK43:
Hem hayirli olsun hem gecmis olsn. Pozif ciktiysa idrarda kesin var ama kanamanin miktari onemli. Sadece pembemsi leke mi? Canim surt ustu uzan surekli ve ayaklarinn altina yastik koy. Hangi ilaclari kullaniyorsun???? Ilaclar kyllanilirken adet olunmazmis doktorum bana soyledi. Ben de senin durumunu yadadim hatta dur yazdiklarimi sana yollayayim.

X